!![ GRUP HEPSİ FAN ]!! En Büyük Hepsi Fan Club |
|
| resimci , casus ,vidiocu | |
|
+3-pery- Beyza-Cemre-Gs kedi_cemre 7 posters | |
Yazar | Mesaj |
---|
göPçe Harrbi ARdacı Admin GökÇe
Mesaj Sayısı : 623 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : Cemre-Gülçin-Ji[Nrsh] Kayıt tarihi : 30/01/07
| Konu: Geri: resimci , casus ,vidiocu Paz Tem. 20, 2008 5:42 am | |
| | |
| | | kedi_cemre c.Moderatör
Mesaj Sayısı : 578 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : Kayıt tarihi : 17/08/07
| Konu: Geri: resimci , casus ,vidiocu Çarş. Tem. 23, 2008 10:35 am | |
| - cemrerva_en_cemreci_üye demiş ki:
- RESİMCİ FORMU :
Ad : erva Soyad :yatmaneş Deneyimin varmı :yok ama sitelere hediye resimler yapıorum MESAJ SAYIN : (+ 40 )64 Neden olmak istiyorsun : resimle uğraşmayı seviyorum bilgim de var böyle böyle alışarak yeni şeyler de öğrenebilirim farklı fikirlerim var ve ortaya değişik seyler çıkarıyorum ve diğer resimcininzin siteye 1 resmi vermiş görevini pek yapamıyo yada tatildedir ve ben 24 saat açığım.... tamam cnm alındım .. ben admine söyliyim sana rütbe versin | |
| | | Beyza-Cemre-Gs ForuM ResimCimis..!
Mesaj Sayısı : 890 Yaş : 29 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : -pery- Kayıt tarihi : 21/04/08
| Konu: Geri: resimci , casus ,vidiocu Perş. Tem. 24, 2008 7:22 am | |
| - kedi_cemre demiş ki:
- cemrerva_en_cemreci_üye demiş ki:
- RESİMCİ FORMU :
Ad : erva Soyad :yatmaneş Deneyimin varmı :yok ama sitelere hediye resimler yapıorum MESAJ SAYIN : (+ 40 )64 Neden olmak istiyorsun : resimle uğraşmayı seviyorum bilgim de var böyle böyle alışarak yeni şeyler de öğrenebilirim farklı fikirlerim var ve ortaya değişik seyler çıkarıyorum ve diğer resimcininzin siteye 1 resmi vermiş görevini pek yapamıyo yada tatildedir ve ben 24 saat açığım.... tamam cnm alındım .. ben admine söyliyim sana rütbe versin hayırlı olsun cnm bide adminlerim yada kedi-cemre ben salı gününde itibaren giremiycem tatile gidicem haberiniz olsun | |
| | | kedi_cemre c.Moderatör
Mesaj Sayısı : 578 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : Kayıt tarihi : 17/08/07
| Konu: Geri: resimci , casus ,vidiocu Perş. Tem. 24, 2008 10:21 am | |
| | |
| | | göPçe Harrbi ARdacı Admin GökÇe
Mesaj Sayısı : 623 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : Cemre-Gülçin-Ji[Nrsh] Kayıt tarihi : 30/01/07
| Konu: Geri: resimci , casus ,vidiocu Cuma Ağus. 15, 2008 11:49 am | |
| - Beyza-Cemre-Gs demiş ki:
- kedi_cemre demiş ki:
- cemrerva_en_cemreci_üye demiş ki:
- RESİMCİ FORMU :
Ad : erva Soyad :yatmaneş Deneyimin varmı :yok ama sitelere hediye resimler yapıorum MESAJ SAYIN : (+ 40 )64 Neden olmak istiyorsun : resimle uğraşmayı seviyorum bilgim de var böyle böyle alışarak yeni şeyler de öğrenebilirim farklı fikirlerim var ve ortaya değişik seyler çıkarıyorum ve diğer resimcininzin siteye 1 resmi vermiş görevini pek yapamıyo yada tatildedir ve ben 24 saat açığım.... tamam cnm alındım .. ben admine söyliyim sana rütbe versin hayırlı olsun cnm bide adminlerim yada kedi-cemre ben salı gününde itibaren giremiycem tatile gidicem haberiniz olsun tamam cnmcm | |
| | | | resimci , casus ,vidiocu | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|