| resimci , casus | |
|
+3-pery- AnGEL_GiRL kedi_cemre 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
kedi_cemre c.Moderatör
Mesaj Sayısı : 578 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : Kayıt tarihi : 17/08/07
| Konu: resimci , casus Cuma Ekim 12, 2007 2:00 am | |
| SEVGİLİ ADMİNLERİMİN DİKKATİNE [color=YellowGreen]Adminlerim dikkate alırmısınız bilmiyorum ama bu sitenin çok az resimci üyesi ve casus üyesi var ama belkide hiç yok .. Ben rewsimci üyeleriin ve casus üyenin olmasını istiyorum . Çünkü RESİMCİ ÜYE :siteye bol bol resimler yapıcak ve benim gibi kişiler slayt yapıp sitemizin tanıtıcı reklam olarak koyabiliriz örneğin sitenin ana sayfasına youtube ye .... CASUS ÜYE : [color:3cf7=Magenta:3cf7]Sitemizi her üye olduğu sitelerde bizim sitemizi dağıtıcak . düşünün bir kere çok güzel olur .. onca kişinin tanıdığı bir site haline gelir hem sitenin üye sayısıda boollaşır . zaten siteniz çok güzel daha güzel olur. ---- LÜTFEN BU SÖYLEDİKLERİMİ CİDDİYE ALIN ÇÜNKÜ BU SİTENİN 2 EKSİĞİNDEN BİRİDE BUNLAR
| |
|
| |
AnGEL_GiRL BANLANDI
Mesaj Sayısı : 164 Yaş : 29 Localisation : cemreyle ve glçinle yan komuşumya onlardan:D + Rep : - Rep : Kayıt tarihi : 08/10/07
| Konu: Geri: resimci , casus Paz Ekim 14, 2007 7:46 am | |
| :D:D:D bn slayt yapabiklirim elimden her iş gelir walaa hemde çok güsel yaparımm | |
|
| |
-pery- En harbi ArdaCı AdmiN!
Mesaj Sayısı : 646 Yaş : 31 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : -pery- Kayıt tarihi : 30/01/07
| Konu: Geri: resimci , casus Salı Ekim 16, 2007 4:47 am | |
| kızlar çok flood yapmışsınız bi dhaa görmiim ama fikrini beğendm... bnce olur ama bi nurşahada sormak gerekir... hemde biz karar verdik ve bu olsn dedik bu casus üyeleri falan biz mi secces? tmm sectikde dielim ya görevlerini yapmaslarsa.... neyse bn foruma bi başlık açarm casus üye olmak isteyenler ve resimci üye olmak isteyenler die... isteyenler girer adlarnn altınada yazarız bu böyle üye fln die... neyse... biz bi karar verelim ama %90 bunu kabul edebiliriz.... AYRICA MSN YE BİZ SİZİ EKLEMİYORUZ Bİ SORUNUNUZ VARSA ghepsifan.forumzen@hotmail.com MSN İNİ SİZ EKLİYORSUNUZ... | |
|
| |
kedi_cemre c.Moderatör
Mesaj Sayısı : 578 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : Kayıt tarihi : 17/08/07
| Konu: Geri: resimci , casus Salı Ekim 16, 2007 9:26 am | |
| flood için hem kendi adıma hemde arkiler adına özür -------------------------------------------------- DİKKATE ALDIĞINIZ İÇİN ÇOOK TEŞEKKÜR EDERİM... İLK BU BAŞLIĞI AÇARKEN HİÇ UMURSAMASSINIZ DİE DÜŞÜNDÜM AMA GERÇEKTEN 1 KEZ DAHA ÇOK DEĞERLİ ADMİNLERİMİZ OLDUĞUNU ANLADIM ... BENCE MODLAR SADECE MESAJ SAYISINA KARIŞSINLAR YANİ ÖRNEĞİN MESAJ SAYISI NORMALDE 96 OLMASI GEREKİRKEN 30 OLURSA MODLAR UYARSIN SEÇİMİNİDE ADMİNLERİZ YAPSIN | |
|
| |
AnGEL_GiRL BANLANDI
Mesaj Sayısı : 164 Yaş : 29 Localisation : cemreyle ve glçinle yan komuşumya onlardan:D + Rep : - Rep : Kayıt tarihi : 08/10/07
| Konu: Geri: resimci , casus Çarş. Ekim 17, 2007 5:13 am | |
| bn olim bakın çok güsel yaparım daha önceki sitelerde yapmıştım walaaa | |
|
| |
kedi_cemre c.Moderatör
| Konu: Geri: resimci , casus Çarş. Ekim 17, 2007 10:06 am | |
| YA CNM ANLAMIYORMUSUN DAHA ADMNİLERİN İZNİ YOK | |
|
| |
AnGEL_GiRL BANLANDI
| Konu: Geri: resimci , casus Perş. Ekim 18, 2007 5:32 am | |
| | |
|
| |
kedi_cemre c.Moderatör
| Konu: Geri: resimci , casus Perş. Ekim 18, 2007 10:00 am | |
| AMA CNM BEN SER ÇIKMADIMKİ !! BENİDE ANLAYIN BU KAÇINCI UYARIŞIM AMA LÜTFEN | |
|
| |
kedi_cemre c.Moderatör
| Konu: Geri: resimci , casus Ptsi Kas. 19, 2007 9:35 am | |
| adminlerim ne diyorsunuz ben modlar bölümünde başlığı açıp başlatayımmı | |
|
| |
-pery- En harbi ArdaCı AdmiN!
Mesaj Sayısı : 646 Yaş : 31 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : -pery- Kayıt tarihi : 30/01/07
| Konu: Geri: resimci , casus C.tesi Kas. 24, 2007 11:42 pm | |
| tmm cnm baslatabilirsn | |
|
| |
göPçe Harrbi ARdacı Admin GökÇe
Mesaj Sayısı : 623 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : Cemre-Gülçin-Ji[Nrsh] Kayıt tarihi : 30/01/07
| Konu: Geri: resimci , casus Cuma Ara. 07, 2007 12:26 pm | |
| bu konu çok iyi olmus mutlaka baslatılsın | |
|
| |
heps!c!qenç Yeni üye
Mesaj Sayısı : 14 Yaş : 31 + Rep : - Rep : Kayıt tarihi : 06/05/08
| Konu: Geri: resimci , casus Salı Mayıs 06, 2008 2:06 pm | |
| bencede güzel fikir sağolun adminlerimiz... | |
|
| |
Beyza-Cemre-Gs ForuM ResimCimis..!
Mesaj Sayısı : 890 Yaş : 29 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : -pery- Kayıt tarihi : 21/04/08
| Konu: Geri: resimci , casus Çarş. Mayıs 07, 2008 12:06 pm | |
| bencede süper bir fikir sağolun | |
|
| |
göPçe Harrbi ARdacı Admin GökÇe
Mesaj Sayısı : 623 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : Cemre-Gülçin-Ji[Nrsh] Kayıt tarihi : 30/01/07
| Konu: Geri: resimci , casus Paz Tem. 20, 2008 6:43 am | |
| bu çok iyi olur bence açabilrsn konuyu | |
|
| |
Dyg_Cmr Alışkın Üyemis :)
Mesaj Sayısı : 250 Yaş : 29 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : Kayıt tarihi : 22/08/08
| Konu: Geri: resimci , casus Cuma Ağus. 29, 2008 5:58 am | |
| | |
|
| |
| resimci , casus | |
|