| sorular... | |
|
+24heps!c!qenç göPçe __ErEn__CeReN__ CemreKemer1994 cemre_hastası94 kedi_cemre CK 4 EVER tatlı()meleim arDln<3 Cemre, Eren, Gülcin Yoshy hepsici_kubra Cemre-Gülçin-Ji[Nrsh] şevval_eren hepsici_eren yoshy_!rem erenim bengisu2_yasemin SoSyoPaTıM_GüLçiN dunya_guzeli_hepsi *SeNa[EB]* sweety eren-esen hepsi-mania -pery- 28 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
kedi_cemre c.Moderatör
Mesaj Sayısı : 578 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : Kayıt tarihi : 17/08/07
| Konu: Geri: sorular... Paz Ağus. 17, 2008 8:47 am | |
| pardon anlamadım jnm .konu olarak dediysen avatar ve immza bide cemre bölümü | |
|
| |
göPçe Harrbi ARdacı Admin GökÇe
Mesaj Sayısı : 623 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : Cemre-Gülçin-Ji[Nrsh] Kayıt tarihi : 30/01/07
| Konu: Geri: sorular... Salı Ağus. 19, 2008 8:35 am | |
| | |
|
| |
ern_sedos Yeni üye
Mesaj Sayısı : 51 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : Cemre-Gülçin-Ji[Nrsh] Durumum? : Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: sorular... Paz Ağus. 31, 2008 10:16 am | |
| avatar yarışmasına nasıl resim göndere bilirim ? | |
|
| |
ern_sedos Yeni üye
Mesaj Sayısı : 51 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : Cemre-Gülçin-Ji[Nrsh] Durumum? : Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: sorular... Çarş. Ağus. 05, 2009 7:10 am | |
| cevap yazmıcaksanız admin olmayın birsene önce yazdığım sorunun hala cevabını alamadım neden???? | |
|
| |
Asi_RockéR éN haRßi RockéR
Mesaj Sayısı : 1364 Yaş : 29 Localisation : Gothic Rock ! Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : arDln<3 Durumum? : Kayıt tarihi : 03/06/07
| Konu: Geri: sorular... Perş. Ağus. 06, 2009 8:46 am | |
| ya ben modum ama bölümlerm yok adminler siteye girerse bna bölm wersn pLs :S :S | |
|
| |
rhtsz_kz ILIkLAşAN üYEMİs :)
Mesaj Sayısı : 151 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : Kayıt tarihi : 24/01/08
| Konu: Geri: sorular... Cuma Eyl. 04, 2009 9:22 am | |
| yha bn yni bi konu açmk istioRm..knu açabilioRm ama Resm eklicem ekliyemioRm..biRi bna ayRntlı bi şeklde anlatblR mi..lütfeeenn.. | |
|
| |
rhtsz_kz ILIkLAşAN üYEMİs :)
Mesaj Sayısı : 151 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : Kayıt tarihi : 24/01/08
| Konu: Geri: sorular... Perş. Eyl. 10, 2009 8:38 am | |
| cewap weRdiiniz içn çk teşk edeRm.... sityle bu kdR ilglnmeyn şımaRck..!! | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1364 Yaş : 29 Localisation : Gothic Rock ! Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : arDln<3 Durumum? : Kayıt tarihi : 03/06/07
| Konu: Geri: sorular... Salı Eyl. 15, 2009 6:59 am | |
| | |
|
| |
ern_sedos Yeni üye
| Konu: Geri: sorular... Cuma Ekim 16, 2009 8:43 am | |
| bir sene sonra mı aklınıza geldi cevap vermek siz cevap verene kadar ben zaten resmi yükledim | |
|
| |
| Konu: Geri: sorular... C.tesi Ekim 31, 2009 8:06 am | |
| | |
|
| |
ern_sedos Yeni üye
| Konu: Geri: sorular... Paz Kas. 01, 2009 9:01 am | |
| aman uçarken yere çakılma bana haftayı günü ayı gösteriyim derken kendin görürsün madem senin görevin değil yapma o zaman merak etme ben hepinizin ne zaman hangi tarihte mesaj gönderdiğinizi biliyorum bir yorum yapmadan önce bütün olasılıkları da hesaplıyorum bence sende bunu düşün güzelim | |
|
| |
| sorular... | |
|