| Şikayetleriniz(YENİ!!!)... | |
|
+27heps!c!qenç harby hepsi fun eda *€c€_ Gamze & Cemre hepsi._eren_. [S]£R£N_&_S£MA[E] cemre_askısı_lillpar göPçe şevval_eren YaSeMiNCeMrE CK 4 EVER EmoSH kedi_cemre AnGEL_GiRL Cemre-Gülçin-Ji[Nrsh] nazlıcandilangülçin arDln<3 erenyasemin gülçin-betül dunya_guzeli_hepsi SoSyoPaTıM_GüLçiN eren_seda BiRiCiK BY_HePsİ hepsi-mania eren-esen -pery- 31 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
göPçe Harrbi ARdacı Admin GökÇe
Mesaj Sayısı : 623 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : Cemre-Gülçin-Ji[Nrsh] Kayıt tarihi : 30/01/07
| Konu: Geri: Şikayetleriniz(YENİ!!!)... C.tesi Ara. 08, 2007 4:09 am | |
| NE Terbiyesizler kaldıralımmı yani | |
|
| |
cemre_askısı_lillpar (1.Uyarı)
| Konu: Geri: Şikayetleriniz(YENİ!!!)... C.tesi Ara. 08, 2007 7:44 am | |
| bilmiorm ama bu 3. oldu bithnm aşkm fln yasıolar!!! | |
|
| |
[S]£R£N_&_S£MA[E] ModAreTör
Mesaj Sayısı : 470 Localisation : GüLçiNiMm bEn NaSıL olDuda FaRkEDemEdiMm SeNiİ sArIı PaPaTyAmm + Rep : - Rep : Kayıt tarihi : 02/06/07
| Konu: Geri: Şikayetleriniz(YENİ!!!)... C.tesi Ara. 08, 2007 10:46 am | |
| | |
|
| |
Cemre-Gülçin-Ji[Nrsh] PsiKoPat AdmiNn..-NurShm-.!!
Mesaj Sayısı : 616 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : Cemre-Gülçin-Ji[Nrsh] Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: Şikayetleriniz(YENİ!!!)... Paz Ara. 09, 2007 11:39 am | |
| yada chat boxa yeni bir konu açar o konuyu kayıtlılara görünebilir yaparız ama illla olmasın derseniz kaldırırız | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 623 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : Cemre-Gülçin-Ji[Nrsh] Kayıt tarihi : 30/01/07
| Konu: Geri: Şikayetleriniz(YENİ!!!)... Salı Ara. 11, 2007 9:50 am | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 616 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : Cemre-Gülçin-Ji[Nrsh] Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: Şikayetleriniz(YENİ!!!)... Perş. Ara. 27, 2007 8:40 am | |
| | |
|
| |
hepsi._eren_. BANLANDI
| Konu: Geri: Şikayetleriniz(YENİ!!!)... C.tesi Ocak 12, 2008 2:22 pm | |
| YİNE AĞLAMA HE DOĞRU AĞLAMAZSANDA KİMSE SENİ PIŞ PIŞLAMAZ manyakmısın sen ya !! banlandın! by:nursah | |
|
| |
Gamze & Cemre c.Moderatör
Mesaj Sayısı : 306 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : Cemre-Gülçin-Ji[Nrsh] Kayıt tarihi : 01/06/07
| Konu: Geri: Şikayetleriniz(YENİ!!!)... Paz Ocak 13, 2008 2:06 am | |
| Yha ßnmde ßi şiKayetm wr.. asLında Şikayette deniLemeyebilr ama...
ßnce mod. oLmaK için msJ sayısı çoK YükseK...
| |
|
| |
*€c€_
| Konu: Geri: Şikayetleriniz(YENİ!!!)... Paz Ocak 27, 2008 9:08 am | |
| Hadi kesin tartışmayı konuya devam edelim!!! Benim Şikayetim:Artık böyle Fazla şikayet etmeyin ya çok sıkıldım. | |
|
| |
kedi_cemre c.Moderatör
Mesaj Sayısı : 578 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : Kayıt tarihi : 17/08/07
| Konu: Geri: Şikayetleriniz(YENİ!!!)... C.tesi Şub. 02, 2008 4:45 am | |
| - *€c€_ demiş ki:
- Hadi kesin tartışmayı konuya devam edelim!!! Benim Şikayetim:Artık böyle Fazla şikayet etmeyin ya çok sıkıldım.
cnm zaten burası şikayet yeri .. şikayetlerimizi bilsinlerki gerekenide ona göre yapsınlar .. doğrusu dediğini çok yanlış buldum | |
|
| |
dunya_guzeli_hepsi ModAreTör
Mesaj Sayısı : 1002 Yaş : 28 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : arDln<3 Durumum? : Kayıt tarihi : 20/04/07
| Konu: Geri: Şikayetleriniz(YENİ!!!)... C.tesi Şub. 02, 2008 5:56 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Şikayetleriniz(YENİ!!!)... Ptsi Şub. 04, 2008 2:44 am | |
| ya tmm boşboş sohbet ediceğinize şikayeti ve isteği olan söylesin.... | |
|
| |
harby hepsi fun eda
| Konu: Geri: Şikayetleriniz(YENİ!!!)... Paz Mart 09, 2008 7:17 am | |
| çooook iyi yapmışsın canım | |
|
| |
heps!c!qenç Yeni üye
Mesaj Sayısı : 14 Yaş : 31 + Rep : - Rep : Kayıt tarihi : 06/05/08
| Konu: Geri: Şikayetleriniz(YENİ!!!)... Salı Mayıs 06, 2008 2:03 pm | |
| boş msj atmayalım cnm.... benim bi şikayetim yok aslında ama sadece bunu sölicem bence arkaplan sade gelio yani değiştirseniz daha ii olur | |
|
| |
cemre_hastası94 c.Moderatör
Mesaj Sayısı : 419 Yaş : 30 + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : Kayıt tarihi : 22/12/07
| Konu: Geri: Şikayetleriniz(YENİ!!!)... Paz Haz. 01, 2008 11:15 am | |
| bir yarışma vardı onda 3. oldum ama hala hediye gelmedi ŞİKAYETÇİYİM | |
|
| |
| Konu: Geri: Şikayetleriniz(YENİ!!!)... Ptsi Haz. 02, 2008 2:50 am | |
| tmm cnm arka planı değiştirmeyi düşünebilirz.. zülal cnm ben ilgilencm tmm | |
|
| |
betül_hepsifanı e.Moderatör
Mesaj Sayısı : 794 Localisation : yeşil fıstığım eren & kömür güzeli cemrem Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : arDln<3 Kayıt tarihi : 02/08/07
| Konu: Geri: Şikayetleriniz(YENİ!!!)... Ptsi Tem. 14, 2008 8:33 am | |
| yaa ben profilimi değiştiriyorum gönder diyorum
Affedersiniz , bu foruma yazılamazsınız.Lütfen yöneticiyi arayın. diye bi yazı çıkıyor onu nasıl halletcem_??? | |
|
| |
| Konu: Geri: Şikayetleriniz(YENİ!!!)... Paz Tem. 20, 2008 6:16 am | |
| siteyi kim bu hale getirdi yaa çok acemice olmuş güzelim sitemm yaa [cansuyla benim] | |
|
| |
kedi_cemre c.Moderatör
Mesaj Sayısı : 578 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : Kayıt tarihi : 17/08/07
| Konu: Geri: Şikayetleriniz(YENİ!!!)... Çarş. Tem. 23, 2008 11:18 am | |
| - göPçe demiş ki:
- siteyi kim bu hale getirdi yaa çok acemice olmuş güzelim sitemm yaa [cansuyla benim]
efet bencede yhaa ..eski hali çhok güzeldi .. bence eski hali gibi yapın yhaa | |
|
| |
betül_hepsifanı e.Moderatör
Mesaj Sayısı : 794 Localisation : yeşil fıstığım eren & kömür güzeli cemrem Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : arDln<3 Kayıt tarihi : 02/08/07
| Konu: Geri: Şikayetleriniz(YENİ!!!)... Perş. Tem. 24, 2008 8:10 am | |
| efet ya gerçekten ne olmuş | |
|
| |
kedi_cemre c.Moderatör
| |
| |
| Konu: Geri: Şikayetleriniz(YENİ!!!)... Cuma Ağus. 15, 2008 12:00 pm | |
| tmm tmm ben düzenlerim şimdi siteyi kim bozdu sölesin | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1002 Yaş : 28 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : arDln<3 Durumum? : Kayıt tarihi : 20/04/07
| |
| |
| Konu: Geri: Şikayetleriniz(YENİ!!!)... Salı Ağus. 19, 2008 8:31 am | |
| | |
|
| |
| |
| |
| Şikayetleriniz(YENİ!!!)... | |
|