| Şikayetleriniz(YENİ!!!)... | |
|
+27heps!c!qenç harby hepsi fun eda *€c€_ Gamze & Cemre hepsi._eren_. [S]£R£N_&_S£MA[E] cemre_askısı_lillpar göPçe şevval_eren YaSeMiNCeMrE CK 4 EVER EmoSH kedi_cemre AnGEL_GiRL Cemre-Gülçin-Ji[Nrsh] nazlıcandilangülçin arDln<3 erenyasemin gülçin-betül dunya_guzeli_hepsi SoSyoPaTıM_GüLçiN eren_seda BiRiCiK BY_HePsİ hepsi-mania eren-esen -pery- 31 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
AnGEL_GiRL BANLANDI
Mesaj Sayısı : 164 Yaş : 29 Localisation : cemreyle ve glçinle yan komuşumya onlardan:D + Rep : - Rep : Kayıt tarihi : 08/10/07
| Konu: Geri: Şikayetleriniz(YENİ!!!)... Çarş. Ekim 17, 2007 9:38 am | |
| cnm sende resmin üstüne adını yasss herkescikler yasmışşş | |
|
| |
kedi_cemre c.Moderatör
Mesaj Sayısı : 578 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : Kayıt tarihi : 17/08/07
| Konu: Geri: Şikayetleriniz(YENİ!!!)... Çarş. Ekim 17, 2007 10:38 am | |
| YA BAZI ADMİNLER ÇOK SERT DAVRANIYORLAAR BEN AVATAR VE İMZA BÖLÜMÜNE KURALLAR GETİRDİM Bİ ADMİNİMİZ O KONUYU ALAKASIZ DEDİ KİLİTLEDİ BEN ONU YAZDINI GÖRMEDİM KURALLARIMI SÖYLEMEYE DEVAM ETTİM SONRADA GİTMİŞ ÇÖP KUTUSUNA ATMIP -------------------------------------- BELKİ BU SÖZLERİMDEN SONRA BUNU YAPAN ADMİNİMİZ BENİ BANLAYABİLİR BELKİDE MODLUKTAN ALIR AMA SÖYLEMEK ZORUNDAYIM ENAZINDAN BANA SÖYLEYEBİLRDİ -------------------------------------- GERÇEKTENDEN ÇOK DARILDIM | |
|
| |
-pery- En harbi ArdaCı AdmiN!
Mesaj Sayısı : 646 Yaş : 31 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : -pery- Kayıt tarihi : 30/01/07
| Konu: Geri: Şikayetleriniz(YENİ!!!)... Perş. Ekim 18, 2007 5:34 am | |
| CNM BİR DAHA ADMNLER DEĞİŞTİRİLSİN DEME! kedi_cemre ye söylüorum o mesajını sildim.. gersine bn karısamam hangi admn sildiyse snn başlıını onunla snn arandadr... | |
|
| |
Cemre-Gülçin-Ji[Nrsh] PsiKoPat AdmiNn..-NurShm-.!!
Mesaj Sayısı : 616 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : Cemre-Gülçin-Ji[Nrsh] Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: Şikayetleriniz(YENİ!!!)... Perş. Ekim 18, 2007 6:08 am | |
| cnm alaksız kurallar vardı kaç kere sölendim. şikayet geldi sana yazdım oraya kaç mesaj geçmiş aradan devam ediosun ayrıca daha öncede bi kaç konunu sildim zaten .. o yüzden bende çöp kutusuna attım ayrıca elimden geleni yapıorum bn öle demen hiç doru değil
En son tarafından Perş. Ekim 18, 2007 6:28 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 646 Yaş : 31 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : -pery- Kayıt tarihi : 30/01/07
| Konu: Geri: Şikayetleriniz(YENİ!!!)... Perş. Ekim 18, 2007 6:15 am | |
| BAK CNM HİÇ BİŞİ NEDENSİZ YAPILMAZ ;)MUTLAKA Bİ NEDENİ VRDR! | |
|
| |
AnGEL_GiRL BANLANDI
Mesaj Sayısı : 164 Yaş : 29 Localisation : cemreyle ve glçinle yan komuşumya onlardan:D + Rep : - Rep : Kayıt tarihi : 08/10/07
| Konu: Geri: Şikayetleriniz(YENİ!!!)... Perş. Ekim 18, 2007 6:40 am | |
| oluyoo cnm bn çoookkkkk rastlıomm:( | |
|
| |
kedi_cemre c.Moderatör
Mesaj Sayısı : 578 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : Kayıt tarihi : 17/08/07
| Konu: Geri: Şikayetleriniz(YENİ!!!)... Perş. Ekim 18, 2007 9:28 am | |
| peki adminlerim bunları söyylüyorsanız bi bildiğiniz vardır herhalde neyse ben sadece söyliyim dedim .... ayrıca cevap veridiğiniz için teşekkürler yanlışlarımıda anladım | |
|
| |
| Konu: Geri: Şikayetleriniz(YENİ!!!)... Salı Ekim 23, 2007 4:39 am | |
| - AnGEL_GiRL demiş ki:
- oluyoo cnm bn çoookkkkk rastlıomm:(
cnm ne var ? örnek verir misin!? herşeyin bi nedeni var sana uyarı vermeninde nedeni var... ayrıca o uyarıyı ben verdim başka admnleri (cemre_aşkısı_gülçin) boşuna sıkıştırma.. uyarının sebebi : BÜTÜN RESİM YERLERİNE YORUM YAPMIŞSIN VE AYRICA ÇOK LÜZUMSUZ MESAJ GNDEREK MESAJ SAYINI YÜKSELTMEYE ÇALIŞIYORSN 2. UYARIYIDA VERMEM GEREKİR KURALLAR GEREĞİ AMA YENİSİN DİE SADECE BİR TANER VERDM BÖLE DEVAM EDERSE 2. GERLİR... BAK YAPTIIN HATALArı TEK TEK SAYIYIM YENİDEN Kİ BİR DAHA YAPMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1. RESİM BÖLÜMLERİNİN NEREDEYSE HEPSİNDE YORUMUN VAR YOK ÇOK GÜZEL YOK ÇOK SAOLUN.... GİBİ 2. ÇOK FLOOD YAPIYORSUN... flood : 2 kere ardı ardına mesaj gndermek! 3. MESAJLARININ ÇOK ALAKASIZLARI VAR MESELA BİR İFADE İÇİN MESAJ GNDERİYORSUN... MESELA : " " BUNU BİR MESAJDA GNDEERMŞSN TABİ SİLDİM... KONUYU DAĞITMAYALIM DEVAM EDN... | |
|
| |
AnGEL_GiRL BANLANDI
| Konu: Geri: Şikayetleriniz(YENİ!!!)... Salı Ekim 23, 2007 7:08 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Şikayetleriniz(YENİ!!!)... Salı Ekim 23, 2007 10:17 am | |
| sevmemekle alakası yok cnm sadece ortamı bozanları uyarıyorlar sende forum kurallarını okusaydın çok güzel kurallara uyup ortamı bozmazdın ve uyarılmak zorunda kalmazdın... uyarmalarının sebebi seni sevmemelri deil mesela bn seni çok uyardm ama seni sevmiyorum demedm... eminm herkes böyle düşünüyorlardır sen bize bişi yapmadnki seni neden sevmeyelm
NEYSEEEEEEEEEEEEE KONU DEVAMII....! | |
|
| |
EmoSH c.Moderatör
Mesaj Sayısı : 516 Yaş : 30 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : arDln<3 Kayıt tarihi : 16/04/07
| |
| |
| Konu: Geri: Şikayetleriniz(YENİ!!!)... Çarş. Ekim 31, 2007 6:48 am | |
| cnm çok lüzmsz mesaj olan başlıın tamamını sildiimiz için snn msjlarnda gitmstr bak snn mesajlarına lzmsuz demiyorum ama bazı kişiler çok lzmsz mesaj gnderio bi sayfa doluo yani konudan baska hersey oluo bizde o baslığı yani o konunun tamamını silmek zornda kalıyorz.. | |
|
| |
EmoSH c.Moderatör
Mesaj Sayısı : 516 Yaş : 30 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : arDln<3 Kayıt tarihi : 16/04/07
| |
| |
kedi_cemre c.Moderatör
| Konu: Geri: Şikayetleriniz(YENİ!!!)... Çarş. Kas. 07, 2007 9:40 am | |
| ADMİNLERİM ARTIK AnGEL_GiRL KİŞİSİNİ AVATAR VE İMZA BÖLÜMÜNDEN ATMAK İSTİYORUM YANNİ TÜM MESAJLARINI SİLİP BİRDAHA YAZDIĞINDADA SİLİNİCEK NEDENİNE GELİNCE : EN ÇOK BÖÜMDE O FLOOD YAPIYO ADMİNLERE , MODLARA HEP O BÖLÜMDE HAKARET EDİYO ..... SİZ GÖRÜPTE BANLARSINIZ DİYE HEP BEN MESAJINI SİLİYORUM BANLANMASIN DİE ... AMA ARTIK YETER ÇOK ŞİKAYETÇİYİM YA BIKTIM .......... HEP KONU DAHITICAK ŞEYLER YAZIYO ... FLOOD ÜSTÜNE FLOOD YAPIYO YAAAA LÜTFEN BİŞEYLER YAPIN ... ARTIK YİNE UYARIMI VERİRSİNİZ BANLARMISINIZ BİLEMİYORUM .... AMA LÜTFEN GEREĞİNİ YAPIN ...... O KADAR ZAMANDIR ÜYEYİMM BU SİTEYE BÖYLE BİŞRY GÖRMEDİM !!!!!! | |
|
| |
AnGEL_GiRL BANLANDI
| Konu: Geri: Şikayetleriniz(YENİ!!!)... Perş. Kas. 08, 2007 4:12 am | |
| | |
|
| |
EmoSH c.Moderatör
| Konu: Geri: Şikayetleriniz(YENİ!!!)... Perş. Kas. 08, 2007 2:11 pm | |
| yha baZı modLAr başLıkları kilitlemeYi bilioLar ama niYe çöp kutusuNa taşımaYı biLmiolaR anLamıom uyuMayın yha çok yeR kaplıo kiLitlenen başlıklar çöp kutusu diye bişey var dimi oraya taşınsa daha iYi oLur bnJe ?? | |
|
| |
| Konu: Geri: Şikayetleriniz(YENİ!!!)... Cuma Kas. 09, 2007 9:47 am | |
| - kedi_cemre demiş ki:
- ADMİNLERİM ARTIK
AnGEL_GiRL KİŞİSİNİ AVATAR VE İMZA BÖLÜMÜNDEN ATMAK İSTİYORUM YANNİ TÜM MESAJLARINI SİLİP BİRDAHA YAZDIĞINDADA SİLİNİCEK NEDENİNE GELİNCE : EN ÇOK BÖÜMDE O FLOOD YAPIYO ADMİNLERE , MODLARA HEP O BÖLÜMDE HAKARET EDİYO ..... SİZ GÖRÜPTE BANLARSINIZ DİYE HEP BEN MESAJINI SİLİYORUM BANLANMASIN DİE ... AMA ARTIK YETER ÇOK ŞİKAYETÇİYİM YA BIKTIM .......... HEP KONU DAHITICAK ŞEYLER YAZIYO ... FLOOD ÜSTÜNE FLOOD YAPIYO YAAAA LÜTFEN BİŞEYLER YAPIN ... ARTIK YİNE UYARIMI VERİRSİNİZ BANLARMISINIZ BİLEMİYORUM .... AMA LÜTFEN GEREĞİNİ YAPIN ...... O KADAR ZAMANDIR ÜYEYİMM BU SİTEYE BÖYLE BİŞRY GÖRMEDİM !!!!!! cnm 3 tane uyarı verdm ve yapmıcm demiş ama bir daha olursa sen bana söyle banlamak zrnda kalınack neyse yaşayalım görelm... | |
|
| |
kedi_cemre c.Moderatör
| Konu: Geri: Şikayetleriniz(YENİ!!!)... Cuma Kas. 09, 2007 10:24 am | |
| ya cansu adminim benim her bu siteyi açısımda mesaj sayım düşüyoo.. siteye çok resim yolladım hepside silinmiş ... ya offffff....benim 299 du şimdi 284 oldu ... boş mesajda yazmıyorum ... resimlerimde gitmiş .. ben o resimleri bu siteye koymak için çok zorluk geçiyorum .. siz geliyo sunuz siliyorsunuz.. yapmayın ama böyle lütfenn | |
|
| |
| Konu: Geri: Şikayetleriniz(YENİ!!!)... C.tesi Kas. 10, 2007 1:19 am | |
| cnm bizim sildiimize emn olup öyle kons lütfn... biz silmedk ayrıca resmler bölümündeki başlığı diyorsan oraya kendi yaptıklarım falan die sayfa açamazsın.... ama bizim yaptıklamız die acabilirsin.. yani oraya tek sen değil herkes resm koyar o yzden bnde o başlığını sildim sadece ve orda sadece 2 tane mesajın vardı o kadr! | |
|
| |
CK 4 EVER ILIkLAşAN üYEMİs :)
| Konu: Geri: Şikayetleriniz(YENİ!!!)... C.tesi Kas. 10, 2007 2:22 am | |
| angel_girl çok fazla flood ypmş silindimi bilmiyom ama sölmk istedm | |
|
| |
YaSeMiNCeMrE y.Moderatör
Mesaj Sayısı : 1084 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : -pery- Kayıt tarihi : 13/09/07
| Konu: Geri: Şikayetleriniz(YENİ!!!)... C.tesi Kas. 10, 2007 2:30 am | |
| angel_girl banlandı zaten | |
|
| |
şevval_eren Yeni üye
| Konu: Geri: Şikayetleriniz(YENİ!!!)... Paz Ara. 02, 2007 5:00 am | |
| peki o zaman bir şikayette buluncam ya ben imzamı koyamıyorum.nerden yapıldığını biliyorum.kopyala yapıştır falan.ama yapıştır dedikten sonra yapışıyo ya hani altta ingilizce yazılar geliyo hangisine tıklicam.nolur cevap yazın | |
|
| |
Cemre-Gülçin-Ji[Nrsh] PsiKoPat AdmiNn..-NurShm-.!!
Mesaj Sayısı : 616 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : Cemre-Gülçin-Ji[Nrsh] Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: Şikayetleriniz(YENİ!!!)... Salı Ara. 04, 2007 7:28 am | |
| cnm zaten altta gönder var ona basıyorsun =) | |
|
| |
göPçe Harrbi ARdacı Admin GökÇe
Mesaj Sayısı : 623 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : Cemre-Gülçin-Ji[Nrsh] Kayıt tarihi : 30/01/07
| Konu: Geri: Şikayetleriniz(YENİ!!!)... Cuma Ara. 07, 2007 12:28 pm | |
| - şevval_eren demiş ki:
- peki o zaman bir şikayette buluncam
ya ben imzamı koyamıyorum.nerden yapıldığını biliyorum.kopyala yapıştır falan.ama yapıştır dedikten sonra yapışıyo ya hani altta ingilizce yazılar geliyo hangisine tıklicam.nolur cevap yazın profilden seeçeneklere gel ordanda imzamı herzmn göstr de olur canım ok | |
|
| |
cemre_askısı_lillpar (1.Uyarı)
| Konu: Geri: Şikayetleriniz(YENİ!!!)... Cuma Ara. 07, 2007 2:45 pm | |
| yha bu chat boxda artık erkeklrde gelio ve üye olmuolar kıslara tanışalım fln canınız ne isterse yapalım fln diolrr | |
|
| |
| Şikayetleriniz(YENİ!!!)... | |
|