| Kendinizi buraya tanıtabilirsinz... =) | |
|
+92Gamze & Cemre *ErenJie_Arzum* Dyg_Cmr AyNuSh ~ GßH betül_hepsifanı An! Senoss cemreelif .:HEPSI+Kübra:. cemrerva_en_cemreci_üye ipeq_hepsi iros.ima ~**BuSe ErqüL**~ hepsi_yesim heps!c!qenç kezmankoliq iRm_iRem Beyza-Cemre-Gs grup_hepsi erenci_girl [e=3]KaRaMeL[c=4] danqerqirl göPçe birtanem_eren sahra harby hepsi fun eda CémréM_AnıL Geceperisi cemre*dls Cemre-Gülçin-Ji[Nrsh] 3c3 _CeMRe_ *ayşe* CemreKemer1994 gülçinci_büşra *€c€_ ereninaşkısı *SeNa[EB]* erenji.yaren •·.·´¯`·.·& mreb ...(YoShY MaNyAĞı)... Tekcarem_y cemre_hastası94 crazy_yoshyci CK 4 EVER BY_HePsİ @yşe şevval_eren *gülçinkolik_güneş* billur hepsi irem CEMRE[SC] nihalcemre cemre_havanur54 yoshy_!rem ayşenur_eren erenim yoshyci_bashak {BusenurGülçin} erenjim ! weltew_07 Burcoshy [S]£R£N_&_S£MA[E] kedi_cemre AnGEL_GiRL sweet_yoshy_elif Cemre, Eren, Gülcin Yoshy ilknur_cemre_ilknur başak_hepsi yoshyci_cemreci YaSeMiNCeMrE cemrenihal hepsici_kubra mor_hepsi dunya_guzeli_hepsi ErenJi-DiLoOo tatlı()meleim ~yoshykolik~ !buse! eren_seda yeşil_melek yoshy_pnr SoSyoPaTıM_GüLçiN gülçin_chris_sude kömür_prensesim fejji_cemreji_gizem arDln<3 cemoş_dnz hepsi-mania eren-esen -pery- 96 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
-pery- En harbi ArdaCı AdmiN!
Mesaj Sayısı : 646 Yaş : 31 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : -pery- Kayıt tarihi : 30/01/07
| Konu: Kendinizi buraya tanıtabilirsinz... =) Salı Ağus. 28, 2007 9:45 am | |
| arkadaslar eski baslığı sildim çünkü orada artık eskiler kaldı bu yeni başlığımız buraya isteyenler kendini tanıtabilir eski olsn yeni olsn fark etmez... yeni üye de olabilir... yani kendinizi tanıtmak istiyorsanız tanıtın yanlız sohbet yok .... BEN BAŞLIIM... : Meraba ben cansu (cns) Gruphepsiyi seviyorum ama fanatiğiyim delisiyim ya da hastasıyım demem ... 15 yasındayım... BU siteninde adminiyim... hepinize sevgiler... | |
|
| |
eren-esen €η €r€ηC! MoD €$€η
| Konu: Geri: Kendinizi buraya tanıtabilirsinz... =) Salı Ağus. 28, 2007 10:15 am | |
| iyi etmişsin cansucum neyse ben esen 12 yaşındayım hepsiyi çok seviyorum en çok da ereni onun dışında pinhani hil avril black eyes peas nil dinlyorum | |
|
| |
hepsi-mania eRenKolİk mOd €$&!
| Konu: Geri: Kendinizi buraya tanıtabilirsinz... =) Salı Ağus. 28, 2007 10:28 am | |
| mrblar ben ezgi 13 yaşındayım hepsi hastasıyım kavak yellerininde fanıyım hepsi dinlerim hil,avril,pinhani,nil,yalın,bengü de diğer dinlediklerim bu sitenin moduyum | |
|
| |
eren-esen €η €r€ηC! MoD €$€η
| Konu: Geri: Kendinizi buraya tanıtabilirsinz... =) Salı Ağus. 28, 2007 10:31 am | |
| aynen ben de ztn imzalarımdan belli oluyodur efe özellikle de ya böyle bi dizi görmedimmmmm | |
|
| |
hepsi-mania eRenKolİk mOd €$&!
| Konu: Geri: Kendinizi buraya tanıtabilirsinz... =) Salı Ağus. 28, 2007 10:33 am | |
| bu arada arkiler hoşgeldin mrb cnm nbr? gibi laflar kullanmayın burda lütfen burası sadece kendini tanıtma bölümü | |
|
| |
cemoş_dnz c.Moderatör
Mesaj Sayısı : 554 Yaş : 30 + Rep : - Rep : Kayıt tarihi : 15/04/07
| Konu: Geri: Kendinizi buraya tanıtabilirsinz... =) Salı Ağus. 28, 2007 11:25 am | |
| tmm bende kendimi tanıtıyımm
adım deniz 12 yaşındayım 6ya geçtim hepsikoliğim aynı zamanda cemreye ölüyorummm aşkımm herşeyimm neyseeee onun dışındaaa hmmm gitar çalıyorumm sonra flüt çalıyorum mesela:Dneyse ya çok saçmaladımmm bitiriyorumm öff=( | |
|
| |
arDln<3 Sitenin En cemreci Co-AdminNi
Mesaj Sayısı : 1627 Yaş : 31 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : Cemre-Gülçin-Ji[Nrsh] Kayıt tarihi : 29/03/07
| Konu: Geri: Kendinizi buraya tanıtabilirsinz... =) Salı Ağus. 28, 2007 12:08 pm | |
| Sllm bnde diLan kısaca dLn de.. =) Aşırıı Cemre(m)ciymm cemremmi çooooooo....k sewiom =) wede danielciymm =) yani harry potter 2 qün sonra doum qünüm 14üme qircmm =)8 e qeçtm =) keman çalıomm =) ve en büük isteym tiyatrocu olmak =) bu sitedeki herkesi çoooo...k sewiom =) bazıları hariç =S | |
|
| |
fejji_cemreji_gizem Yeni üye
| Konu: Geri: Kendinizi buraya tanıtabilirsinz... =) Salı Ağus. 28, 2007 2:32 pm | |
| slm arkadaşlar bn gizem hastalık derecesinde cemreciyim 14 yaşına yeni girdim siteyi gezerken buldum | |
|
| |
kömür_prensesim
| Konu: Geri: Kendinizi buraya tanıtabilirsinz... =) Çarş. Ağus. 29, 2007 2:58 am | |
| slm ark ben siteye yeni üye oldum aslında bi daha olmuştum ama nese ben damla 4 ay sonra 14 yaşıma gircem fbliyim cemre ve ereni çok sefiom | |
|
| |
gülçin_chris_sude
| Konu: Geri: Kendinizi buraya tanıtabilirsinz... =) Çarş. Ağus. 29, 2007 6:02 pm | |
| Selam ben Sude 11 yaşındayım gülçinciyim(ölümüne) tanışmaktan memnun oldum | |
|
| |
SoSyoPaTıM_GüLçiN Özel üye
Mesaj Sayısı : 1589 Yaş : 30 + Rep : - Rep : Kayıt tarihi : 02/02/07
| Konu: Geri: Kendinizi buraya tanıtabilirsinz... =) Perş. Ağus. 30, 2007 3:10 am | |
| slm ben buse 13 yaşındayım 8e geçtim akrep burcuyum ist.da oturuyorum gülçinciyim | |
|
| |
yoshy_pnr Yeni üye
Mesaj Sayısı : 11 Localisation : yasemin aşkım seni çook seviyorum + Rep : - Rep : Kayıt tarihi : 31/08/07
| Konu: Geri: Kendinizi buraya tanıtabilirsinz... =) Cuma Ağus. 31, 2007 11:21 pm | |
| mrb ben pınar 12 yaşındayım yasemin hastasıyım tanıştığıma memnun oldum | |
|
| |
yeşil_melek
| Konu: Geri: Kendinizi buraya tanıtabilirsinz... =) Paz Eyl. 02, 2007 7:32 am | |
| slm ben tuba batmanlıyım 12 yaşındayım gruphepsiyi çok seviyorum.özellikle yasemin ve eren:eren: | |
|
| |
eren_seda BANLANDI
| Konu: Geri: Kendinizi buraya tanıtabilirsinz... =) Ptsi Eyl. 03, 2007 12:46 am | |
| slm ben seda 11 yaşındayım hepsiyi çok seviyorum sizlerle tanışyığıma çok sevindim. | |
|
| |
!buse! Uzman
Mesaj Sayısı : 702 Localisation : ¢ємяєм + Rep : - Rep : Kayıt tarihi : 22/06/07
| Konu: Geri: Kendinizi buraya tanıtabilirsinz... =) Perş. Eyl. 06, 2007 2:15 am | |
| | |
|
| |
~yoshykolik~ Yeni üye
Mesaj Sayısı : 24 Localisation : kısaca yaseminin kuyruğu desem;) + Rep : - Rep : Kayıt tarihi : 12/05/07
| Konu: Geri: Kendinizi buraya tanıtabilirsinz... =) Perş. Eyl. 06, 2007 5:11 am | |
| slm ben merve baya bi üyeyim bu siteye ama unutmuşum adresi:D onun için kısmet bugüneymiş adım merve hoşbuldm;) | |
|
| |
tatlı()meleim Alışkın Üyemis :)
| Konu: Geri: Kendinizi buraya tanıtabilirsinz... =) C.tesi Eyl. 08, 2007 2:32 pm | |
| slm ben melis 11 yaşımdayım ama 12ye 12 eylülde giricem doğum günüme herkesi beklerim ayrıca ghepsi hastasıyım özellikle eren onun dışında avril emre aydın dinliyorum arasıra kavakyellerini izliyorum ama beğeniyorum hepsi 1i hiç kaçırmıyorum | |
|
| |
ErenJi-DiLoOo Yeni üye
| |
| |
dunya_guzeli_hepsi ModAreTör
Mesaj Sayısı : 1002 Yaş : 28 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : arDln<3 Durumum? : Kayıt tarihi : 20/04/07
| Konu: Geri: Kendinizi buraya tanıtabilirsinz... =) Ptsi Eyl. 10, 2007 2:55 am | |
| mrb ben melek bu sitenin açılışınının ortalarında üe oldum yani bi bakıma eksiyim:D nese hepsiyi birbrinden ayırt edemem 11 yaşındayım bu siteyi çok sefiom bi aralarda girmedim ama nese:D | |
|
| |
mor_hepsi
| Konu: Geri: Kendinizi buraya tanıtabilirsinz... =) Salı Eyl. 11, 2007 7:02 am | |
| merhaba ben hande 13 yaşındayım hepsiden yasemini çok seviyorum | |
|
| |
hepsici_kubra c.Moderatör
Mesaj Sayısı : 1725 Yaş : 30 Localisation : BJK İnönü Stadı ' ndan Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : arDln<3 Durumum? : Kayıt tarihi : 14/05/07
| Konu: Geri: Kendinizi buraya tanıtabilirsinz... =) Çarş. Eyl. 12, 2007 5:26 am | |
| slm ben Kübra 13 yaşındayım Koyu ama koyu bir hespi hayranıyım en çok ta CEMREEE | |
|
| |
cemrenihal Yeni üye
| Konu: Geri: Kendinizi buraya tanıtabilirsinz... =) Perş. Eyl. 13, 2007 11:57 pm | |
| ben 11 yaşında hepsi fanım grup çıktan beri çok seviyorum | |
|
| |
YaSeMiNCeMrE y.Moderatör
Mesaj Sayısı : 1084 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : -pery- Kayıt tarihi : 13/09/07
| Konu: Geri: Kendinizi buraya tanıtabilirsinz... =) Cuma Eyl. 14, 2007 2:15 am | |
| bende 11 yaşındayım adım gökay yoshy fanıyım adanalıyım
En son tarafından Paz Ekim 07, 2007 1:40 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
yoshyci_cemreci
| Konu: Geri: Kendinizi buraya tanıtabilirsinz... =) C.tesi Eyl. 15, 2007 1:21 pm | |
| SLM ARKDAŞALR BEN CEREN YOSHY_DELİSİ_GİRL VARYA İŞTE O BENİM BAŞTAN ÜYE OLDUM ADMİNİM YOSHY_DELİSİ_GİRL BU ÜYELİĞİMİ SİLEBİLİRSEN SİL ARTIK BEN BUNLA GİRCEM YENİ KULLANICI ADIM YOSHYCİ_CEMRECİ | |
|
| |
başak_hepsi Yeni üye
| Konu: Geri: Kendinizi buraya tanıtabilirsinz... =) Paz Eyl. 16, 2007 6:52 am | |
| mrb arkiler bn yeni üye oldum adım başak hepsiden bütün kızları severimm bu arada yaşım 11 | |
|
| |
| Kendinizi buraya tanıtabilirsinz... =) | |
|