| BABASI BÖYLEYSE....çocuğu kim bilir nasıldır | |
|
+5yoshy_!rem SoSyoPaTıM_GüLçiN hepsi-mania eren-esen mor_meleğim_yasemin 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
mor_meleğim_yasemin Alışkın Üyemis :)
Mesaj Sayısı : 278 + Rep : - Rep : En Sevdigin Admin? : arDln<3 Kayıt tarihi : 14/08/07
| Konu: BABASI BÖYLEYSE....çocuğu kim bilir nasıldır Cuma Ağus. 24, 2007 7:30 am | |
| Karne Baba, ortaokul üçüncü sınıfa giden oğlunun elinde karneyle salona girdiğini görür. "Allah allah, dönem ne çabuk bitmiş..." diye düşünür ve oğluna seslenir: -"Getir bakayım şu karneyi!" -"Al baba..." Adam karneye bir bakar ki, beden eğitimi ve resim dışındaki tüm dersler zayıf. -"Bir dediğini iki etmiyoruz, bilgisayar dedin, bilgisayar aldık, ingilizce kursu dedin ingilizce kursuna gönderdik, gitar kursu, müzik aletleri, ne istersen yapıyoruz. Kız arkadaş uğruna harcadığın çiçek parasının haddi hesabı yok. Ne bu notların hali, rezil şey!" -"Baba... O benim karnem değil ki, senin kitaplarını karıştırıyordum, birinin arasında karnelerinden birini bulmuştum..." nasıl arkadaslar fıkrayı beğendiniz mi ??? | |
|
| |
eren-esen €η €r€ηC! MoD €$€η
| Konu: Geri: BABASI BÖYLEYSE....çocuğu kim bilir nasıldır Cuma Ağus. 24, 2007 12:42 pm | |
| | |
|
| |
hepsi-mania eRenKolİk mOd €$&!
| Konu: Geri: BABASI BÖYLEYSE....çocuğu kim bilir nasıldır Cuma Ağus. 24, 2007 1:27 pm | |
| ay saol cnm gzl miş | |
|
| |
SoSyoPaTıM_GüLçiN Özel üye
Mesaj Sayısı : 1589 Yaş : 30 + Rep : - Rep : Kayıt tarihi : 02/02/07
| Konu: Geri: BABASI BÖYLEYSE....çocuğu kim bilir nasıldır Cuma Ağus. 24, 2007 1:58 pm | |
| | |
|
| |
yoshy_!rem Uzman
Mesaj Sayısı : 732 Localisation : Fan de Linkin Park <3 !! Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : arDln<3 Durumum? : Kayıt tarihi : 22/08/07
| Konu: BABASI BÖYLEYSE....çocuğu kim bilir nasıldır Cuma Ağus. 24, 2007 4:00 pm | |
| quseldi aycnm bnm saol bidenem:puhaha: | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 278 + Rep : - Rep : En Sevdigin Admin? : arDln<3 Kayıt tarihi : 14/08/07
| Konu: Geri: BABASI BÖYLEYSE....çocuğu kim bilir nasıldır C.tesi Ağus. 25, 2007 2:57 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: BABASI BÖYLEYSE....çocuğu kim bilir nasıldır C.tesi Ağus. 25, 2007 6:08 am | |
| bişey değil kızlar beğendiğinize sevendim not: bu bir flood değildir 5 saat sonra yazdım | |
|
| |
sweety ILIkLAşAN üYEMİs :)
Mesaj Sayısı : 156 Yaş : 31 Localisation : ©ⓔⓜⓡⓔ&ⓢⓦⓔⓔⓣⓨ + Rep : - Rep : Kayıt tarihi : 17/08/07
| Konu: Geri: BABASI BÖYLEYSE....çocuğu kim bilir nasıldır C.tesi Eyl. 01, 2007 5:24 am | |
| ya çok süpermiş cnm eline salık | |
|
| |
sweety ILIkLAşAN üYEMİs :)
Mesaj Sayısı : 156 Yaş : 31 Localisation : ©ⓔⓜⓡⓔ&ⓢⓦⓔⓔⓣⓨ + Rep : - Rep : Kayıt tarihi : 17/08/07
| Konu: Geri: BABASI BÖYLEYSE....çocuğu kim bilir nasıldır C.tesi Eyl. 01, 2007 5:51 am | |
| daa varsa göndersene masa başında gülmekten kırldm annm içrdn noluoo die gldi vlla onada okttm bnde sna ypcm diomda hıı bnmklrn hpsi 5 ddi | |
|
| |
betül_hepsifanı e.Moderatör
Mesaj Sayısı : 794 Localisation : yeşil fıstığım eren & kömür güzeli cemrem Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : arDln<3 Kayıt tarihi : 02/08/07
| Konu: Geri: BABASI BÖYLEYSE....çocuğu kim bilir nasıldır C.tesi Eyl. 08, 2007 3:35 pm | |
| | |
|
| |
Beyza-Cemre-Gs ForuM ResimCimis..!
Mesaj Sayısı : 890 Yaş : 29 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : -pery- Kayıt tarihi : 21/04/08
| Konu: Geri: BABASI BÖYLEYSE....çocuğu kim bilir nasıldır Ptsi Nis. 28, 2008 1:46 am | |
| | |
|
| |
caLLie* ILIkLAşAN üYEMİs :)
Mesaj Sayısı : 205 Yaş : 30 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : arDln<3 Durumum? : Kayıt tarihi : 22/06/10
| Konu: Geri: BABASI BÖYLEYSE....çocuğu kim bilir nasıldır Çarş. Haz. 23, 2010 9:18 am | |
| | |
|
| |
| BABASI BÖYLEYSE....çocuğu kim bilir nasıldır | |
|