| hiç unutamadığınıs doğum gununus weya hikaye ok? | |
|
+6hepsici_eren dunya_guzeli_hepsi arDln<3 eren-esen SoSyoPaTıM_GüLçiN yoshy_!rem 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
yoshy_!rem Uzman
Mesaj Sayısı : 732 Localisation : Fan de Linkin Park <3 !! Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : arDln<3 Durumum? : Kayıt tarihi : 22/08/07
| Konu: hiç unutamadığınıs doğum gununus weya hikaye ok? Çarş. Ağus. 22, 2007 6:45 am | |
| arkadaslar doğum gunu anılarınısı buraya yasın paylasalım okiş??????? | |
|
| |
SoSyoPaTıM_GüLçiN Özel üye
Mesaj Sayısı : 1589 Yaş : 30 + Rep : - Rep : Kayıt tarihi : 02/02/07
| Konu: Geri: hiç unutamadığınıs doğum gununus weya hikaye ok? Çarş. Ağus. 22, 2007 6:56 am | |
| ben doğumgünü kutlamam yani en fazla aile arasında kutlarız öyle arkadaşları davet edip parti yapma olayım yoktur dolayısıyla anım da yok | |
|
| |
eren-esen €η €r€ηC! MoD €$€η
| Konu: Geri: hiç unutamadığınıs doğum gununus weya hikaye ok? Çarş. Ağus. 22, 2007 8:51 am | |
| bn bu senekinde evde tadilat vardı o yüzden arkadaşlarımla bi arkimin evinde kutlamıştık ama 2-3 kişi yani | |
|
| |
arDln<3 Sitenin En cemreci Co-AdminNi
Mesaj Sayısı : 1627 Yaş : 31 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : Cemre-Gülçin-Ji[Nrsh] Kayıt tarihi : 29/03/07
| Konu: Geri: hiç unutamadığınıs doğum gununus weya hikaye ok? Salı Ağus. 28, 2007 12:28 pm | |
| bnm 2 qün snra doum qnm =) hmdee arkdşlarm bi işler çewirio qalba süpris yapçaklar =) ama bn her doum qnmde parti yaparm =) | |
|
| |
dunya_guzeli_hepsi ModAreTör
Mesaj Sayısı : 1002 Yaş : 28 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : arDln<3 Durumum? : Kayıt tarihi : 20/04/07
| Konu: Geri: hiç unutamadığınıs doğum gununus weya hikaye ok? Ptsi Eyl. 17, 2007 8:26 am | |
| bende dlnm aynen her yıl parti yaparım ama öle çok özel bi anım yoqtur bi keresinde ewde tadilat wardı esenler gibi bizde kutlamamaya karar werdik sora arkilerim sürpriz yaptılar en güseli oydu:D | |
|
| |
| Konu: Geri: hiç unutamadığınıs doğum gununus weya hikaye ok? Ptsi Eyl. 17, 2007 8:44 am | |
| ya hesapta 7 senelik arkadaşız bizimkiler bi kere bile sürpriz yapmadı | |
|
| |
arDln<3 Sitenin En cemreci Co-AdminNi
Mesaj Sayısı : 1627 Yaş : 31 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : Cemre-Gülçin-Ji[Nrsh] Kayıt tarihi : 29/03/07
| Konu: Geri: hiç unutamadığınıs doğum gununus weya hikaye ok? Salı Eyl. 18, 2007 6:56 am | |
| Bn sana yapıjmm cnm süpriss yapçamm | |
|
| |
| Konu: Geri: hiç unutamadığınıs doğum gununus weya hikaye ok? Salı Eyl. 18, 2007 12:39 pm | |
| sen bnm doum tarihimi hatılıyo musun ki? :trip: | |
|
| |
hepsici_eren EN Erenci Süper Mod.
Mesaj Sayısı : 829 Yaş : 30 Localisation : EreN:Nurbanu seNi çk sefiorm ve bna MeLeimm dediini UNUTAMAM!! + Rep : - Rep : Kayıt tarihi : 06/02/07
| Konu: Geri: hiç unutamadığınıs doğum gununus weya hikaye ok? Çarş. Eyl. 19, 2007 5:17 am | |
| 27 ekimdi qLba öLe htrLıomda | |
|
| |
| Konu: Geri: hiç unutamadığınıs doğum gununus weya hikaye ok? Çarş. Eyl. 19, 2007 12:15 pm | |
| - hepsici_eren demiş ki:
- 27 ekimdi qLba öLe htrLıomda
ohaa çok şaşırdım valla senin hatırlamana..ama bi yandan da çok sevindim tabi.. | |
|
| |
CK 4 EVER ILIkLAşAN üYEMİs :)
| Konu: Geri: hiç unutamadığınıs doğum gununus weya hikaye ok? Salı Ekim 09, 2007 10:31 am | |
| benimki süperdi annem ve arkadaşlarım bana süpriz yapıp bana bi hpsi knser bileti almşlardı ama arkadaşlarm kendilerinede almşlardı doum günümün olduu gün arkadaşlarmla hpsi knserine gttm ve bi arkadaşm ekinin doum günü cmre die pankart çıkardı cmrede mikrofona happy birthday ddi | |
|
| |
ereninaşkısı Yeni üye
Mesaj Sayısı : 44 Yaş : 29 Localisation : erenimin kalbinden tabkii=) + Rep : - Rep : Kayıt tarihi : 22/01/08
| Konu: Geri: hiç unutamadığınıs doğum gununus weya hikaye ok? Ptsi Şub. 04, 2008 5:10 am | |
| yaa maleseff daa şuu yaşıma kadar kimse bana süpriz yapmadıı zatn yapsamdaa 3 kişiyle fln yapabiliorm ayın 13ü yine doum günüm ve çok sıkıcı geçeceğinden eminimm:( | |
|
| |
Beyza-Cemre-Gs ForuM ResimCimis..!
Mesaj Sayısı : 890 Yaş : 29 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : -pery- Kayıt tarihi : 21/04/08
| Konu: Geri: hiç unutamadığınıs doğum gununus weya hikaye ok? Perş. Mayıs 01, 2008 10:38 am | |
| | |
|
| |
dunya_guzeli_hepsi ModAreTör
Mesaj Sayısı : 1002 Yaş : 28 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : arDln<3 Durumum? : Kayıt tarihi : 20/04/07
| Konu: Geri: hiç unutamadığınıs doğum gununus weya hikaye ok? Cuma Mayıs 16, 2008 11:32 am | |
| aRkiLR bn öLesine Dedm:D:D [bi baKıma yLn:DözR diLeRm:D] asLnda Bnmde öLe Doum qnü PaRTisi oLaym YkTrR:D
AmA süRPRiz YapnLaR oLdu:D[okuLdn aRkiLR diLL:D]
Bnde Pk seFmm:D AmA HedaYe aLmaya-weRmee BayıLıRm:D
| |
|
| |
Beyza-Cemre-Gs ForuM ResimCimis..!
Mesaj Sayısı : 890 Yaş : 29 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : -pery- Kayıt tarihi : 21/04/08
| Konu: Geri: hiç unutamadığınıs doğum gununus weya hikaye ok? Cuma Mayıs 16, 2008 12:22 pm | |
| ewt hediye alıp verme güzel oluyor | |
|
| |
Dyg_Cmr Alışkın Üyemis :)
Mesaj Sayısı : 250 Yaş : 29 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : Kayıt tarihi : 22/08/08
| Konu: Geri: hiç unutamadığınıs doğum gununus weya hikaye ok? Çarş. Eyl. 03, 2008 1:03 am | |
| bnm doum günüm yasın olduu içn çoğu arkim tatilde oluoo =/ o ysdenn öle çoq büük bi parti yapmadm şu ana kdrr | |
|
| |
| hiç unutamadığınıs doğum gununus weya hikaye ok? | |
|