| ŞARKI SÖZÜ | |
|
+13!buse! hepsi-mania eren-esen yasemincixxx göPçe cemrosh94 cemre.gizem merve-yasemin SYM[CK] kevser_gülcin eren_mania_selin c£nK_ş£yDa_c£mR£ GüLçİn_MaNyAğI 17 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
GüLçİn_MaNyAğI Uzman
Mesaj Sayısı : 656 Yaş : 29 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : Kayıt tarihi : 04/02/07
| Konu: ŞARKI SÖZÜ Paz Şub. 04, 2007 10:58 am | |
| kolaymı sewmek:Hop hop dur bakalim Öyle hemen havalara girme Aceleye gelmez Ask dedigin ruhlarin işi Kalbime girmek böyle kolay olmaz
Kolay mi sevmek,söyle Bi kalbe girmek,gizlice Kolay mi gözlerine,bakinca erimek
Hoslandim senden belki birazcik Ama bana zaman ver Seni hemen sevemem (Zor askina inanmak) Hop hop hop hop hop
Zora gelmez kolay olmaz Ikisinin arasi kalbimin havasi Seviyorsan beklersin Üzerime hiç gelmezsin Seviyorsan küsmezsin Beni anlar dinlersin | |
|
| |
c£nK_ş£yDa_c£mR£ c.Moderatör
| Konu: Geri: ŞARKI SÖZÜ Çarş. Mart 07, 2007 5:52 am | |
| ayy bu şarkı çok güsel saol dilara | |
|
| |
eren_mania_selin ILIkLAşAN üYEMİs :)
| Konu: Geri: ŞARKI SÖZÜ Çarş. Mart 28, 2007 10:17 am | |
| gecelerce: Yoklugunda ögrendim her insan tek basina
yalnizlik kaderimiz
sensizlik ögretti her insan bir basina
yalnizlik kaderimiz
seni benim kadar seven bir baskasini bulamassin
elinde değil unutamazsin,
Gecelerce bekledim gelirsin diyee
gözlerim yollarda gelmedin bile bile
gecelerce bekledim ararsin diyee
telefonum hic calmadii aramadin bir kez bilee ... | |
|
| |
kevser_gülcin Yeni üye
| Konu: Geri: ŞARKI SÖZÜ Cuma Nis. 20, 2007 1:00 pm | |
| Hanimis Oda bi gün büyüyecek Tipis tipis yürüyecek Oda bi gün büyüyecek Sevmesini ögrenecek Ah ah hanimis benim koca bebegim Uyusunda büyüsün adam olsun görelim Istedigin hersey ayagina gelmez Aglamayan bebege kimse mama vermez Hani mi hiç benziyo mu Dön yüzüme iyice bak Hiç yasimiz tutmuyor Kimse seni pispislamaz Oda bi gün büyüyecek Tipis tipis yürüyecek Oda bi gün büyüyecek Sevmesini ögrenecek Ah ah hanimis benim koca bebegim Uyusunda büyüsün adam olsun görelim Istedigin hersey ayagina gelmez Aglamayan bebege kimse mama vermez Hani mi hiç benziyo mu Dön yüzüme iyice bak Hiç yasimiz tutmuyor Kimse seni pispislamaz Ah bir anlayabilsem senden ne istegimi Sana güvene bilsem Ah bir inanabilsem Kendi kanatlarinla uçmayi artik ögren Ahhh anlayabilsem Oda bi gün büyüyecek Tipis tipis yürüyecek Oda bi gün büyüyecek Sevmesini ögrenecek Ask senden bikaç adim uzak Önünde çok yol var daha asilacak Gittigin her yerde elini tutacak Birini bulmazsan için zor olacak Oda bi gün büyüyecek Tipis tipis yürüyecek Oda bi gün büyüyecek Sevmesini ögrenecek | |
|
| |
SYM[CK] ILIkLAşAN üYEMİs :)
Mesaj Sayısı : 216 Yaş : 29 + Rep : - Rep : Kayıt tarihi : 18/04/07
| Konu: Geri: ŞARKI SÖZÜ C.tesi Nis. 28, 2007 7:01 am | |
| Tik tak tik tak tik tak tik tak Tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak Geçiyor zaman beklemiyor Aşk bir kez kaçınca geri gelmiyor Koş zamanı yakala Sakın ha yorulma Geçmişe bakınca yarın gelmiyor Sorularımı acılarımı,beni kuşatan anılarımı Topladım birer birer,sattım ah bir eskiciye Ne kazandı üzülenler Göz yaşı dökenler Geriye bakıpta düşünenler Kazanamazsın asla bu koşuyu Koş sakın ha ayağına bakma Koş sakın ha yarıda bırakma Nefesini tut durma Aramaktan korkma Zaman zaman durma İçimizden geç Zaman zaman durma Korkmuyoruz senden ayy bu sarki cokk gsl bi sarki yaa dinemeyenler icin www.youtube.com gitin ve hepsi-tik tak yazin dinleyin... | |
|
| |
merve-yasemin ILIkLAşAN üYEMİs :)
| Konu: Geri: ŞARKI SÖZÜ Cuma Mayıs 18, 2007 2:45 pm | |
| | |
|
| |
cemre.gizem ILIkLAşAN üYEMİs :)
Mesaj Sayısı : 161 Yaş : 30 + Rep : - Rep : Kayıt tarihi : 14/05/07
| Konu: Geri: ŞARKI SÖZÜ Salı Mayıs 22, 2007 11:10 am | |
| ŞAKLAMBAÇ Cee e çık ortaya birden Cee e kaybol hadi yeniden Nerelere saklandın sen Sobelerim affetmem (ki) görmezsem
Ne haber sözüme mi geldin Gidiyordun, ayağıma geldin Düştün aşkın tuzağına Aklın başınamı geldi Kaçmak kolayına geldi Aşk sana zor mu geldi Saklambaç bu aşk oyunu Kavuşursak hiç aşk olurmu Söyle.... {benim en sewdiğim şarkı} | |
|
| |
cemrosh94 Yeni üye
Mesaj Sayısı : 13 Yaş : 30 + Rep : - Rep : Kayıt tarihi : 14/06/07
| Konu: Geri: ŞARKI SÖZÜ Ptsi Haz. 18, 2007 1:02 am | |
| mum= her zamanki gibi sözünü utmadın aramanı bekledim hani sana güvenebilirdim ama ben yanılmanı istedim yalancının mumu sönmeli bu defa sansın hiçgülmedi yüzündeki süslü maskeyi çıkardım seni gördüm ama çok üzüldüm kafamdaki resme benzemiyor artık kalbimde riyip bittin (2kez) (2. de eryip bittin deil sönüp gittin ) çok üzüldüm maskeyi çıkardım her zamanki gibi sözünü tutmadın aramanı bekledim hani sana güvenebilirdim ama ben yanılmanı istedim yalancınınmumu sönmeli bu defa sansın hiç gülmedi yüzündeki süslü maskeyi çıkardım seni gördüm ama çok üzüldüm kafamdaki resme benzemiyor artık kalbimde eriyip bittin (2) (2. de eriyip bittin deil sönüp gittin ) söylesene aklın nerede him çi düşünmedin sonunu soracagım olsun yinede simdi pişman oldunmu? pişman oldunmuu? pişman oldunmuuuuuu? yüzündeki süslü maskeyi çıkardım seni gördüm ama çok üzüldüm kafamdaki resme benzemiyor artık kalbimde eriyip bittin (2kez) (2. de eriyip bittin deil sönüp gittin) yüzünde......4 kez (2. lerde eriyip bittin deil sönüp gittin ) aralarda hah hahahaha hahahahahhahahahaaahhh var | |
|
| |
cemrosh94 Yeni üye
Mesaj Sayısı : 13 Yaş : 30 + Rep : - Rep : Kayıt tarihi : 14/06/07
| Konu: Geri: ŞARKI SÖZÜ Ptsi Haz. 18, 2007 1:12 am | |
| yalan= hani bensiz bir hiçtin nefes bile almak zor derdin ben senin her şeyindim yalan yalaaaaan (gülçin) gözü görmez baskasını sen ve ben elmanın iki yarısı bir ömür boyu beraber yalan yalaaaan (cemre)uaaaaa (gülçin ) simdi gördüm gerçek yüzünü ( gülçin,eren,cemre) üüüüüüüüü(gülçin) güne acan çiçekler gibiyiz (yoshy) yalan yalaan (gülçin azıcık cemre ) arada bi yalan daha var yani söyle yalan yalan yalan die aradaki yalanlar hep erenin öyle saf ki sevgimiz (cemre) yalaannnnnn (gülçin,cemre ,eren ,yoshy) ayıramaz bizi hiçkimse (yoshy) yalan (yalan ) yalan (eren ,gülçin) ölene dek beraberiz (yoshy,erebn) yalaann (gülçin,eren,cemre,yoshy) aynen bastan güne acan çicekler gibiyiz (murat boz) haha haha (hepsi) öyle saf ki sevgimiz (murat boz ) yalaaaan ayıramaz bizi hiç kimse (muratboz) haha haha ölene dek beraberiz (murat boz ) yalaaaaaaaaaaan güne acan cicerkler gibiyiz.....bölümü hani bensiz bir hiçtin bir hiçtin bir hiçtin bir hiçtin (gülçin) aaaaa vovvv ahaha aaaa (hepsinn sasrıma cvıglıkları ) | |
|
| |
göPçe Harrbi ARdacı Admin GökÇe
Mesaj Sayısı : 623 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : Cemre-Gülçin-Ji[Nrsh] Kayıt tarihi : 30/01/07
| Konu: Geri: ŞARKI SÖZÜ Ptsi Haz. 18, 2007 1:36 am | |
| | |
|
| |
yasemincixxx ILIkLAşAN üYEMİs :)
| Konu: Geri: ŞARKI SÖZÜ Cuma Haz. 29, 2007 3:47 am | |
| | |
|
| |
eren-esen €η €r€ηC! MoD €$€η
| Konu: Geri: ŞARKI SÖZÜ Ptsi Tem. 30, 2007 7:07 am | |
| ay nerden buldun bunları çok saol | |
|
| |
hepsi-mania eRenKolİk mOd €$&!
| Konu: Geri: ŞARKI SÖZÜ Salı Tem. 31, 2007 2:32 am | |
| | |
|
| |
!buse! Uzman
Mesaj Sayısı : 702 Localisation : ¢ємяєм + Rep : - Rep : Kayıt tarihi : 22/06/07
| Konu: Geri: ŞARKI SÖZÜ Perş. Ağus. 02, 2007 11:10 am | |
| | |
|
| |
eren-esen €η €r€ηC! MoD €$€η
| Konu: Geri: ŞARKI SÖZÜ Perş. Ağus. 02, 2007 2:48 pm | |
| bu arada bi daha flood yapma | |
|
| |
cemre_askısı_lillpar (1.Uyarı)
| Konu: Geri: ŞARKI SÖZÜ Salı Eyl. 04, 2007 2:38 am | |
| | |
|
| |
bengisu2_yasemin y.Moderatör
Mesaj Sayısı : 548 Yaş : 29 Localisation : bengİpek Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : göPçe Durumum? : Kayıt tarihi : 30/06/07
| |
| |
Beyza-Cemre-Gs ForuM ResimCimis..!
Mesaj Sayısı : 890 Yaş : 29 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : -pery- Kayıt tarihi : 21/04/08
| Konu: Geri: ŞARKI SÖZÜ Çarş. Nis. 30, 2008 1:14 am | |
| koyan herkese teşekkürler | |
|
| |
Dyg_Cmr Alışkın Üyemis :)
Mesaj Sayısı : 250 Yaş : 29 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : Kayıt tarihi : 22/08/08
| Konu: Geri: ŞARKI SÖZÜ Salı Eyl. 02, 2008 12:14 am | |
| - c£nK_ş£yDa_c£mR£ demiş ki:
- ayy bu şarkı çok güsel saol dilara
bencede çokk güzell cnm ssaoL | |
|
| |
| ŞARKI SÖZÜ | |
|