| istekleriniz!!! (YENİ!!!) | |
|
+30heps!c!qenç göPçe hepsi.gülçin tatlı()meleim Cemre-Gülçin-Ji[Nrsh] [S]£R£N_&_S£MA[E] crazy_yoshyci YaSeMiNCeMrE gülçinim.zeynep dunya_guzeli_hepsi busra kaplan mavis_hepsi ~yoshykolik~ kedi_cemre EmoSH sweety mor_meleğim_yasemin erenim arDln<3 *SeNa[EB]* cemre_idil eren-esen !buse! BY_HePsİ fObİkİm_gÜlÇiN ...!ßulaşık Süngeri!... SoSyoPaTıM_GüLçiN hepsi-mania zuzuMG -pery- 34 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Cemre-Gülçin-Ji[Nrsh] PsiKoPat AdmiNn..-NurShm-.!!
Mesaj Sayısı : 616 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : Cemre-Gülçin-Ji[Nrsh] Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: istekleriniz!!! (YENİ!!!) C.tesi Kas. 03, 2007 9:51 am | |
| nasıl bir yarışma olucak yaz cnm bakalım ------------------ bu arda arka plan değiştririldi bn yaptığımı koydum umarım kullanışlı olur | |
|
| |
kedi_cemre c.Moderatör
Mesaj Sayısı : 578 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : Kayıt tarihi : 17/08/07
| Konu: Geri: istekleriniz!!! (YENİ!!!) Paz Kas. 04, 2007 1:11 am | |
| katılmak isteyenler resimlerini yollıcak yarışma bitince anket açılcak en güzel kimin resmi olduğuna oy birliği ile karar verilicek | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 616 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : Cemre-Gülçin-Ji[Nrsh] Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: istekleriniz!!! (YENİ!!!) Paz Kas. 04, 2007 8:39 am | |
| | |
|
| |
tatlı()meleim Alışkın Üyemis :)
| Konu: Geri: istekleriniz!!! (YENİ!!!) Ptsi Kas. 19, 2007 12:27 pm | |
| | |
|
| |
kedi_cemre c.Moderatör
Mesaj Sayısı : 578 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : Kayıt tarihi : 17/08/07
| Konu: Geri: istekleriniz!!! (YENİ!!!) Salı Kas. 20, 2007 8:59 am | |
| minik dost siteleri bölümünde | |
|
| |
hepsi.gülçin Yeni üye
| Konu: Geri: istekleriniz!!! (YENİ!!!) Ptsi Ara. 10, 2007 9:05 am | |
| yaa ben hani yapboz vardıya o nerdeydi? | |
|
| |
göPçe Harrbi ARdacı Admin GökÇe
Mesaj Sayısı : 623 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : Cemre-Gülçin-Ji[Nrsh] Kayıt tarihi : 30/01/07
| Konu: Geri: istekleriniz!!! (YENİ!!!) Salı Ara. 11, 2007 9:49 am | |
| kaldırldı galiba tam emn deilm ama | |
|
| |
hepsi.gülçin Yeni üye
| Konu: Geri: istekleriniz!!! (YENİ!!!) Cuma Ara. 14, 2007 7:41 am | |
| | |
|
| |
kedi_cemre c.Moderatör
| Konu: Geri: istekleriniz!!! (YENİ!!!) Cuma Ara. 21, 2007 12:45 am | |
| CANSU ADMİNİM KİŞİSİ RESİMCİ ÜYE SEÇİLDİ RESİMCİ RÜTBESİ ADARMISINIZ | |
|
| |
heps!c!qenç Yeni üye
Mesaj Sayısı : 14 Yaş : 31 + Rep : - Rep : Kayıt tarihi : 06/05/08
| Konu: Geri: istekleriniz!!! (YENİ!!!) Salı Mayıs 06, 2008 2:04 pm | |
| ben şikayetler bölümünede yazmıştım ama bide istekler bölümünede yazıyım dedim. bence arka planı daha renkli yapın şu anki sade olmuş gibi... ama site tümüyle çok güzel tabi... | |
|
| |
kedi_cemre c.Moderatör
| Konu: Geri: istekleriniz!!! (YENİ!!!) Salı Mayıs 20, 2008 4:15 am | |
| | |
|
| |
Beyza-Cemre-Gs ForuM ResimCimis..!
Mesaj Sayısı : 890 Yaş : 29 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : -pery- Kayıt tarihi : 21/04/08
| Konu: Geri: istekleriniz!!! (YENİ!!!) Perş. Mayıs 22, 2008 10:48 pm | |
| bence çok güzel olur böyle yapın | |
|
| |
cemre96 Yeni üye
| Konu: Geri: istekleriniz!!! (YENİ!!!) C.tesi Mayıs 31, 2008 10:02 am | |
| = Bence Rekler Değğişsin ... | |
|
| |
erenim e.Moderatör
Mesaj Sayısı : 1343 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : -pery- Kayıt tarihi : 08/04/07
| Konu: Geri: istekleriniz!!! (YENİ!!!) Çarş. Haz. 18, 2008 11:21 am | |
| ya cansucun ya modlar nerde ya modlara noldu ? | |
|
| |
Asi_RockéR éN haRßi RockéR
Mesaj Sayısı : 1364 Yaş : 29 Localisation : Gothic Rock ! Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : arDln<3 Durumum? : Kayıt tarihi : 03/06/07
| Konu: Geri: istekleriniz!!! (YENİ!!!) Çarş. Haz. 18, 2008 2:41 pm | |
| yha adimnim ve sevqili üylerimin huzurunda diyorum kine=) az şu site biraz canlansın yahu=) mesela modların renqi kırmızı olsun örnek yani adminlerin turuncu dielim atıyorum işte resimci üyenin casus üyeni falan renqi pemße olsun qßi... yani canlansın site az rengarnk olsun=) | |
|
| |
-pery- En harbi ArdaCı AdmiN!
Mesaj Sayısı : 646 Yaş : 31 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : -pery- Kayıt tarihi : 30/01/07
| Konu: Geri: istekleriniz!!! (YENİ!!!) Cuma Haz. 20, 2008 6:50 am | |
| - kedi_cemre demiş ki:
- CANSU ADMİNİM
KİŞİSİ RESİMCİ ÜYE SEÇİLDİ RESİMCİ RÜTBESİ ADARMISINIZ rütbesini ekledim canım.. - heps!c!qenç demiş ki:
- ben şikayetler bölümünede yazmıştım ama bide istekler bölümünede yazıyım dedim.
bence arka planı daha renkli yapın şu anki sade olmuş gibi... ama site tümüyle çok güzel tabi... değiştirdim canım.. - kedi_cemre demiş ki:
- bence artık arkaplan , 1 .satır rendi 2. satır rengi falan yeni mesaj falan yazan resimleri değiştirin .. çünkü uzun zamandır aynı duruyorlar..
mesela arka plana bu olabilir : https://i.servimg.com/u/f44/11/94/95/36/i1663610.gif
yeni mesaj , kilitli falan yazan resimlerede bunlar olabillri : https://i.servimg.com/u/f27/11/94/95/36/yass2111.jpg https://i.servimg.com/u/f34/11/94/95/36/yeni_m10.gif https://i.servimg.com/u/f34/11/94/95/36/kilit110.gif
sadece fikir verdim .. fikirlerin çok güzel canım bunların hepsini uyguluyorum..!! umarım başka siteden almamışsındır... - cemre96 demiş ki:
- = Bence Rekler Değğişsin ...
değiştiriyorum canım... - erenim demiş ki:
- ya cansucun ya modlar nerde ya modlara noldu ?
modlar yerinde duruyor ama görevini yapmayanlar alınıyor modluktan tabiiki... - yoshy_delisi_girl demiş ki:
- yha adimnim ve sevqili üylerimin huzurunda diyorum kine=)
az şu site biraz canlansın yahu=) mesela modların renqi kırmızı olsun örnek yani adminlerin turuncu dielim atıyorum işte resimci üyenin casus üyeni falan renqi pemße olsun qßi... yani canlansın site az rengarnk olsun=) canım öyle ki zaten :S ama dahda renklendirmeye çalışırm | |
|
| |
kedi_cemre c.Moderatör
| Konu: Geri: istekleriniz!!! (YENİ!!!) Ptsi Haz. 30, 2008 11:25 pm | |
| jnm adminim kesinlikle başka sitelerden almadım .. hem böyle birşeyi kesinlikle yapmam . hemde sizin gibi başarılı bir siteye .. ADMİNİM BENCE ARKAPLAN RENKİ ÇHOK AÇIK .. HAREKETLİ OLDUĞU İÇİN SİTEYE GİRİŞİ AĞIRLAŞTIRIYOR.. SİTENİN DİP RENKİ OLAN BEYAZ RENKİ ÇHOK SADE DURUYOR .. BENCE DEĞİŞTİRİN ÇÜNKÜ İNSAN BÖYLE GÖRÜNCE SİTEYE GİRME İSTEĞİ GELMİYOR .. AMA YİNEDE SİZ BİLİRSİNİZ .. | |
|
| |
kedi_cemre c.Moderatör
| Konu: Geri: istekleriniz!!! (YENİ!!!) Ptsi Haz. 30, 2008 11:27 pm | |
| ADMİNİM FLOOOD İÇİN ÇÇHOK ÖZÜR . ADMİNİM BEN MOD OLDUĞUM AVATR VE İMZA BÖLÜMÜNDE HİÇ BİŞEY YAPAMIYORUM.. NE KONUYU KİLİTLEYEBİLİYORUM NEDE SABİT , DUYURU,İLAN YAPABİLİYORUM .. BUNUN NEDENİ NEDİR .. ÖĞRENEBİLİRMİYİM . | |
|
| |
| Konu: Geri: istekleriniz!!! (YENİ!!!) Çarş. Tem. 02, 2008 5:06 am | |
| tmm cnm uyguladım ama şu msj var fln tanıdık geldi ama sana güveniyoruz | |
|
| |
kedi_cemre c.Moderatör
| Konu: Geri: istekleriniz!!! (YENİ!!!) Çarş. Tem. 02, 2008 11:39 pm | |
| BANA GÜVENDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM .. | |
|
| |
Beyza-Cemre-Gs ForuM ResimCimis..!
Mesaj Sayısı : 890 Yaş : 29 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : -pery- Kayıt tarihi : 21/04/08
| Konu: Geri: istekleriniz!!! (YENİ!!!) Perş. Tem. 10, 2008 6:18 am | |
| adminlerim benim adımı BeyzArda olarak değiştirir misiniz? | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 623 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : Cemre-Gülçin-Ji[Nrsh] Kayıt tarihi : 30/01/07
| Konu: Geri: istekleriniz!!! (YENİ!!!) Paz Tem. 20, 2008 6:39 am | |
| | |
|
| |
kedi_cemre c.Moderatör
| Konu: Geri: istekleriniz!!! (YENİ!!!) Perş. Tem. 24, 2008 10:34 pm | |
| ßen modluğu bırakmak istiyorum artık... €ğer elinizde bana uyucak kolay bi işlem varsa yaparım .. Ama artık modluğu yapamıyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: istekleriniz!!! (YENİ!!!) Cuma Ağus. 15, 2008 11:59 am | |
| tamam alındınn ama neden istemiosun son bi kez ii düşün | |
|
| |
kedi_cemre c.Moderatör
| Konu: Geri: istekleriniz!!! (YENİ!!!) Paz Ağus. 17, 2008 8:44 am | |
| adminim ben modluktan gayet memnundum ama mod olduğum bölümlere hiç bişey yapamıyorum konuları ne kilitleyebiliyorum nede konuyu sabit yada ilan yapabiliyorum yani kısacası hiç bişey yapamıyorum eğer bunu düzeltirseniz ben modlumu devam ettirebilirim ama düzeltemiceksiniz böyle bi rütbeyi istemiyorum çünkü mod olamamış arkadaşlarımızında haklarını yedimi düşünüyorum | |
|
| |
| istekleriniz!!! (YENİ!!!) | |
|