| istekleriniz!!! (YENİ!!!) | |
|
+30heps!c!qenç göPçe hepsi.gülçin tatlı()meleim Cemre-Gülçin-Ji[Nrsh] [S]£R£N_&_S£MA[E] crazy_yoshyci YaSeMiNCeMrE gülçinim.zeynep dunya_guzeli_hepsi busra kaplan mavis_hepsi ~yoshykolik~ kedi_cemre EmoSH sweety mor_meleğim_yasemin erenim arDln<3 *SeNa[EB]* cemre_idil eren-esen !buse! BY_HePsİ fObİkİm_gÜlÇiN ...!ßulaşık Süngeri!... SoSyoPaTıM_GüLçiN hepsi-mania zuzuMG -pery- 34 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
hepsi-mania eRenKolİk mOd €$&!
| Konu: Geri: istekleriniz!!! (YENİ!!!) Perş. Eyl. 06, 2007 5:19 am | |
| süper fikir cnm ya bravo bencede yapılsın | |
|
| |
~yoshykolik~ Yeni üye
Mesaj Sayısı : 24 Localisation : kısaca yaseminin kuyruğu desem;) + Rep : - Rep : Kayıt tarihi : 12/05/07
| Konu: Geri: istekleriniz!!! (YENİ!!!) Perş. Eyl. 06, 2007 5:28 am | |
| bnm nickim *YaseminMerve*[YM] olabilir mi?lütfen... | |
|
| |
mavis_hepsi
| Konu: Geri: istekleriniz!!! (YENİ!!!) Cuma Eyl. 07, 2007 3:38 am | |
| ben rütbe ve nick değiştirme bölümü istiorum | |
|
| |
busra kaplan BANLANDI
| Konu: Geri: istekleriniz!!! (YENİ!!!) Paz Eyl. 09, 2007 7:09 am | |
| lütfen şu msj engelini kaldırırmısız msj gelmiş ama okuyamıyorum | |
|
| |
arDln<3 Sitenin En cemreci Co-AdminNi
Mesaj Sayısı : 1627 Yaş : 31 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : Cemre-Gülçin-Ji[Nrsh] Kayıt tarihi : 29/03/07
| Konu: Geri: istekleriniz!!! (YENİ!!!) Paz Eyl. 09, 2007 7:28 am | |
| - !buse! demiş ki:
- Ya bence stenin logosuda değiştirilsinn kaç aydır aynı hala bence site logosu yarışması düzenleyin hem kazananın logosunu koyun hemde ödüllendirinn bence!
Hmm.. olablr aslında (: !Ya daa nick deiştrmemzi istemeyn Ltfn..! Bide eer mod diilseniz rütbeleriniz msj sayınıza qöre deişio..! | |
|
| |
dunya_guzeli_hepsi ModAreTör
Mesaj Sayısı : 1002 Yaş : 28 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : arDln<3 Durumum? : Kayıt tarihi : 20/04/07
| Konu: Geri: istekleriniz!!! (YENİ!!!) Paz Eyl. 09, 2007 11:54 pm | |
| - dilan_cemre demiş ki:
- !buse! demiş ki:
- Ya bence stenin logosuda değiştirilsinn kaç aydır aynı hala bence site logosu yarışması düzenleyin hem kazananın logosunu koyun hemde ödüllendirinn bence!
Hmm.. olablr aslında (: !Ya daa nick deiştrmemzi istemeyn Ltfn..! Bide eer mod diilseniz rütbeleriniz msj sayınıza qöre deişio..! katılıorum yazdan beri o war bencede | |
|
| |
SoSyoPaTıM_GüLçiN Özel üye
Mesaj Sayısı : 1589 Yaş : 30 + Rep : - Rep : Kayıt tarihi : 02/02/07
| Konu: Geri: istekleriniz!!! (YENİ!!!) Ptsi Eyl. 10, 2007 10:01 am | |
| bence de logo güzel değil değişsin | |
|
| |
~yoshykolik~ Yeni üye
Mesaj Sayısı : 24 Localisation : kısaca yaseminin kuyruğu desem;) + Rep : - Rep : Kayıt tarihi : 12/05/07
| Konu: Geri: istekleriniz!!! (YENİ!!!) Çarş. Eyl. 12, 2007 3:05 am | |
| her sitede istediğim gibichat boxs kesinlikle istiorumçünkü bn siteye yeni üyeoldm ama kmseyi tanımıorumyane heç böle ark. fln yokhm hepsi hakkında online konuşma hemde üyelerin birbirlerinitanıması için çok gerekli buyrun link:http://www.xat.com/web_gear/?cblütfeeennn | |
|
| |
gülçinim.zeynep Yeni üye
| Konu: Geri: istekleriniz!!! (YENİ!!!) Perş. Eyl. 13, 2007 12:40 pm | |
| | |
|
| |
dunya_guzeli_hepsi ModAreTör
Mesaj Sayısı : 1002 Yaş : 28 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : arDln<3 Durumum? : Kayıt tarihi : 20/04/07
| Konu: Geri: istekleriniz!!! (YENİ!!!) Perş. Eyl. 13, 2007 1:36 pm | |
| cnm bunu yeni mod alımlarına yasar mısın??
En son tarafından C.tesi Eyl. 15, 2007 3:12 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
-pery- En harbi ArdaCı AdmiN!
Mesaj Sayısı : 646 Yaş : 31 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : -pery- Kayıt tarihi : 30/01/07
| Konu: Geri: istekleriniz!!! (YENİ!!!) Cuma Eyl. 14, 2007 10:32 am | |
| - hepsi-mania demiş ki:
- arkaplan değişsin bence ben bunlar olabilir gibi geldi
tm cnm 1. yi yapıyorum saol bu arada baska biri arkaplan için resm gnderirse onu yaparız.... şmdilşik snnkini yapıyorum... logoya gelnce bir yarısma düzenlemek ii fikir... ya yarısmalar bölümü acıp orda yaparız ya da avatar imza bölümünde öyle bir yarısma acarız arkadslar... isteklere devam bütün istekleriniz dikkate alınıyor... eğer almayıpda gectiğimiz varsa görmemisizdir ya da saçmadır... sizce saçma değilse ve biz ynt vermediysek isteği yineleyin lütfen... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 646 Yaş : 31 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : -pery- Kayıt tarihi : 30/01/07
| Konu: Geri: istekleriniz!!! (YENİ!!!) Cuma Eyl. 14, 2007 10:37 am | |
| - busra kaplan demiş ki:
- lütfen şu msj engelini kaldırırmısız msj gelmiş ama okuyamıyorum
cnm onlar engellendi çnkü herkes birbirine reklam yapıo sitesini yani... zamanı gelnce yani herkes akıllanınca tabiikide kaldırcaz... banada mesaj gelmiş ama bnde okuyamıyorum... herkes akıllanınca engel kalkcak! | |
|
| |
hepsi-mania eRenKolİk mOd €$&!
| Konu: Geri: istekleriniz!!! (YENİ!!!) Cuma Eyl. 14, 2007 10:42 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: istekleriniz!!! (YENİ!!!) Cuma Eyl. 14, 2007 10:45 am | |
| - ~yoshykolik~ demiş ki:
- her sitede istediğim gibi
chat boxs kesinlikle istiorum çünkü bn siteye yeni üye oldm ama kmseyi tanımıorum yane heç böle ark. fln yok hm hepsi hakkında online konuşma hemde üyelerin birbirlerini tanıması için çok gerekli buyrun link: http://www.xat.com/web_gear/?cb lütfeeennn koydm cnm arkadaslıklar bölümünde... | |
|
| |
YaSeMiNCeMrE y.Moderatör
Mesaj Sayısı : 1084 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : -pery- Kayıt tarihi : 13/09/07
| Konu: Geri: istekleriniz!!! (YENİ!!!) C.tesi Eyl. 15, 2007 1:52 am | |
| konu dışı muhabbet edebileceğimiz bir bölüm açabilir misiniz sosyal hayattan güncel konular vs | |
|
| |
| Konu: Geri: istekleriniz!!! (YENİ!!!) C.tesi Eyl. 15, 2007 3:12 am | |
| - YaSeMiNCeMrE demiş ki:
- konu dışı muhabbet edebileceğimiz bir bölüm açabilir misiniz sosyal hayattan güncel konular vs
yeni açtıımız chatbox da istediiniz gibi konusabilirsinz (site reklamı hariç...) eer forumda sohbet etmek isterseniz sohbet bölümümüz var zaten ordada reklam hariç istediğiniz gibi sohbet edebilirsiniz... sohbet bölümüne sosyal hayattan güncel konular diye bir baslık acarsan sen gibi o konularda konusmak isteyenler girecektir ve orada istediğiniz gncel konuyu tartısabilirsiniz | |
|
| |
YaSeMiNCeMrE y.Moderatör
Mesaj Sayısı : 1084 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : -pery- Kayıt tarihi : 13/09/07
| Konu: Geri: istekleriniz!!! (YENİ!!!) C.tesi Eyl. 15, 2007 3:15 am | |
| özür dilerim yha hiç dikkat etmemişim kusura bakma | |
|
| |
crazy_yoshyci EN YaseminCi SüpeR MOD
| Konu: Geri: istekleriniz!!! (YENİ!!!) Ptsi Eyl. 17, 2007 7:29 am | |
| ADMİNLERİM BU SENE OKS OLDUĞU İÇİN BİLGİSAYAR KALKIYO SİTEYLE İLGİLENMEK ÇOK İSTERDİM AMA BİLGİSAYAR KALKIYO ARTIK OKS YE ÇALIŞMAM LAZIM İSTEĞİM MODLUKTAN ATARSANIZ GELİNCE BENİ TEKRAR MOD YAPMANIZI İSTİYORUM | |
|
| |
| |
| |
kedi_cemre c.Moderatör
Mesaj Sayısı : 578 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : Kayıt tarihi : 17/08/07
| Konu: Geri: istekleriniz!!! (YENİ!!!) Çarş. Ekim 17, 2007 10:12 am | |
| PEK YERİ DEĞİL AMA ÖZEL ÜYE NE YAPIYOR ÇOK MERA EDİYORUM DAAAA | |
|
| |
[S]£R£N_&_S£MA[E] ModAreTör
Mesaj Sayısı : 470 Localisation : GüLçiNiMm bEn NaSıL olDuda FaRkEDemEdiMm SeNiİ sArIı PaPaTyAmm + Rep : - Rep : Kayıt tarihi : 02/06/07
| Konu: Geri: istekleriniz!!! (YENİ!!!) Çarş. Ekim 17, 2007 11:57 am | |
| ewt bende onu merak ediyorumm | |
|
| |
| Konu: Geri: istekleriniz!!! (YENİ!!!) Perş. Ekim 18, 2007 5:30 am | |
| özel üye bişi yPMIYOR... AMA SİTENİN ÖZEL ÜYESİ OLMAYI KİM İSTEMEZKİ? ADMNLERN DEĞER VERDİİ KMSE = ÖZEL ÜYE... | |
|
| |
kedi_cemre c.Moderatör
Mesaj Sayısı : 578 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : Kayıt tarihi : 17/08/07
| Konu: Geri: istekleriniz!!! (YENİ!!!) Ptsi Ekim 22, 2007 12:27 am | |
| ya adminim ben 1 haftaya yakın önce bi yarışma başlattım ... bununla ilgili bi sorun çıkmaz dimi ????? hani modumya | |
|
| |
| Konu: Geri: istekleriniz!!! (YENİ!!!) Salı Ekim 23, 2007 4:34 am | |
| YOK CNM SORUN ÇIKMAZ | |
|
| |
kedi_cemre c.Moderatör
| Konu: Geri: istekleriniz!!! (YENİ!!!) C.tesi Kas. 03, 2007 4:55 am | |
| adminlerim ben resim yarışması yapabilirmiyim ???? | |
|
| |
| istekleriniz!!! (YENİ!!!) | |
|