| Barış Akarsu Öldü | |
|
+5arDln<3 hepsi-mania ...!ßulaşık Süngeri!... SoSyoPaTıM_GüLçiN Sweet Gülçin 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Sweet Gülçin Alışkın Üyemis :)
| Konu: Barış Akarsu Öldü Çarş. Tem. 04, 2007 5:25 pm | |
| Barış daha fazla dayanamadı Bodrum'da geçen cuma gecesi doğum gününü kutlamaya giderken geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan şarkıcı ve oyuncu Barış Akarsu 28 yaşında hayata veda etti. Neler hissediyorsunuz? Duygularınızı bizimle paylaşın...Barış Akarsu'nun tedavi gördüğü hastanenin doktorlarından Op. Dr. Abdullah Servet, hastane önünde yaptığı açıklamada, "Maalesef bu gece saat 21.00'e doğru Barış Akarsu'nun kalbi durdu ve kalbi yeniden çalıştıramadık" dedi. Dr. Servet, "Beklenen bir olay, sonunda böyle bir olay olabileceğini öngörmüştük. Bu 3 gün önce olabilirdi, 3 gün sonra olabilirdi. Maalesef bu akşam meydana geldi. İkinci defa kalbi çalıştıramadık ve Barış'ı kaybettik" şeklinde konuştu. Akarsu'nun ölümünün açıklanmasının ardından sanatçının yakınları ve sevenleri hastane önünde toplandı. Bazı vatandaşların gözyaşlarına hakim olamadığı ve bayıldığı gözlendi. Fotoğraflara incelemeBu arada, Akarsu'nun ölüm haberinin açıklanmasından önce sanatçıyı yoğun bakım ünitesinde gösteren fotoğrafları bazı İnternet siteleri ile televizyonlarda yayınlandı. Bu gelişme üzerine, savcılığın talimatı ile hastaneye gelen jandarma olay yeri inceleme ekipleri, Barış Akarsu'nun tedavi gördüğü odadan parmak izi aldı. Dr. Abdullah Servet, Barış Akarsu'yu yoğun bakımdayken gösteren ve bazı televizyon kanalları ile internet sitelerinde yer alan fotoğraflarla ilgili Bodrum Cumhuriyet Savcılığının inceleme başlattığını belirterek, "Savcı ile bu işin peşini bırakmayacağız" dedi. | |
|
| |
SoSyoPaTıM_GüLçiN Özel üye
Mesaj Sayısı : 1589 Yaş : 30 + Rep : - Rep : Kayıt tarihi : 02/02/07
| Konu: Geri: Barış Akarsu Öldü Perş. Tem. 05, 2007 6:10 am | |
| ay ben çok üzüldüm ya allah rahmet eylesin | |
|
| |
...!ßulaşık Süngeri!... Özel üye
Mesaj Sayısı : 2159 Yaş : 32 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : Cemre-Gülçin-Ji[Nrsh] Durumum? : Kayıt tarihi : 13/04/07
| Konu: Geri: Barış Akarsu Öldü Perş. Tem. 05, 2007 7:00 am | |
| allah rahmet eylesin bende çok üzüldüm ben barış akarsuyu pek sevmezdim ama insan üzülüyo iştee mekanı cennet olsun | |
|
| |
| Konu: Geri: Barış Akarsu Öldü Perş. Tem. 05, 2007 9:04 am | |
| allah rahmet eylesin hep gülermiş eski ropörtajlarında | |
|
| |
hepsi-mania eRenKolİk mOd €$&!
| Konu: Geri: Barış Akarsu Öldü Perş. Tem. 05, 2007 9:19 am | |
| geçecik çocuktu ya yazık oldu fanı değildim ama yaşına acıdım | |
|
| |
| Konu: Geri: Barış Akarsu Öldü Perş. Tem. 05, 2007 9:50 am | |
| | |
|
| |
arDln<3 Sitenin En cemreci Co-AdminNi
Mesaj Sayısı : 1627 Yaş : 31 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : Cemre-Gülçin-Ji[Nrsh] Kayıt tarihi : 29/03/07
| Konu: Geri: Barış Akarsu Öldü Perş. Tem. 05, 2007 12:35 pm | |
| bnde üzüldm ama çok diil şehitlere bile bu kdr üzülmediq yanee !! | |
|
| |
eren-esen €η €r€ηC! MoD €$€η
| Konu: Geri: Barış Akarsu Öldü Perş. Tem. 05, 2007 1:01 pm | |
| yaaa üff yazık ya zaten belliydi hastaneye gdnce kalbi durmuş adamın ya gencecik adam yaa inanamıyorum allah rahmet eylesin | |
|
| |
| Konu: Geri: Barış Akarsu Öldü Perş. Tem. 05, 2007 2:28 pm | |
| - dilan_cemre demiş ki:
- bnde üzüldm ama çok diil şehitlere bile bu kdr üzülmediq yanee !!
katılıyorum bnm babamda subay şehitlere ağlamayan barışa ağlıyo oysa şehitlerimiz vatana kanını döküyor... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1627 Yaş : 31 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : Cemre-Gülçin-Ji[Nrsh] Kayıt tarihi : 29/03/07
| Konu: Geri: Barış Akarsu Öldü Perş. Tem. 05, 2007 2:31 pm | |
| - Sweet Gülçin demiş ki:
- dilan_cemre demiş ki:
- bnde üzüldm ama çok diil şehitlere bile bu kdr üzülmediq yanee !!
katılıyorum bnm babamda subay şehitlere ağlamayan barışa ağlıyo oysa şehitlerimiz vatana kanını döküyor... eet cnm bnce bırazda şeyitlerimize üzülelmm tmm barış qenç olabilir ama şehitler bzm için ölüo sonuçta !! | |
|
| |
| Konu: Geri: Barış Akarsu Öldü Perş. Tem. 05, 2007 2:33 pm | |
| bide barış 28 şehitler 22-23 oluolar | |
|
| |
...!ßulaşık Süngeri!... Özel üye
Mesaj Sayısı : 2159 Yaş : 32 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : Cemre-Gülçin-Ji[Nrsh] Durumum? : Kayıt tarihi : 13/04/07
| Konu: Geri: Barış Akarsu Öldü Perş. Tem. 05, 2007 3:14 pm | |
| evet yaaa açıkçası ben barışa pek üzülmedimm | |
|
| |
| Konu: Geri: Barış Akarsu Öldü Cuma Tem. 06, 2007 12:03 pm | |
| - erenkolixhepsi demiş ki:
- evet yaaa açıkçası ben barışa pek üzülmedimm
aynenn bnde pek üsülmedmm | |
|
| |
AvRıL_KBr *AvRıL&EmReAyDıN*Jı MoD
Mesaj Sayısı : 558 Localisation : ßeN SnSiZ HeR$eYe Dü$MaNıM/tekgerçeğim + Rep : - Rep : Kayıt tarihi : 23/02/07
| Konu: Geri: Barış Akarsu Öldü C.tesi Tem. 07, 2007 8:30 am | |
| allah rahmet eylesin ya aby bn pek sefmesdim ama insan öldükten sora deerini abnlıo baskalarının:(çok üsüldüm aqladım bile yaa | |
|
| |
erenim e.Moderatör
Mesaj Sayısı : 1343 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : -pery- Kayıt tarihi : 08/04/07
| Konu: Geri: Barış Akarsu Öldü C.tesi Tem. 07, 2007 10:31 am | |
| ya ben barış akarsuyu çok seviyorum ya gerçekten çok çok üsüldüm ağladım günlerce | |
|
| |
SoSyoPaTıM_GüLçiN Özel üye
Mesaj Sayısı : 1589 Yaş : 30 + Rep : - Rep : Kayıt tarihi : 02/02/07
| Konu: Geri: Barış Akarsu Öldü C.tesi Tem. 07, 2007 10:43 am | |
| ya kızlar tmm şehitlere de üzülmemiz lazım çünkü onlar vatan için canlarını feda ediyolar ama barış da gencecik bi çocuk ben çok üzüldüm | |
|
| |
Beyza-Cemre-Gs ForuM ResimCimis..!
Mesaj Sayısı : 890 Yaş : 29 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : -pery- Kayıt tarihi : 21/04/08
| Konu: Geri: Barış Akarsu Öldü Salı Mayıs 13, 2008 11:25 pm | |
| çok üzüldüm ya genç yaşta öldü | |
|
| |
| Barış Akarsu Öldü | |
|