| kral magazin | |
|
+9dunya_guzeli_hepsi cemre_askısı_lillpar SoSyoPaTıM_GüLçiN * AySiN * hepsi-mania eren-esen fObİkİm_gÜlÇiN yasemincixxx !buse! 13 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
!buse! Uzman
Mesaj Sayısı : 702 Localisation : ¢ємяєм + Rep : - Rep : Kayıt tarihi : 22/06/07
| Konu: kral magazin Ptsi Haz. 25, 2007 5:36 am | |
| HAYRANLARINIZ KRAL VİDEO MÜZİK ÖDÜLLERİNDE SİZİ ZİRVEYE TAŞIDILAR VE EN İYİ GRUP DALİNDA BİRİNCİ OLDUNUZ.GECE NASIL GEÇTİ? cemre: güzel bir geceydi.gelenekselleşmiş bir ödül törenine yakışacak bir organizasyondu. eren: zor ve iddalı bir organizasyondu.belliki hazırlanmasında büyük bir emek sarfedilmiş. gülçin: ben kıyafetlere pek bakamadım.içeri girer girmez röportajlara başladığımız için pek etrafta olanlara bakamıyorsunuz. yasemin: ödül aldık diye demiyorum ama gerçekten hoş bir geceydi. BU KADAR GENÇ YAŞTA ÜSTELİK YEPYENİ BİR GRUP OLARAK BU KADAR HIZLI YÜKSELMEK SİZİ YORMADI MI? cemre: biz aslında bir anda yükselmiş gibi görmüyoruz.emin adımlarla ilerliyoruz. eren: bir anda çıkış yapmış gibi görünebilir ancak biz o kadar uzun zamandan beri çalışıyoruz ki.hem okul hemde iş aynı anda yürüyor.tabii ki yoruluyoruz ama tatlı bir yorgunluk. gülçin: yorulmak için erken bence.daha çok şey yapacağız. yasemin: biz çok yol aldık duygusunda değiliz çok çalışıyoruz bütün bunlar çalışmamızın karşılığı diyelim. 2006NIN EN İYİ GRUBU OLDUNUZ VE ÖDÜL ALDINIZ.NASIL BİR DUYGU? cemre: heyecan verici. eren: yaptığım işle gurur duyuyorum. gülçin: şimdi sıra devamında. yasemin:mutluluk hissi veriyor. ÖDÜLÜ ALDIĞINIZ O AN NELER HİSSETTİNİZ? cemre: biz ödül alacağımızı tahmin etmiyorduk.inanamadık.büyük bir süpriz oldu. eren:evet tahmin etmiyorduk hatta mor ve ötesi alır diye düşünüyorduk. gülçin:sahneye uçmak istedim. yasemin:heyecanlandım. ÖDÜL NEREDE HANGİNİZDE DURUYOR..? cemre:grup olmanın zor tarafı da bu kimse dört tane yaptırmıyor:) eren:ödeüllerimiz stardiumda duruyor. gülçin:evet şirkete gittiğimizde ödülllerimizi görüyoruz. yasemin: gruplara ödül verileceği zaman plaketleri heykelcikleri kişi sayısına göre hazırlasınlar bence. ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE KONSERLER OLACAKMI NERELERDE? cemre:konserlerimiz olacak hatta yaz boyunca turne olacak. eren:tarihlerini şu an bilmiyoruz. gülçin:en yakın konserimiz 1 haziranda kıbrısta sonra turne başlayacak. yasemin:konserler tabiiki geliyor. OKUL NASIL GİDİYOR? cemre:master yapıyorum. eren:bu sene o kadar yoğun geçtiki önümüzdeki hafta sınavlarım var. yasemin:okul güzel gidiyor bir de sınavlar olmasa. gülçin:master devam ediyor. ÜNİVERSİTELİ SANATÇI OLMAK İŞLERİ ZORLAŞTIRIYORMU? cemre: asla!üniversiteli olmak güzel birşey. eren:popüler bir iş yapıp okulda olmak hiçbir vark yaratmıyor. gülçin:herkes üniversite okumalı sanaç olmakla ilgisi yok! yasemin:zor olan sadece zamanla yarışmanız.üniversiteli olmak hayatı zorlaştırmaz aksine kolaylaştırır. | |
|
| |
yasemincixxx ILIkLAşAN üYEMİs :)
| Konu: Geri: kral magazin Cuma Haz. 29, 2007 3:41 am | |
| | |
|
| |
!buse! Uzman
Mesaj Sayısı : 702 Localisation : ¢ємяєм + Rep : - Rep : Kayıt tarihi : 22/06/07
| Konu: Geri: kral magazin Perş. Tem. 26, 2007 11:23 am | |
| | |
|
| |
fObİkİm_gÜlÇiN ILIkLAşAN üYEMİs :)
| Konu: Geri: kral magazin Salı Tem. 31, 2007 4:09 am | |
| | |
|
| |
!buse! Uzman
| Konu: Geri: kral magazin Cuma Ağus. 03, 2007 6:06 am | |
| | |
|
| |
eren-esen €η €r€ηC! MoD €$€η
| Konu: Geri: kral magazin Cuma Ağus. 03, 2007 1:48 pm | |
| | |
|
| |
hepsi-mania eRenKolİk mOd €$&!
| Konu: Geri: kral magazin C.tesi Ağus. 04, 2007 1:18 am | |
| | |
|
| |
* AySiN * Yeni üye
Mesaj Sayısı : 22 Yaş : 36 Localisation : >ASKIM ERENIM< fistigim :) + Rep : - Rep : Kayıt tarihi : 04/06/07
| |
| |
SoSyoPaTıM_GüLçiN Özel üye
Mesaj Sayısı : 1589 Yaş : 30 + Rep : - Rep : Kayıt tarihi : 02/02/07
| Konu: Geri: kral magazin Çarş. Ağus. 08, 2007 10:23 am | |
| | |
|
| |
cemre_askısı_lillpar (1.Uyarı)
| Konu: Geri: kral magazin Ptsi Ağus. 20, 2007 8:59 am | |
| | |
|
| |
dunya_guzeli_hepsi ModAreTör
Mesaj Sayısı : 1002 Yaş : 28 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : arDln<3 Durumum? : Kayıt tarihi : 20/04/07
| Konu: Geri: kral magazin Çarş. Ağus. 22, 2007 7:13 am | |
| saollllllllllllllllllll okumuştum başka siteden | |
|
| |
erenci_girl ILIkLAşAN üYEMİs :)
| Konu: Geri: kral magazin C.tesi Nis. 12, 2008 6:37 pm | |
| | |
|
| |
Beyza-Cemre-Gs ForuM ResimCimis..!
Mesaj Sayısı : 890 Yaş : 29 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : -pery- Kayıt tarihi : 21/04/08
| Konu: Geri: kral magazin Çarş. Nis. 30, 2008 1:46 am | |
| | |
|
| |
cemrerva_en_cemreci_üye ILIkLAşAN üYEMİs :)
Mesaj Sayısı : 145 Yaş : 28 + Rep : - Rep : Kayıt tarihi : 20/06/08
| Konu: Geri: kral magazin Çarş. Tem. 09, 2008 1:56 am | |
| | |
|
| |
Dyg_Cmr Alışkın Üyemis :)
Mesaj Sayısı : 250 Yaş : 29 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : Kayıt tarihi : 22/08/08
| Konu: Geri: kral magazin Salı Eyl. 02, 2008 6:16 am | |
| | |
|
| |
| kral magazin | |
|