| Hediye | |
|
+6eren-esen hepsici_eren hepsikolik seda 'CeMRe KeMEr' Sweet Gülçin !buse! 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
!buse! Uzman
Mesaj Sayısı : 702 Localisation : ¢ємяєм + Rep : - Rep : Kayıt tarihi : 22/06/07
| Konu: Hediye C.tesi Haz. 23, 2007 6:38 am | |
| Dört arkadaş barda muhabbete dalmıştır. İçlerinden biri tuvalete gider. Üç arkadaş sohbetlerine devam ederler. Birinci adam oğlundan söz eder: - 'Benim oğlan araba yıkamakla işe başladı. Bir baltaya sap olamayacağından korkuyordum ama bir gün arabasını yıkadığı adamlardan biri ona iş teklif etmiş. Sonra iyi bir araba satıcısı oldu. Hatta o kadar iyi para kazandı ki, geçenlerde bir arkadaşının doğum gününde ona Mercedes aldı!'
İkinci adam da mevzuya girer: - 'Benim oğlum da biraz problemliydi. Büyük bir emlak şirketinde çalışırken inanilmaz bir iş kaptı ve ondan sonra ilerledi. Acayip zengin oldu. Çalıştığı şirketi de satın aldı. Bir arkadaşının doğum gününde ona bir ev bile hediye etti.'
Digerlerini dinleyen üçüncü adam da heyecanla söz alır: - 'Aynen benimki de öyle. İşe bir borsa şirketinde temizlik elemanı olarak başladı. Bir gün kendi kendine hesaplar yaparken patron tarafından fark edilince broker oldu ve büyük başarılarla inanilmaz bir servete sahip oldu. Üstelik de en iyi arkadaşına bir milyon dolarlık hisse senedi armağan etti!'
Bu sırada dördüncü adam tuvaletten çıkmış ve sohbete katılmıştır. Diğerleri ona çocuklarından bahsettiklerini söyleyince adam içini çekerek konuşmaya başlar: - 'Ehh... Benim oğlumun iyi bir iş yönünden biraz hayal kırıklığı olduğunu itiraf etmeliyim. Doğru düzgün bir işte dikiş tutturamadı. Ama oğlumun öyle arkadaşları var ki, geçen doğum gününde ona bir Mercedes, bir ev ve bir milyon dolarlık hisse senedi hediye etmişler!' | |
|
| |
Sweet Gülçin Alışkın Üyemis :)
| Konu: Geri: Hediye Çarş. Tem. 04, 2007 3:45 pm | |
| diğer adamların yüz ifadelerini merak ettim doğrusu | |
|
| |
!buse! Uzman
Mesaj Sayısı : 702 Localisation : ¢ємяєм + Rep : - Rep : Kayıt tarihi : 22/06/07
| Konu: Geri: Hediye Perş. Tem. 26, 2007 11:31 am | |
| | |
|
| |
'CeMRe KeMEr' (1.Uyarı)
| Konu: Geri: Hediye Salı Tem. 31, 2007 6:01 am | |
| Bende doğrusu merak ettim ama bence kıskançlıktan çıldırmışlardır!:d | |
|
| |
!buse! Uzman
| Konu: Geri: Hediye Salı Tem. 31, 2007 7:07 am | |
| | |
|
| |
hepsikolik seda Yeni üye
| Konu: Geri: Hediye Cuma Ağus. 03, 2007 12:37 pm | |
| - Sweet Gülçin demiş ki:
- diğer adamların yüz ifadelerini merak ettim doğrusu
bende | |
|
| |
hepsici_eren EN Erenci Süper Mod.
Mesaj Sayısı : 829 Yaş : 30 Localisation : EreN:Nurbanu seNi çk sefiorm ve bna MeLeimm dediini UNUTAMAM!! + Rep : - Rep : Kayıt tarihi : 06/02/07
| Konu: Geri: Hediye Ptsi Ağus. 06, 2007 3:08 am | |
| - 'CeMRe KeMEr' demiş ki:
- Bende doğrusu merak ettim ama bence kıskançlıktan çıldırmışlardır!:d
aynn bnde saqol cnm | |
|
| |
eren-esen €η €r€ηC! MoD €$€η
| Konu: Geri: Hediye Ptsi Ağus. 06, 2007 3:51 am | |
| | |
|
| |
!buse! Uzman
| Konu: Geri: Hediye Perş. Eyl. 06, 2007 2:35 am | |
| | |
|
| |
mor_meleğim_yasemin Alışkın Üyemis :)
Mesaj Sayısı : 278 + Rep : - Rep : En Sevdigin Admin? : arDln<3 Kayıt tarihi : 14/08/07
| Konu: Geri: Hediye Cuma Eyl. 07, 2007 6:19 am | |
| | |
|
| |
betül_hepsifanı e.Moderatör
Mesaj Sayısı : 794 Localisation : yeşil fıstığım eren & kömür güzeli cemrem Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : arDln<3 Kayıt tarihi : 02/08/07
| Konu: Geri: Hediye C.tesi Eyl. 08, 2007 3:33 pm | |
| | |
|
| |
Beyza-Cemre-Gs ForuM ResimCimis..!
Mesaj Sayısı : 890 Yaş : 29 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : -pery- Kayıt tarihi : 21/04/08
| Konu: Geri: Hediye Cuma Mayıs 02, 2008 12:49 am | |
| - hepsici_eren demiş ki:
- 'CeMRe KeMEr' demiş ki:
- Bende doğrusu merak ettim ama bence kıskançlıktan çıldırmışlardır!:d
aynn bnde saqol cnm | |
|
| |
caLLie* ILIkLAşAN üYEMİs :)
Mesaj Sayısı : 205 Yaş : 30 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : arDln<3 Durumum? : Kayıt tarihi : 22/06/10
| Konu: Geri: Hediye Çarş. Haz. 23, 2010 9:18 am | |
| | |
|
| |
| Hediye | |
|