| GÜSEL DEİL AMA YAPARIM İSTERSENİZ | |
|
+53cemreji mutlu prenses gülçinci_büşra vanessayoshy cemre_hastası94 YOSHY-HAZAL hepsim sarı şeker yosh_sedaaa glcn_elif weltew_07 AnGEL_GiRL Asi_RockéR gülçin-betül yasemincixxx cemre-delisi_pınar tatlı()meleim cemre_askısı_lillpar sweety busra kaplan kedi_cemre yoshy_!rem hepsi-mania erenmania hepsikolik seda !buse! 'CeMRe KeMEr' *SeNa[EB]* erenci96 [S]£R£N_&_S£MA[E] cemre_selin SYM[CK] gülçinim.zeynep eda_eren yoshymax Hepsi_OzGe_EreN_CeMre meleğim_cemrem Gamze & Cemre sedaa özge_gülçin GüLçİnKoLiK cemre.gizem Cemre-Gülçin-Ji[Nrsh] Flora dunya_guzeli_hepsi arDln<3 eren-esen cemre_kemer SoSyoPaTıM_GüLçiN -pery- EmoSH Irosh göPçe erenim 57 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
erenim e.Moderatör
Mesaj Sayısı : 1343 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : -pery- Kayıt tarihi : 08/04/07
| Konu: Geri: GÜSEL DEİL AMA YAPARIM İSTERSENİZ Perş. Ekim 18, 2007 10:19 am | |
| ya şimal neyaptın kızım sen sen galiba bunaklrın hepsini hep bugün yazmışsın ya benim sen yazdıktan sonra hmn nası gircem ya offf ya off | |
|
| |
[S]£R£N_&_S£MA[E] ModAreTör
Mesaj Sayısı : 470 Localisation : GüLçiNiMm bEn NaSıL olDuda FaRkEDemEdiMm SeNiİ sArIı PaPaTyAmm + Rep : - Rep : Kayıt tarihi : 02/06/07
| Konu: Geri: GÜSEL DEİL AMA YAPARIM İSTERSENİZ Perş. Ekim 18, 2007 10:23 am | |
| bu arada ben burayada mesaj yazmıştım biribnm mesajımı yine silimş kim yapıyoo bunuuu | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 470 Localisation : GüLçiNiMm bEn NaSıL olDuda FaRkEDemEdiMm SeNiİ sArIı PaPaTyAmm + Rep : - Rep : Kayıt tarihi : 02/06/07
| Konu: Geri: GÜSEL DEİL AMA YAPARIM İSTERSENİZ Perş. Ekim 18, 2007 12:27 pm | |
| | |
|
| |
AnGEL_GiRL BANLANDI
Mesaj Sayısı : 164 Yaş : 29 Localisation : cemreyle ve glçinle yan komuşumya onlardan:D + Rep : - Rep : Kayıt tarihi : 08/10/07
| Konu: Geri: GÜSEL DEİL AMA YAPARIM İSTERSENİZ Paz Ekim 21, 2007 5:39 am | |
| | |
|
| |
AnGEL_GiRL BANLANDI
Mesaj Sayısı : 164 Yaş : 29 Localisation : cemreyle ve glçinle yan komuşumya onlardan:D + Rep : - Rep : Kayıt tarihi : 08/10/07
| Konu: Geri: GÜSEL DEİL AMA YAPARIM İSTERSENİZ Paz Ekim 21, 2007 5:39 am | |
| | |
|
| |
AnGEL_GiRL BANLANDI
| Konu: Geri: GÜSEL DEİL AMA YAPARIM İSTERSENİZ Cuma Ekim 26, 2007 6:01 am | |
| yha bakın adminlerde floo yapyomuşş bide bana dersiniz yuhhhh | |
|
| |
erenim e.Moderatör
Mesaj Sayısı : 1343 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : -pery- Kayıt tarihi : 08/04/07
| Konu: Geri: GÜSEL DEİL AMA YAPARIM İSTERSENİZ Cuma Ekim 26, 2007 9:27 am | |
| | |
|
| |
AnGEL_GiRL BANLANDI
| Konu: Geri: GÜSEL DEİL AMA YAPARIM İSTERSENİZ C.tesi Ekim 27, 2007 3:19 am | |
| anlamadım nese ama cnm bnde cemreli gülçinli olmamsaasaa cemreli yaparmsın cnmadıom şimal | |
|
| |
erenim e.Moderatör
| Konu: Geri: GÜSEL DEİL AMA YAPARIM İSTERSENİZ Paz Ekim 28, 2007 2:54 pm | |
| sema: şimalcım senin ki yolda | |
|
| |
yoshy_!rem Uzman
Mesaj Sayısı : 732 Localisation : Fan de Linkin Park <3 !! Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : arDln<3 Durumum? : Kayıt tarihi : 22/08/07
| Konu: GÜSEL DEİL AMA YAPARIM İSTERSENİZ Salı Kas. 06, 2007 9:45 am | |
| yaa cnm cvp biras gec olduu ama siteye giremedm o yusden yollayamadm erenim-- simdi yolluyom yapar mısın?(coq özür yaaa) yoshy resmi:arrow: | |
|
| |
AnGEL_GiRL BANLANDI
| Konu: Geri: GÜSEL DEİL AMA YAPARIM İSTERSENİZ Salı Kas. 06, 2007 10:29 am | |
| | |
|
| |
kedi_cemre c.Moderatör
Mesaj Sayısı : 578 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : Kayıt tarihi : 17/08/07
| Konu: Geri: GÜSEL DEİL AMA YAPARIM İSTERSENİZ Salı Kas. 06, 2007 11:19 pm | |
| - AnGEL_GiRL demiş ki:
- yha bakın adminlerde floo yapyomuşş bide bana dersiniz yuhhhh
NE DİYOSUN YA SEN BİRAZDAHA BÖYLE DAVRANMAYA DEVAM EDERSEN BU BÖLÜMDEN ATILACAKSIN NEYAZARSAN YAZ SİLİNİR MESAJLARIN ADMİNEDE SÖYLERİM VALLA | |
|
| |
kedi_cemre c.Moderatör
Mesaj Sayısı : 578 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : Kayıt tarihi : 17/08/07
| Konu: Geri: GÜSEL DEİL AMA YAPARIM İSTERSENİZ Salı Kas. 06, 2007 11:20 pm | |
| | |
|
| |
erenim e.Moderatör
| Konu: Geri: GÜSEL DEİL AMA YAPARIM İSTERSENİZ Çarş. Kas. 07, 2007 1:23 pm | |
| saol cnm teşekkürler yarın akşam hepinizinkini yapıcam | |
|
| |
weltew_07 y.Moderatör
Mesaj Sayısı : 375 Localisation : ARDA,SaGGo,OğuzhN ....!!! Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : -pery- Kayıt tarihi : 05/08/07
| Konu: Geri: GÜSEL DEİL AMA YAPARIM İSTERSENİZ Perş. Kas. 08, 2007 12:17 pm | |
| aşkım banada yoshyli yapar mısın meltem&yoshy fotojenik güselim yazarsan sewinirim bitnm | |
|
| |
erenim e.Moderatör
| Konu: Geri: GÜSEL DEİL AMA YAPARIM İSTERSENİZ Perş. Kas. 08, 2007 12:36 pm | |
| şimacım seninkini cemreli yaptım: iremcim resmin çok küçük ona ben yazı sıgdıramam meltemcim: başka isteen | |
|
| |
| Konu: Geri: GÜSEL DEİL AMA YAPARIM İSTERSENİZ Cuma Kas. 09, 2007 9:16 am | |
| BANA MELTEME YAPTIĞINDAN İKİ TANE gülçinli yaparmısın birinde semanın askı gülçin diğerinde gizemin biriciği yazısn mümkünse özel reism olsun | |
|
| |
yoshy_!rem Uzman
Mesaj Sayısı : 732 Localisation : Fan de Linkin Park <3 !! Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : arDln<3 Durumum? : Kayıt tarihi : 22/08/07
| |
| |
erenim e.Moderatör
| Konu: Geri: GÜSEL DEİL AMA YAPARIM İSTERSENİZ Ptsi Kas. 12, 2007 11:14 am | |
| semacım özel die üstüne çok sema yasdım tmmı. iremcin senin koydunun resimler çok küçük çıkıo istersen ben kendş resmimle yapiim | |
|
| |
kedi_cemre c.Moderatör
| Konu: Geri: GÜSEL DEİL AMA YAPARIM İSTERSENİZ Ptsi Kas. 12, 2007 11:40 pm | |
| cnm banada yaparmısın erenli olsun ... brokoli meleğim .. busenin bebişi ... buse and eren yazarsan çook sevincem | |
|
| |
| Konu: Geri: GÜSEL DEİL AMA YAPARIM İSTERSENİZ Salı Kas. 13, 2007 11:08 am | |
| | |
|
| |
glcn_elif Alışkın Üyemis :)
Mesaj Sayısı : 283 Localisation : g.HePsİyİ sEwİyOrUm AmA eN çOq GüLçİnİ :)... Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : Cemre-Gülçin-Ji[Nrsh] Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: GÜSEL DEİL AMA YAPARIM İSTERSENİZ Salı Kas. 13, 2007 11:43 am | |
| cnm banada gülçinli yaparmısın resmi sana kalmış seni çoooq sewiyorum!! fln öle şeyler yasarsan sewinirim şimdiden tşkler:) | |
|
| |
yosh_sedaaa
| Konu: Geri: GÜSEL DEİL AMA YAPARIM İSTERSENİZ Cuma Kas. 16, 2007 11:26 pm | |
| yha canım bana o hareketli resimlerden yapabilir misin yapabilirsen üzerinde SEDA Ş.******YOSHHH yazsın yaparsan çok sewinirim canım:geek: | |
|
| |
erenim e.Moderatör
| Konu: Geri: GÜSEL DEİL AMA YAPARIM İSTERSENİZ C.tesi Kas. 17, 2007 8:44 am | |
| elif: seda hareketli resim ben yapmıorum ki | |
|
| |
glcn_elif Alışkın Üyemis :)
Mesaj Sayısı : 283 Localisation : g.HePsİyİ sEwİyOrUm AmA eN çOq GüLçİnİ :)... Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : Cemre-Gülçin-Ji[Nrsh] Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: GÜSEL DEİL AMA YAPARIM İSTERSENİZ C.tesi Kas. 17, 2007 9:22 am | |
| çok gzl olmuş ellerine sağlık | |
|
| |
| GÜSEL DEİL AMA YAPARIM İSTERSENİZ | |
|