arDln<3 Sitenin En cemreci Co-AdminNi
Mesaj Sayısı : 1627 Yaş : 31 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : Cemre-Gülçin-Ji[Nrsh] Kayıt tarihi : 29/03/07
| Konu: Geri: KAZANANLAR... Perş. Mayıs 24, 2007 4:45 am | |
| - c£nK_ş£yDa_c£mR£ demiş ki:
- evet ben 2. olmuşum bu benim cemreyi daha az sefdiğim anlma gelmiyo çünkü herkes bilir benim ne kadar cemre hastası olduğumu BU ARDA BANA OY VEREN HERKESE TEŞKKÜR EDERİM ve kazanalarıda tebrik ederim
katılıyormmm jnmm wedeee bndee 1. oldm ama herkesin bnm kadar cemreyi sefdiini biliomm | |
|
dunya_guzeli_hepsi ModAreTör
Mesaj Sayısı : 1002 Yaş : 28 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : arDln<3 Durumum? : Kayıt tarihi : 20/04/07
| Konu: Geri: KAZANANLAR... Cuma Mayıs 25, 2007 11:51 pm | |
| oy wermek bisim bu sitenin üyesi olarak yapmamıs gereken bi olaydı yani yinede bişey deil tabi KAZANAN HERKESİ TEBRİK EDERİM! | |
|
cemre_kemer Özel üye
Mesaj Sayısı : 1081 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : arDln<3 Kayıt tarihi : 17/02/07
| Konu: Geri: KAZANANLAR... Çarş. Mayıs 30, 2007 1:39 pm | |
| - cemre_aşkısı_gülçin demiş ki:
- ya kutluyomda arkiler bişi dicem yanlış anlamatın bana saçma gelio en cemre en gülçinci falan böle sanki biz diilizz gibi
ktılıyorum - c£nK_ş£yDa_c£mR£ demiş ki:
evet ben 2. olmuşum bu benim cemreyi daha az sefdiğim anlma gelmiyo çünkü herkes bilir benim ne kadar cemre hastası olduğumu BU ARDA BANA OY VEREN HERKESE TEŞKKÜR EDERİM ve kazanalarıda tebrik ederim katılıyorum | |
|
göPçe Harrbi ARdacı Admin GökÇe
Mesaj Sayısı : 623 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : Cemre-Gülçin-Ji[Nrsh] Kayıt tarihi : 30/01/07
| Konu: Geri: KAZANANLAR... Salı Haz. 05, 2007 8:07 am | |
| Tamam arkiler Kazananlara tebrikler ama cansu kilitliyelim konuyu eskidi yane | |
|