| yeni bi röportaj daha | |
|
+19erenci_girl cemre_askısı_lillpar jmre_öykü * AySiN * yasemincixxx gruphepsihepsi !buse! cEmrEciBusRa cemoş_dnz GüLçİn_MaNyAğI aydanhilary AvRıL_KBr crazy_yoshyci SoSyoPaTıM_GüLçiN cemre_kemer -pery- meleğim_cemrem eren_mania_selin c£nK_ş£yDa_c£mR£ 23 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
c£nK_ş£yDa_c£mR£ c.Moderatör
| Konu: yeni bi röportaj daha Çarş. Mart 21, 2007 6:40 am | |
| ne zaman yapıldı bilmiyom ama işte: YEMEK: Yemekle Aranız Nasıl? GÜLÇİN: Acayip Yemek yiyorum. CEMRE: Eger aklıma gelirse herkesten çok yerim. YASEMİN: Severim ama bu sıralar yogunluktan yiyemiyorum. EREN: Yemekle aram çok iyidir.
Yemek Yapar Mısınız? GÜLÇİN: Annem evde yoksa sebzeli pilav yaparım. CEMRE: Hiçbirşey beceremem. YASEMİN: Zor kaldıgım zaman değişik soslu makarnalar yaparım. EREN: Annem tarif edince yapıyorum.
TAKIM
Hangi Takımı Tutuyorsunu? GÜLÇİN: Milli Takım CEMRE: Galatasaray YASEMİN: Fenerbahçe EREN: Beşiktaş.
BAKIM
Kuaföre Gittiğinizde Sıkılı Mısınız? GÜLÇİN: Kuaför Takıntım Vardır. CEMRE: Sık sık dittiysem o zaman ağlıyorum. YASEMİN: Çok yogunmsam sıkılırım. EREN: Üstüste gittiysem sıkılırım.
Tırnaklarınız kırıldıgı zaman üzülür müsünüz? GÜLÇİN: En yakın zamanda gidip düzelttiririm. CEMRE: Hiç üzülmem.Takmam Yani. YASEMİN: Tabi üzülürüm. EREN: Elbette üzülürüm. yamuk yumuk oluyor.
YEMEK:
Yemekle Aranız Nasıl? GÜLÇİN: Acayip Yemek yiyorum. CEMRE: Eger aklıma gelirse herkesten çok yerim. YASEMİN: Severim ama bu sıralar yogunluktan yiyemiyorum. EREN: Yemekle aram çok iyidir.
Yemek Yapar Mısınız? GÜLÇİN: Annem evde yoksa sebzeli pilav yaparım. CEMRE: Hiçbirşey beceremem. YASEMİN: Zor kaldıgım zaman değişik soslu makarnalar yaparım. EREN: Annem tarif edince yapıyorum.
.
AŞK
Aşkın tanımını nasıl yapıyorsunuz?
gülçin:bir insanı dış görünüşyleberaber ilişki devam ettikçe keşfediyorsunuz. cemre:insanın tüm hayatını etkileyecek bir duygu yasemin:aşk acı veriyor ama güzelde. çünkü insanı her zaman mutlu ediyor ve heycanlandırıyor eren:aşk insan beynn ve vücudunun en büyük ilacı ama bir o kadr da yıpratıcı. çünkü asırı tutkulu ve yıpratıcı yasanıyorsa o zaman ask kısa ömürlü oluyor. kısacası sevgi askın yerini tutmaz
TARZ
Aksesuar takıntınız varmı?
gülçin: yok. cemre:küpe ve süslü tokalara bayılıyorum yasemin:severim en çok saat eren: sapka, fular
ÇOCUK
Evlendiginiz zaman kaç cocuk yapmayı düsünüyorsunuz? gülçin:ben yapmak istemem. yapılmıslarını alamk isterim cemre:cocukları coookk seviyorum yasım ilerlemeden de cocuk yapmak isterim.Çünkü cocugum yanında genc olursam daha cok sey paylasırım. önce bi tane cocuk dogururum eğer onu iyi yetiştiriyorsam ikinci cocugu da yaparım yasemin:ben iki cocuktan yanayım hatta bi kız bi erkek olsun eren:acıkcası ben evlenmeyi düsünmüyorum.ancak hayat ne getirir bilimiyorum ama bir kere dogurup iki tane cıksın istiyorum
TARZ 2
Hangi tarz giyiniyorsunuz?
Gülçin:rahat seyler cemre:spor. yasemin:dar olmayan seyler. eren:bu aralar salvar
SEVGİLİ
Sevgiliniz Var mı? Bu konuda birşey konusmak istemiyoruz. İlk görüşte karsı cinste sizin ilginizi çeken nedir? GÜLÇİN: Doğal Olması CEMRE: Ellerinin üstünün basının temizliği YASEMİN: Gülüşü EREN: Vücut Yapısı
ve röpörtaj bölümü
***Hepsinin pepsi ile flörtünü öğrenebilirmiyiz?
Şu an konuyla ilgili fazla sey konuşmak istemiyoruz. sadece sunu bilmenizi isteriz ki büyük projeler var
***Sanat camiasını nası buluyorsunuz?
yeni şarkıcıların, yeni grupların cıkması bizi guurlandırıyor. ayrıca bizim ilk klibimiz cıktıgında kimse dans etmiyordu veye hiçbir sanatcının arkasında danscı yoktu ama bizden sonra gördük kiherlkes dans etmeye basladı yani bu anlamda biz ilkiz
***"Hepsi 2" yeni albümünüzden bahseder misiniz?
bu ilk albümün devamı dolayısıyla ikinci albümde daha cok özümüzü buldugumuza inanıyoruz. ayrıca bu albümde cok önemli müzisyenlere calıstık, türk entrümanlarını kullandık. Ve "NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!"
***Size ait beste varmı?
besteler bize ait deil ama üçüncü albümde belki bize ait besteler olabilir.
***Albümün içinde favori sarkılarınız var mı?
hepsini seviyoruz cünkü hepsini begenerek okuduk.
***Bu albümde sesleriniz ayrı ayrı var mı? Yoksa birliktemi söylüyorsunuz?
hepsinn ayrı ayrı okundugu bölümlerde var, birlikte okudugumuz yerlerde.
***Bu albümün diger albümlerden farkı varmı?
Elbette var. Öncelikle bu albümde daha fazla hareketli sarkılar var. üstelik bu albümün sponsoru Penti. hatta albümü ilk alanlara özel olarak hazırlanmıs üstünde hepsi yazan corapları hediye ediyoruz.ayrıca pentiyle yapacagımız bir kaç projemiz var. çünkü bize cok inanıyorlar. | |
|
| |
eren_mania_selin ILIkLAşAN üYEMİs :)
| Konu: Geri: yeni bi röportaj daha Çarş. Mart 21, 2007 10:09 am | |
| takım bakımından yasemin tarz bakımından eren tarz 2 bakımından ise gülçin bana uyuyo. | |
|
| |
meleğim_cemrem c.Moderatör
Mesaj Sayısı : 304 Localisation : ben bir-tanecik cemremiçin burdayım vede hep olucam!! + Rep : - Rep : Kayıt tarihi : 28/02/07
| Konu: Geri: yeni bi röportaj daha Çarş. Mart 21, 2007 10:41 am | |
| valla ben bunu biliom ama takım ve tarz bakımından cemre bana uyuo aşkım benim duygusallık bakımındanda gülçin uyuyo | |
|
| |
-pery- En harbi ArdaCı AdmiN!
Mesaj Sayısı : 646 Yaş : 31 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : -pery- Kayıt tarihi : 30/01/07
| Konu: Geri: yeni bi röportaj daha Çarş. Mart 21, 2007 12:03 pm | |
| çok urasmısın yaaa saolss... | |
|
| |
cemre_kemer Özel üye
Mesaj Sayısı : 1081 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : arDln<3 Kayıt tarihi : 17/02/07
| Konu: Geri: yeni bi röportaj daha Çarş. Mart 21, 2007 12:10 pm | |
| evt qanqicim çok doğru sölüo bu arada yasemin:yoshy: takım olarak bana uyuyo | |
|
| |
SoSyoPaTıM_GüLçiN Özel üye
Mesaj Sayısı : 1589 Yaş : 30 + Rep : - Rep : Kayıt tarihi : 02/02/07
| Konu: Geri: yeni bi röportaj daha Çarş. Mart 21, 2007 12:17 pm | |
| bazı harfler bi acayip çıkmış okunmuyo yaaa | |
|
| |
cemre_kemer Özel üye
Mesaj Sayısı : 1081 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : arDln<3 Kayıt tarihi : 17/02/07
| Konu: Geri: yeni bi röportaj daha Çarş. Mart 21, 2007 12:26 pm | |
| evet ama emeğine sağlık demek lazım | |
|
| |
crazy_yoshyci EN YaseminCi SüpeR MOD
| Konu: Geri: yeni bi röportaj daha Çarş. Mart 21, 2007 12:38 pm | |
| | |
|
| |
AvRıL_KBr *AvRıL&EmReAyDıN*Jı MoD
Mesaj Sayısı : 558 Localisation : ßeN SnSiZ HeR$eYe Dü$MaNıM/tekgerçeğim + Rep : - Rep : Kayıt tarihi : 23/02/07
| Konu: Geri: yeni bi röportaj daha Perş. Mart 22, 2007 12:55 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: yeni bi röportaj daha Ptsi Nis. 16, 2007 6:40 am | |
| arkadaşlar bunu ben yazdım ALINTIDIR die yazmamışım unutmuşujm:)bu arada herkes söledin bende dicem:HERŞEY AMA HERŞEY BAKIMINDAN CEMREmmmm BANA UYUYO SADECE 2 ŞEY UYMUYO 1.TAKIM 2.PORTAKAL | |
|
| |
aydanhilary Yeni üye
| Konu: Geri: yeni bi röportaj daha Ptsi Nis. 23, 2007 12:33 am | |
| oleey yasemin de benim takımımdan | |
|
| |
GüLçİn_MaNyAğI Uzman
Mesaj Sayısı : 656 Yaş : 29 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : Kayıt tarihi : 04/02/07
| Konu: Geri: yeni bi röportaj daha Ptsi Nis. 23, 2007 1:23 am | |
| ben bakiim takım=cmre yemek=gülçin yemek yapma=eren bakım=gülçin aşk=gülçin tarz=gülçin(hiç bişi takmam ne fular ne şapka nede küpee vee kolyee hiç bişii heheh) çocuk=gülçin (valla ben hep derim nie uğraşıım kii hazırını almak en iiisi heheh) tarz2=yoshy bu kadar | |
|
| |
cemoş_dnz c.Moderatör
Mesaj Sayısı : 554 Yaş : 30 + Rep : - Rep : Kayıt tarihi : 15/04/07
| Konu: Geri: yeni bi röportaj daha Paz Nis. 29, 2007 12:16 pm | |
| AY HİÇ BİŞEY OKUNMUOKİİİİ NEYDE YİNEDE SAOL | |
|
| |
cEmrEciBusRa
| Konu: Geri: yeni bi röportaj daha Çarş. Haz. 13, 2007 2:33 pm | |
| Hiç Bİşi Okunmuyo Kiiiİİİ ama bencede yinede saolun ellerinize sağlıkk | |
|
| |
!buse! Uzman
Mesaj Sayısı : 702 Localisation : ¢ємяєм + Rep : - Rep : Kayıt tarihi : 22/06/07
| Konu: Geri: yeni bi röportaj daha Ptsi Haz. 25, 2007 5:38 am | |
| | |
|
| |
crazy_yoshyci EN YaseminCi SüpeR MOD
| Konu: Geri: yeni bi röportaj daha Ptsi Haz. 25, 2007 6:00 am | |
| | |
|
| |
gruphepsihepsi Yeni üye
| Konu: Geri: yeni bi röportaj daha Çarş. Haz. 27, 2007 3:54 am | |
| | |
|
| |
yasemincixxx ILIkLAşAN üYEMİs :)
| Konu: Geri: yeni bi röportaj daha Cuma Haz. 29, 2007 3:28 am | |
| ellerine sağlık cnm okadar uğraşıp koymuşsun saol =) | |
|
| |
| Konu: Geri: yeni bi röportaj daha Cuma Haz. 29, 2007 12:10 pm | |
| ö.d. herşey hepsi fanları içi!! | |
|
| |
* AySiN * Yeni üye
Mesaj Sayısı : 22 Yaş : 36 Localisation : >ASKIM ERENIM< fistigim :) + Rep : - Rep : Kayıt tarihi : 04/06/07
| Konu: Geri: yeni bi röportaj daha Çarş. Ağus. 08, 2007 11:41 am | |
| bencede pek okunmadi ve bazi seyler iki üc kec orda ama genede emegine saglik | |
|
| |
jmre_öykü BANLANDI
| Konu: Geri: yeni bi röportaj daha Ptsi Ağus. 20, 2007 6:18 am | |
| cemre mimn bana herşeyi uyuyuo walla çok mutluyum | |
|
| |
cemre_askısı_lillpar (1.Uyarı)
| Konu: Geri: yeni bi röportaj daha Ptsi Ağus. 20, 2007 8:53 am | |
| | |
|
| |
erenci_girl ILIkLAşAN üYEMİs :)
| Konu: Geri: yeni bi röportaj daha C.tesi Nis. 12, 2008 6:34 pm | |
| | |
|
| |
Beyza-Cemre-Gs ForuM ResimCimis..!
Mesaj Sayısı : 890 Yaş : 29 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : -pery- Kayıt tarihi : 21/04/08
| Konu: Geri: yeni bi röportaj daha Çarş. Nis. 30, 2008 1:48 am | |
| | |
|
| |
cemre96 Yeni üye
| Konu: Geri: yeni bi röportaj daha C.tesi Mayıs 31, 2008 11:01 am | |
| | |
|
| |
| yeni bi röportaj daha | |
|