dunya_guzeli_hepsi ModAreTör
Mesaj Sayısı : 1002 Yaş : 28 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : arDln<3 Durumum? : Kayıt tarihi : 20/04/07
| Konu: Geri: BJKLİLER BURAYA... Paz Mayıs 25, 2008 2:58 am | |
| öLümüne BjK:D
sınFTa iKi Ki$i bjKLi waLLA hee:DdaLqa qeçioLaR bnde onLaRLa qeçiom:Dbanane öLümüne bJK!!!
yéR siyaH qöK beazZZ Canmsn BjKm!![şamPion diemicm:DaMa Yinede bjKLiim:D]
| |
|
göPçe Harrbi ARdacı Admin GökÇe
Mesaj Sayısı : 623 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : Cemre-Gülçin-Ji[Nrsh] Kayıt tarihi : 30/01/07
| Konu: Geri: BJKLİLER BURAYA... Paz Tem. 20, 2008 5:53 am | |
| HAyydii basstır Bjkkm Ölümüne Kartal AlayıNı paRçaLar[benim lafı-mdırr] | |
|
göPçe Harrbi ARdacı Admin GökÇe
Mesaj Sayısı : 623 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : Cemre-Gülçin-Ji[Nrsh] Kayıt tarihi : 30/01/07
| Konu: Geri: BJKLİLER BURAYA... Çarş. Ağus. 27, 2008 6:14 am | |
| alcaz kupayı inş turkcell süperlig başladı alıcaz inş onuda beşiktaşım -Adamın birisi bir gun bi hayat kadınıyla beraber olur. Hayat kadınına dayanamayıp şu soruyu sorar; -Adam: Hiç hamile kalıyor musunuz? -Kadın: Doğum kontrol hapları kullanıyoruz ama yine de ara sıra kalıyoruz. -Adam: Peki hiç düşünüyor musun bu çocuklar büyünce ne yapar ne eder nasıl geçinirler? -Kadın: Valla yetenekli olanlar fenerde topçu, zengin olanlar fenerde yönetici oluyor. Hiç bi baltaya sap olamayanlar da fenerbahçe taraftarı oluyorlarbunu bana bi arkim yolladı burası sadece beşiktaş bölümü die yazdım | |
|
kedi_cemre c.Moderatör
Mesaj Sayısı : 578 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : Kayıt tarihi : 17/08/07
| |
ern_sedos Yeni üye
Mesaj Sayısı : 51 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : Cemre-Gülçin-Ji[Nrsh] Durumum? : Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: BJKLİLER BURAYA... Çarş. Ağus. 27, 2008 1:02 pm | |
| bende beşiktaşlıyım bütün takımlarlara yeni ligde başarılar bu sayfa için teşekkürler €N BÜYÜK BJK | |
|
~FeyzÆren~ Yeni üye
Mesaj Sayısı : 17 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : göPçe Durumum? : Kayıt tarihi : 29/06/10
| Konu: Geri: BJKLİLER BURAYA... Salı Haz. 29, 2010 2:13 pm | |
| Benim daimi slogamın "BEŞİKTAŞ BÜYÜK AŞK" ÖLÜMÜNE SİYAH-BEYAZ | |
|