| yoshyyy bi bakınız | |
|
+21mor_meleğim_yasemin weltew_07 Cemre-Gülçin-Ji[Nrsh] hepsi-mania eren-esen yoshy_!rem Sweet Gülçin !buse! ...!ßulaşık Süngeri!... SYM[CK] candy_yasemin cemre_kemer SoSyoPaTıM_GüLçiN meleğim_cemrem cemre_delisi_hale -pery- c£nK_ş£yDa_c£mR£ GüLçİn_MaNyAğI göPçe _MiNiSh_ AvRıL_KBr 25 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
AvRıL_KBr *AvRıL&EmReAyDıN*Jı MoD
Mesaj Sayısı : 558 Localisation : ßeN SnSiZ HeR$eYe Dü$MaNıM/tekgerçeğim + Rep : - Rep : Kayıt tarihi : 23/02/07
| Konu: yoshyyy bi bakınız Paz Şub. 25, 2007 6:46 am | |
| | |
|
| |
_MiNiSh_ (2.Uyarı)
| Konu: Geri: yoshyyy bi bakınız Ptsi Şub. 26, 2007 9:59 am | |
| hayır cnm sanırım murat boz cemreyle çıkıomuşş | |
|
| |
göPçe Harrbi ARdacı Admin GökÇe
Mesaj Sayısı : 623 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : Cemre-Gülçin-Ji[Nrsh] Kayıt tarihi : 30/01/07
| Konu: Geri: yoshyyy bi bakınız Çarş. Şub. 28, 2007 7:12 am | |
| hadii bee ayy yaa inanmıyorum yaaa offf yanlış anlamayın ama murat boz aşkııım yaa (saçmalama gökçe sanki seani tanıo ) | |
|
| |
AvRıL_KBr *AvRıL&EmReAyDıN*Jı MoD
Mesaj Sayısı : 558 Localisation : ßeN SnSiZ HeR$eYe Dü$MaNıM/tekgerçeğim + Rep : - Rep : Kayıt tarihi : 23/02/07
| Konu: Geri: yoshyyy bi bakınız Perş. Mart 01, 2007 12:45 am | |
| ay mrtı çok sefiom bn yaaa gökçe sana kaptıramam kusura bakma:D:D her nese ama yoshy çağlkanla çıkıoodu bi aralr bu kesin mrtla yoshy yine çıkıo diolar ama bilmiom yaneeeee | |
|
| |
GüLçİn_MaNyAğI Uzman
Mesaj Sayısı : 656 Yaş : 29 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : Kayıt tarihi : 04/02/07
| Konu: Geri: yoshyyy bi bakınız Perş. Mart 01, 2007 8:26 am | |
| | |
|
| |
_MiNiSh_ (2.Uyarı)
| Konu: Geri: yoshyyy bi bakınız Cuma Mart 02, 2007 4:05 am | |
| aynen ben hiç sewmiom alın sizin olsun:lol!: | |
|
| |
c£nK_ş£yDa_c£mR£ c.Moderatör
| Konu: Geri: yoshyyy bi bakınız Çarş. Mart 07, 2007 8:52 am | |
| bende sevmiyom da yaa cemre kaç kişiyle çıkıyo böle bi okan bayülgen bi kenan doğulu şimdide murat boz yuuh yanii | |
|
| |
-pery- En harbi ArdaCı AdmiN!
Mesaj Sayısı : 646 Yaş : 31 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : -pery- Kayıt tarihi : 30/01/07
| Konu: Geri: yoshyyy bi bakınız Çarş. Mart 07, 2007 10:29 am | |
| Ya cemre kenan dooluynan çıkıor saçmalamaın Murat boz la falan deeeeellllll!! Atmaaın beaaa... | |
|
| |
cemre_delisi_hale ILIkLAşAN üYEMİs :)
Mesaj Sayısı : 91 + Rep : - Rep : En Sevdigin Admin? : arDln<3 Kayıt tarihi : 18/02/07
| Konu: Geri: yoshyyy bi bakınız Paz Mart 11, 2007 12:35 am | |
| evet cemre kenan doğulu ile murat boz la deil | |
|
| |
meleğim_cemrem c.Moderatör
Mesaj Sayısı : 304 Localisation : ben bir-tanecik cemremiçin burdayım vede hep olucam!! + Rep : - Rep : Kayıt tarihi : 28/02/07
| Konu: Geri: yoshyyy bi bakınız C.tesi Mart 24, 2007 11:00 am | |
| | |
|
| |
SoSyoPaTıM_GüLçiN Özel üye
Mesaj Sayısı : 1589 Yaş : 30 + Rep : - Rep : Kayıt tarihi : 02/02/07
| Konu: Geri: yoshyyy bi bakınız Çarş. Mart 28, 2007 10:17 am | |
| bence de arkadaşlar sallamayalım eğer doğru olduğuna eminseniz yazın (cemre-murat boz ne alaka???) | |
|
| |
cemre_kemer Özel üye
Mesaj Sayısı : 1081 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : arDln<3 Kayıt tarihi : 17/02/07
| Konu: Geri: yoshyyy bi bakınız Perş. Mart 29, 2007 10:28 am | |
| | |
|
| |
candy_yasemin (2.Uyarı)
| Konu: Geri: yoshyyy bi bakınız Paz Nis. 01, 2007 6:47 am | |
| YA YASEMİNİMİN BASKA BİR CIKTIĞI VAR NE BU SAÇMA SAPAN HABERLER AYIP YAAA! | |
|
| |
SYM[CK] ILIkLAşAN üYEMİs :)
Mesaj Sayısı : 216 Yaş : 29 + Rep : - Rep : Kayıt tarihi : 18/04/07
| Konu: Geri: yoshyyy bi bakınız Ptsi Nis. 30, 2007 5:37 am | |
| ben simdi anlamadim ama cemre diyolar kenan la cikio cunku beraber resmi cektirmisler fln fln | |
|
| |
candy_yasemin (2.Uyarı)
| |
| |
SoSyoPaTıM_GüLçiN Özel üye
Mesaj Sayısı : 1589 Yaş : 30 + Rep : - Rep : Kayıt tarihi : 02/02/07
| Konu: Geri: yoshyyy bi bakınız Ptsi Haz. 11, 2007 9:48 am | |
| - candy_yasemin demiş ki:
- Yasemn bnle cıkıooo
hahahahahahaha gülmekten öldüm süper espri yaptın tebrikler | |
|
| |
...!ßulaşık Süngeri!... Özel üye
Mesaj Sayısı : 2159 Yaş : 32 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : Cemre-Gülçin-Ji[Nrsh] Durumum? : Kayıt tarihi : 13/04/07
| Konu: Geri: yoshyyy bi bakınız Salı Haz. 12, 2007 6:39 am | |
| | |
|
| |
!buse! Uzman
Mesaj Sayısı : 702 Localisation : ¢ємяєм + Rep : - Rep : Kayıt tarihi : 22/06/07
| Konu: Geri: yoshyyy bi bakınız Paz Haz. 24, 2007 3:22 am | |
| ne alaka ne saçmalıonuz valla cemre kenan la çıkıo bi defa buyrun kanıtı.: Kelebek’in haberine göre Powertürk gecesinde iki ödül alan Kenan Doğulu, aynı gece ödüle layık görülen "Hepsi" grubundan Cemre’yle Acarkent’teki evinde verdiği partide buluştu. Evde özel parti Kenan Doğulu, geçtiğimiz perşembe akşamı Powertürk Müzik Ödülleri töreninde kazandığı ödüllerini kutlamak için Acarkent’teki evinde özel bir parti verdi. Partiye, aynı törende "En İyi Grup" ödülünü kazanan Hepsi’nin esmer güzeli Cemre de katıldı. Dans ettiler Ödül töreni sırasında yakınlaşan ikili, parti boyunca dans etti, koyu sohbete daldı. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden parti, ertesi gün öğleden sonra yapılan kahvaltıyla son buldu. Cemre evden ayrıldıktan sonra Doğulu, Eurovision şarkısı için stüdyoya gitti. SADECE KANIT İÇİN KOYDUM BU KONU BİR DAHA AÇILMASIN DİYE! | |
|
| |
Sweet Gülçin Alışkın Üyemis :)
| Konu: Geri: yoshyyy bi bakınız Çarş. Tem. 04, 2007 5:12 pm | |
| cemre ile cem çıksın bence çok daha fazla yakışıolar | |
|
| |
!buse! Uzman
Mesaj Sayısı : 702 Localisation : ¢ємяєм + Rep : - Rep : Kayıt tarihi : 22/06/07
| Konu: Geri: yoshyyy bi bakınız Cuma Ağus. 03, 2007 2:17 am | |
| - !buse! demiş ki:
- ne alaka ne saçmalıonuz valla cemre kenan la çıkıo bi defa buyrun kanıtı.:
Kelebek’in haberine göre Powertürk gecesinde iki ödül alan Kenan Doğulu, aynı gece ödüle layık görülen "Hepsi" grubundan Cemre’yle Acarkent’teki evinde verdiği partide buluştu.
Evde özel parti Kenan Doğulu, geçtiğimiz perşembe akşamı Powertürk Müzik Ödülleri töreninde kazandığı ödüllerini kutlamak için Acarkent’teki evinde özel bir parti verdi. Partiye, aynı törende "En İyi Grup" ödülünü kazanan Hepsi’nin esmer güzeli Cemre de katıldı.
Dans ettiler Ödül töreni sırasında yakınlaşan ikili, parti boyunca dans etti, koyu sohbete daldı. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden parti, ertesi gün öğleden sonra yapılan kahvaltıyla son buldu. Cemre evden ayrıldıktan sonra Doğulu, Eurovision şarkısı için stüdyoya gitti. SADECE KANIT İÇİN KOYDUM BU KONU BİR DAHA AÇILMASIN DİYE! yasemini bilmem ama cemrem kenanla çıkıyor! | |
|
| |
yoshy_!rem Uzman
Mesaj Sayısı : 732 Localisation : Fan de Linkin Park <3 !! Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : arDln<3 Durumum? : Kayıt tarihi : 22/08/07
| Konu: bebeğemmmmmmmmmmmmmmmmmmm Perş. Ağus. 23, 2007 5:00 am | |
| yafss arkiler ya noluyo bi kenan bi murat bi cmre bi yasemin kafam karıştı haaaaaaaaa bnm cocukluk arkasım bna dedi yaaaaaaaaaaaa:yoshy: bebeğemmmmmmmmmmmmmm bnm | |
|
| |
eren-esen €η €r€ηC! MoD €$€η
| Konu: Geri: yoshyyy bi bakınız Paz Ağus. 26, 2007 4:16 am | |
| ya evet ya cemreyi karıştırmayalım | |
|
| |
hepsi-mania eRenKolİk mOd €$&!
| Konu: Geri: yoshyyy bi bakınız Paz Ağus. 26, 2007 5:05 am | |
| | |
|
| |
Cemre-Gülçin-Ji[Nrsh] PsiKoPat AdmiNn..-NurShm-.!!
Mesaj Sayısı : 616 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : Cemre-Gülçin-Ji[Nrsh] Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: yoshyyy bi bakınız Çarş. Ağus. 29, 2007 11:19 am | |
| | |
|
| |
weltew_07 y.Moderatör
Mesaj Sayısı : 375 Localisation : ARDA,SaGGo,OğuzhN ....!!! Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : -pery- Kayıt tarihi : 05/08/07
| Konu: Geri: yoshyyy bi bakınız Cuma Ağus. 31, 2007 1:14 pm | |
| aa kafam karıştı nölüyö yha | |
|
| |
| yoshyyy bi bakınız | |
|