| ÖYLe Mi? YoK ArTıK! | |
|
+70sevileren Beyza-Cemre-Gs [e=3]KaRaMeL[c=4] 3c3 gülçinci_büşra CemreKemer1994 @yşe @s@s ayşenur_eren kedi_cemre weltew_07 sıloş_cemre erenjim ! CK 4 EVER ilknur_cemre_ilknur YaSeMiNCeMrE bengisu2_yasemin tatlı()meleim _CiNdY_ cemre_askısı_lillpar sweety nilpar Ecemre-Kolik-Filiz $üq£rFQßiq{ßü$ra} cemoş_dnz cemre-delisi_pınar erenmania hepsi-mania eren-esen *SeNa[EB]* gülçin-betül yoshy_manyax_selcen gruphepsihepsi !buse! ewrem45 gülçin_betüş cemre.gizem ~~ CemreCi ~~ özlem ~yoshykolik~ erenim dunya_guzeli_hepsi bebikom_cemre _eren_ eereeenn aşkımm duy beni asenagulcin eren_mania_selin arDln<3 busra_hepsi cemre_kemer SoSyoPaTıM_GüLçiN crazy_yoshyci _MiNiSh_ AvRıL_KBr hepsici_eren neso_sun cemre_delisi_hale Cemre-Gülçin-Ji[Nrsh] ERENİMMMMMMMMMM dansperisi hilary_duff c£nK_ş£yDa_c£mR£ YoShY-MeLiSa nazlovegülçin cemres_angel aysen askim_gulcin göPçe GüLçİn_MaNyAğI -pery- 74 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Ecemre-Kolik-Filiz Yeni üye
| Konu: Geri: ÖYLe Mi? YoK ArTıK! Salı Ağus. 14, 2007 12:29 am | |
| saol birkaçını biliordum emeğe saygı | |
|
| |
cemoş_dnz c.Moderatör
Mesaj Sayısı : 554 Yaş : 30 + Rep : - Rep : Kayıt tarihi : 15/04/07
| Konu: Geri: ÖYLe Mi? YoK ArTıK! Salı Ağus. 14, 2007 4:04 am | |
| | |
|
| |
nilpar Yeni üye
| Konu: Geri: ÖYLe Mi? YoK ArTıK! Cuma Ağus. 17, 2007 11:28 am | |
| bnde yasemının kolayı sevdıını bılıodum ama bu kadarada yuh yane ınnsan kola ıcmeınce mıdesı bulanır mı aksıne ck ıcınce bulanıır yane bnm ole olo | |
|
| |
sweety ILIkLAşAN üYEMİs :)
Mesaj Sayısı : 156 Yaş : 31 Localisation : ©ⓔⓜⓡⓔ&ⓢⓦⓔⓔⓣⓨ + Rep : - Rep : Kayıt tarihi : 17/08/07
| Konu: Geri: ÖYLe Mi? YoK ArTıK! C.tesi Ağus. 18, 2007 4:48 am | |
| hiç cemre yok ama olsun yinede çok güzel bi paylaşım.kola tutkunluğuda çok kötü bişey bıraksa çok ii olur(yoshy) | |
|
| |
cemre_askısı_lillpar (1.Uyarı)
| Konu: Geri: ÖYLe Mi? YoK ArTıK! Paz Ağus. 19, 2007 8:53 am | |
| yasemın kola içmeince midesi mi bulanıomus yk artık | |
|
| |
_CiNdY_ Yeni üye
| Konu: Geri: ÖYLe Mi? YoK ArTıK! Cuma Ağus. 24, 2007 1:07 pm | |
| Hııı... Teşekkür ederim de Cemre yok... | |
|
| |
tatlı()meleim Alışkın Üyemis :)
| Konu: Geri: ÖYLe Mi? YoK ArTıK! C.tesi Eyl. 08, 2007 9:37 am | |
| emğine sağlık bide kola içmeyince midesinin bulanması bana acayip geldi | |
|
| |
bengisu2_yasemin y.Moderatör
Mesaj Sayısı : 548 Yaş : 29 Localisation : bengİpek Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : göPçe Durumum? : Kayıt tarihi : 30/06/07
| |
| |
YaSeMiNCeMrE y.Moderatör
Mesaj Sayısı : 1084 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : -pery- Kayıt tarihi : 13/09/07
| Konu: Geri: ÖYLe Mi? YoK ArTıK! Cuma Eyl. 14, 2007 2:33 am | |
| - GüLçİn_MaNyAğI demiş ki:
- galiba en duygusalları yoshyy
ewt öle | |
|
| |
YaSeMiNCeMrE y.Moderatör
Mesaj Sayısı : 1084 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : -pery- Kayıt tarihi : 13/09/07
| Konu: Geri: ÖYLe Mi? YoK ArTıK! Cuma Eyl. 14, 2007 2:41 am | |
| - bengisu2_yasemin demiş ki:
- yha yoshyle bi ortak noktam daha çıktı bende okula kalfaltı etmeden gidiom ilk işim kola almak oluo ama sivilce yapıo ama bn kolasız busene bir gn bile geçirmedim kokainden bağımlısı oldum ama asla light kola içmem amarikada light kola yüzünden birsürü kişi ölmüş nedeni light kolanın şekerini azaltıp içine kanserojen 1 madde koyuyular mış.
(((((I LOVE HEPSİ (YOSHY)&HILARY DUFF))))) I AM XXXYOSHYXMANYAĞIXXX , gazeteyi okujmadınız mı light kolalar şeker hastalığı riskini 2 kat arttırıyomuş işte karaciğer ve akciğerle ilgili bi hastalık daha vardı ona yakalanma riskini arttırıyor ve vücudun o mikroba karşı direnci azaltıyomuş bende kola manyağıyım bi ara 1 dikişte 1 kutu kola içmiştim iyiki yoshym light içmio bide light normal içip içmemesi fark etmez gelişimini yeni tamamlamış (vücut gelişimi 18-21 yaşları arasında bitio) ilerde büük bir kemik erimesi faciası yaşayabilir bence içmese daha iyi olur | |
|
| |
dunya_guzeli_hepsi ModAreTör
Mesaj Sayısı : 1002 Yaş : 28 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : arDln<3 Durumum? : Kayıt tarihi : 20/04/07
| Konu: Geri: ÖYLe Mi? YoK ArTıK! C.tesi Eyl. 15, 2007 4:42 am | |
| - CnS_HpS demiş ki:
- BUNLARI BEN YAZMADIM DORU OKU BANA EMİR VEREMESSİN VE BÖYLE HAKSIZ YERE HİÇ!!! ORAYA DERGİDEN YAZDDM DİE YAZDIM!!!
YASAK KELİME HERİF!! OKUMAN YAZMAN YOOK MU YHA ZATEN SİNİRLİYİM...
SADECE DERGİDE YAZANLARI BURADA PAYLASTIM TABİİİ PAYLASANDA HATA BÖYLE OKUMA ÖZÜRLÜLER İÇİN!!! bana yazdıysan bunu orda ben kalpsizler diemessiniz die dier arkiler demiş kalpsizler die onlara dedim üstüne bu kadar alıncaını bilseydim hiç yazmazdım düzelttim msjımı ben okuma özürlü wea YASAK KELİME felan da deilim | |
|
| |
-pery- En harbi ArdaCı AdmiN!
Mesaj Sayısı : 646 Yaş : 31 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : -pery- Kayıt tarihi : 30/01/07
| Konu: Geri: ÖYLe Mi? YoK ArTıK! Paz Eyl. 16, 2007 2:33 am | |
| tmm ama onlara dediğini nerden bilebilirimki.. ve sinirliyd ve tamda onun üzerne yazınca neyse... bu arada cemreyi yazmamıslar evt... bende sinir oldm ona..! | |
|
| |
cemoş_dnz c.Moderatör
Mesaj Sayısı : 554 Yaş : 30 + Rep : - Rep : Kayıt tarihi : 15/04/07
| Konu: Geri: ÖYLe Mi? YoK ArTıK! Paz Eyl. 16, 2007 4:33 am | |
| off evt..cemreyle ilgili hiç bişi yok:( | |
|
| |
YaSeMiNCeMrE y.Moderatör
| Konu: Geri: ÖYLe Mi? YoK ArTıK! Çarş. Eyl. 19, 2007 7:49 am | |
| | |
|
| |
ilknur_cemre_ilknur Yeni üye
| Konu: Geri: ÖYLe Mi? YoK ArTıK! Perş. Eyl. 20, 2007 8:44 am | |
| ewet kola durumu çok kötü | |
|
| |
CK 4 EVER ILIkLAşAN üYEMİs :)
| Konu: Geri: ÖYLe Mi? YoK ArTıK! Paz Eyl. 30, 2007 2:30 am | |
| ben biliyordm ama yinede saol cnım emek vermişsn yazmışsn | |
|
| |
Cemre-Gülçin-Ji[Nrsh] PsiKoPat AdmiNn..-NurShm-.!!
Mesaj Sayısı : 616 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : Cemre-Gülçin-Ji[Nrsh] Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: ÖYLe Mi? YoK ArTıK! Salı Ekim 02, 2007 8:44 am | |
| | |
|
| |
erenjim ! Yeni üye
| Konu: Geri: ÖYLe Mi? YoK ArTıK! Ptsi Ekim 29, 2007 3:27 am | |
| eed dergide yasıooo...saol cnm. =) | |
|
| |
sıloş_cemre Yeni üye
| Konu: Geri: ÖYLe Mi? YoK ArTıK! Ptsi Ekim 29, 2007 3:39 am | |
| | |
|
| |
weltew_07 y.Moderatör
Mesaj Sayısı : 375 Localisation : ARDA,SaGGo,OğuzhN ....!!! Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : -pery- Kayıt tarihi : 05/08/07
| Konu: Geri: ÖYLe Mi? YoK ArTıK! Ptsi Ekim 29, 2007 3:56 am | |
| yha işte aşkım benim gibi çok duygusal... | |
|
| |
kedi_cemre c.Moderatör
Mesaj Sayısı : 578 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : Kayıt tarihi : 17/08/07
| Konu: Geri: ÖYLe Mi? YoK ArTıK! Cuma Kas. 09, 2007 7:51 am | |
| ARALARINDAN EN DUYGUSALI YOSHY MİŞŞ | |
|
| |
ayşenur_eren Yeni üye
Mesaj Sayısı : 11 Yaş : 29 Localisation : Erenimin kalbindenn.... + Rep : - Rep : Kayıt tarihi : 03/11/07
| Konu: Geri: ÖYLe Mi? YoK ArTıK! Cuma Kas. 09, 2007 8:42 am | |
| En duygusal deil hepsi de duygusal ama bunu en açık şekilde ifade eden eren mişşş!Yoshy çok dramatik mi ne işte onsan ama bi yerde okudum en duygusalı cemreymişşş! | |
|
| |
@s@s Yeni üye
| Konu: Geri: ÖYLe Mi? YoK ArTıK! C.tesi Kas. 17, 2007 1:24 pm | |
| ben okumuştum ama yine de sağol doğruluk konusuna gelince doğrudur çünkü kendileri söylemişlerdir (biraz abartarak) | |
|
| |
tatlı()meleim Alışkın Üyemis :)
| Konu: Geri: ÖYLe Mi? YoK ArTıK! Çarş. Kas. 21, 2007 11:19 am | |
| benimde dergide okuduğuma göre grubun en duygusallğını belli eden erenim miş dergide okumuştum bu bilgileri ama çok uğraşmışın saol emeğe saygı | |
|
| |
@yşe Yeni üye
Mesaj Sayısı : 32 Yaş : 31 + Rep : - Rep : Kayıt tarihi : 06/12/07
| Konu: Geri: ÖYLe Mi? YoK ArTıK! Perş. Ara. 06, 2007 10:41 am | |
| | |
|
| |
| ÖYLe Mi? YoK ArTıK! | |
|