| Gruphepsinin bilinmeyen yönleri.. | |
|
+54Beyza-Cemre-Gs ..::erenchi_selosh::.. 3c3 gülçinci_büşra cemre_hastası94 Cemre, Eren, Gülcin Yoshy *SeNa[EB]* CemreKemer1994 @yşe YaSeMiNCeMrE tatlı()meleim elif_yoshy 'zeynep' cemre_askısı_lillpar sweety weltew_07 betül_hepsifanı Deniz&Yasemin nilpar Asi_RockéR Ecemre-Kolik-Filiz $üq£rFQßiq{ßü$ra} hepsi-mania eren-esen yoshy_manyax_selcen ewrem45 gruphepsihepsi hepsi_gülçin_eren cemre i. dunya_guzeli_hepsi Gamze & Cemre hepsici_duygu SYM[CK] ~yoshykolik~ erenim cemoş_dnz bebikom_cemre eereeenn aşkımm duy beni asenagulcin HEPSİ HASTALIK HASTASI busra_hepsi cemre_kemer SoSyoPaTıM_GüLçiN EREN_BERFO crazy_yoshyci AvRıL_KBr cemres_angel Cemre-Gülçin-Ji[Nrsh] hilary_duff c£nK_ş£yDa_c£mR£ YoShY-MeLiSa göPçe GüLçİn_MaNyAğI -pery- 58 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
-pery- En harbi ArdaCı AdmiN!
Mesaj Sayısı : 646 Yaş : 31 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : -pery- Kayıt tarihi : 30/01/07
| Konu: Gruphepsinin bilinmeyen yönleri.. Perş. Şub. 01, 2007 9:46 am | |
| GÜLÇİN; grubun en soğuk kanlı üyesi aynı zamandada en utangaçlarıda olan gülçin kitap okumayı,boş zamanları olursa gezmeyi çok seviyor.Gülçinin kötü bir yanı ise gülçin yemek yemeyi çok seviyor çok kolay kilo alıyor ve kilo almaktanda nefret ediyor.Ayrıca gülçin gülmeyide çok seviyor.
YASEMİN; en büyük hayali annesine müstakil bir ev almakmış ayrıca anneannesiyle uğraşmayıda çok seviyormuş birde yasemin ilaç hastasıymış en ufak bi olayda hemen ilaç içermiş ayrıca yasemin arabalardan çok hoşlanırmış.
CEMRE; boş zamanlarında gezmekten çok hoşlanırmış en büyük hayali kendine güzel bir ev almakmış birde cemre korku filmlerini izlemeyi çok severmiş cemre taklit konularındada oldukça başarılıymış
EREN; tam bir film hastası boş zamanlarında genellikle film izlemeye bayılır.Jaz müziği çok seviyor ve açık hava onu rahatlatıyormuş ormanlık alanda oturduğu için yeşil renge bayılıyormuş.Eren eğer boş zamanı olursa kitap okumayada bayılır ayrıca eren 10seneye kadar dünyanın her köşesini didik didik gezmek istiyormuş.Erenle karşılaşıp ne dediğini anlayamazsanız bilinki çok sinirlidir çünkü sinirlendiği zaman çok hızlı konuşuyormuş.
GRUP HEPSİ MUM ŞARKISINI SÖLERKEN ÇOK ELENİOMUŞŞ TAM 14 SNEDİR ARKİLERMİŞ CEMRE ÇOK GÜZEL ROL YAPIOMUŞŞ EREN TAM B İLM TUTKUNU GÜLÇİNA RARLARINDA EN SOUK KANLI OLANI GRUP ÜELERİ YASEMİNİN BURNUNA BAYILIOO ONLAR AYNI EVDE KALMIOLAR HİÇ BİRİDE ROMANTİK DEİL GÜLÇİN NORMAL ÖĞÜNLERDE SEBZE FFALAN YİOMUŞ AMA ARA ÖĞÜNLERDE ABUR CUBUR NE VARSA YİOMUŞ BİRAZ UNUTKAN VE UTANGAÇMIŞ AĞIR KANLI MÜKEMMELİETÇİ DAINIK KENDİNE ZMAN AYIRMAYI BAŞARIO GÜLÇİBN OLMAZSA OLMAZI LİPSTİCKLERİ AVRUPA YAAKSINI İZLİO BAŞKA Bİ DİZİ İZLEMİO İNKLAP DERSİNİ SEVMİO PATLICANI HİÇ SVEMİOO
YASEMİN: ŞEBNEM ERAHIN ALBÜMÜNÜ ÇOK SVEİO DİŞ IRÇASI MOR RENK EN ÇOK HAWAİ Yİ GÖRMEK İSTİO BALIKLI HERŞEYİ ÇOK SEVİO HAYRAN OLDUĞU Bİ ÜNLÜ YOK YUMUŞK BAŞLI BİRİ ARALARI ÇOK SVEİO ÇOK ÇABUK ALIO ŞEVKATLİ SNDEN AYRDIM İSTER AMA SNN DEDİĞİNİ YAPMAZ KOLAY AŞIK OLMAZZ BİR KAPIYI KAPATIR Bİ DAHA ASLA AÇMAZ YANİ TÜKÜRDÜĞÜNÜ YALAMAZ
EREN:
MANTIKLI OLDUĞU KADAR DUYGUSAL KARŞISIDA İKİ İNSAN DUYGU DOLU BİŞEY KONUŞUOSA ONDAN BİEL AĞLAR PRATİJ ZEKALI CEM YILMAZ I ÇOK EBENİO KÜÇÜKKENAŞÇI OLMAK İSTERMİŞ JOHNNY DEPP ANIŞMAK İSTEDİĞİ ÜNLÜ VE TAKINTISI DA BAŞINA TAKTIĞI GULALAR
CEMRE:
KÜPELERİ ŞAPKALARI BE ÇITITLI SAÇALRI OLMAZSA OLMAZLARI PORATAKALDAN NEFRET EDİO EV ALERJİSİ VARMIŞ ÇOK KOLAY KIZMUŞŞ
WEN MÜKEMMELİTÇİLERİ GÜLÇİN EN ENERJİKLERİ VE ZIPIRLARI YASEMİN İLE CEMRE EN UTANGACI GÜLÇİN EN SPORTİİLERİ EREN... | |
|
| |
GüLçİn_MaNyAğI Uzman
Mesaj Sayısı : 656 Yaş : 29 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : Kayıt tarihi : 04/02/07
| Konu: Geri: Gruphepsinin bilinmeyen yönleri.. Paz Şub. 04, 2007 4:52 am | |
| valla yazdığın için tşkrler uğraşmıssın baya da ben hepsini okumadım sadece gülçini okudumm | |
|
| |
göPçe Harrbi ARdacı Admin GökÇe
Mesaj Sayısı : 623 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : Cemre-Gülçin-Ji[Nrsh] Kayıt tarihi : 30/01/07
| Konu: Geri: Gruphepsinin bilinmeyen yönleri.. Paz Şub. 04, 2007 5:11 am | |
| bende erenimi okudum bide cemeyi saol uğraştığın için | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 646 Yaş : 31 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : -pery- Kayıt tarihi : 30/01/07
| Konu: Geri: Gruphepsinin bilinmeyen yönleri.. Ptsi Şub. 05, 2007 12:45 am | |
| Rica ederm arkadaslar.. | |
|
| |
YoShY-MeLiSa Yeni üye
| Konu: Geri: Gruphepsinin bilinmeyen yönleri.. Perş. Şub. 08, 2007 7:40 am | |
| | |
|
| |
c£nK_ş£yDa_c£mR£ c.Moderatör
| Konu: Geri: Gruphepsinin bilinmeyen yönleri.. Cuma Şub. 09, 2007 11:08 am | |
| | |
|
| |
göPçe Harrbi ARdacı Admin GökÇe
Mesaj Sayısı : 623 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : Cemre-Gülçin-Ji[Nrsh] Kayıt tarihi : 30/01/07
| Konu: Geri: Gruphepsinin bilinmeyen yönleri.. Cuma Şub. 09, 2007 3:49 pm | |
| bu arada hızlı başlatı yaptım ii olmumu | |
|
| |
hilary_duff
| Konu: Geri: Gruphepsinin bilinmeyen yönleri.. C.tesi Şub. 10, 2007 4:34 am | |
| Gülçin sıcaksuyu severmiş banyo yaparken kış mevsiminde çok az soğuk suyla banyo yaparmış((aynı ben)) | |
|
| |
| Konu: Geri: Gruphepsinin bilinmeyen yönleri.. C.tesi Şub. 10, 2007 8:14 am | |
| eren zeytin ve peynir yemezmiş cemrede kahvaltıda peynir olmazsa olmaz demiş(bende peynire bayılırım:)) | |
|
| |
Cemre-Gülçin-Ji[Nrsh] PsiKoPat AdmiNn..-NurShm-.!!
Mesaj Sayısı : 616 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : Cemre-Gülçin-Ji[Nrsh] Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: Gruphepsinin bilinmeyen yönleri.. Çarş. Şub. 14, 2007 8:01 am | |
| teşekkürler bilmediklerimde varmış | |
|
| |
cemres_angel Yeni üye
| Konu: Geri: Gruphepsinin bilinmeyen yönleri.. Çarş. Şub. 14, 2007 12:33 pm | |
| çok saol cnm bide bn bi ekleme yapam cemre farkettiyseniz sürekli saçıyla oynuyo küçükten saçına sakız yapışmış ondan mış o yasık kısa yaw tik olmş | |
|
| |
| Konu: Geri: Gruphepsinin bilinmeyen yönleri.. Perş. Şub. 15, 2007 9:24 am | |
| evet Cemrenin saçına sakız yapıstıı için saçı kesilicekmiş Ve bunun için 1 hafta ağlamıs | |
|
| |
| Konu: Geri: Gruphepsinin bilinmeyen yönleri.. Çarş. Şub. 28, 2007 5:13 am | |
| bu un içnde hep saçıyla oynarmış(benim gibi) | |
|
| |
AvRıL_KBr *AvRıL&EmReAyDıN*Jı MoD
Mesaj Sayısı : 558 Localisation : ßeN SnSiZ HeR$eYe Dü$MaNıM/tekgerçeğim + Rep : - Rep : Kayıt tarihi : 23/02/07
| Konu: Geri: Gruphepsinin bilinmeyen yönleri.. Çarş. Şub. 28, 2007 10:28 am | |
| | |
|
| |
crazy_yoshyci EN YaseminCi SüpeR MOD
| Konu: Geri: Gruphepsinin bilinmeyen yönleri.. Cuma Mart 02, 2007 11:14 am | |
| ellerin dert görmesin çok saol | |
|
| |
EREN_BERFO Yeni üye
| Konu: Geri: Gruphepsinin bilinmeyen yönleri.. Çarş. Mart 07, 2007 5:10 am | |
| | |
|
| |
SoSyoPaTıM_GüLçiN Özel üye
Mesaj Sayısı : 1589 Yaş : 30 + Rep : - Rep : Kayıt tarihi : 02/02/07
| Konu: Geri: Gruphepsinin bilinmeyen yönleri.. Salı Mart 20, 2007 10:41 am | |
| bazılarını biliyodum ama yine de uğraşmışsın çok saol cansu ayrıca cemre için çok üzüldüm onun yerinde olmak hiç istemezdim | |
|
| |
SoSyoPaTıM_GüLçiN Özel üye
Mesaj Sayısı : 1589 Yaş : 30 + Rep : - Rep : Kayıt tarihi : 02/02/07
| Konu: Geri: Gruphepsinin bilinmeyen yönleri.. Salı Mart 20, 2007 11:49 am | |
| şeyda-cemre kahvaltıda cemrenin olmazsa olmazı peynir değil nutella:-) | |
|
| |
cemre_kemer Özel üye
Mesaj Sayısı : 1081 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : arDln<3 Kayıt tarihi : 17/02/07
| Konu: Geri: Gruphepsinin bilinmeyen yönleri.. Paz Mart 25, 2007 4:57 am | |
| | |
|
| |
busra_hepsi Yeni üye
| Konu: Geri: Gruphepsinin bilinmeyen yönleri.. Ptsi Mart 26, 2007 9:49 am | |
| çok thanks canım | |
|
| |
HEPSİ HASTALIK HASTASI Yeni üye
Mesaj Sayısı : 71 Yaş : 30 + Rep : - Rep : Kayıt tarihi : 20/02/07
| Konu: Geri: Gruphepsinin bilinmeyen yönleri.. Paz Nis. 01, 2007 9:53 am | |
| yazdığınız için teşekkürler | |
|
| |
| Konu: Geri: Gruphepsinin bilinmeyen yönleri.. Paz Nis. 01, 2007 10:12 am | |
| - gülçin_herşeyim demiş ki:
- şeyda-cemre kahvaltıda cemrenin olmazsa olmazı peynir değil nutella:-)
nutella mı ben bi yerde peynir die okumuştum hihi:geek: | |
|
| |
asenagulcin Yeni üye
| Konu: Geri: Gruphepsinin bilinmeyen yönleri.. Cuma Nis. 13, 2007 3:17 pm | |
| | |
|
| |
eereeenn aşkımm duy beni (1.Uyarı)
| Konu: Geri: Gruphepsinin bilinmeyen yönleri.. C.tesi Nis. 14, 2007 1:17 am | |
| bn zaten biliodum ama saoll canımmm | |
|
| |
bebikom_cemre (1.Uyarı)
| Konu: Geri: Gruphepsinin bilinmeyen yönleri.. Paz Nis. 15, 2007 7:13 am | |
| Çok saol uğrasmısın belli... | |
|
| |
| Gruphepsinin bilinmeyen yönleri.. | |
|