| Hepsi-Bir Şarkı Sözleri | |
|
+11!buse! bengisu2_yasemin hepsi-mania yasemincixxx cemre.gizem SoSyoPaTıM_GüLçiN merve-yasemin eren-esen SYM[CK] c£nK_ş£yDa_c£mR£ mimik 15 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
mimik Yeni üye
| Konu: Hepsi-Bir Şarkı Sözleri Paz Şub. 11, 2007 4:02 am | |
| olmaz oğlan
Amanın da amanın kim gelmiş Eski sevgilim gelmiş Sütü sıcak içmiş belli Gezmiş görmüş öğrenmiş
Tok evin aç kedisi Aferinin delisi Ben seni nazlatamam Bulunur yenileri Ağa takılır biri Ben seni paslatamam
İyi kötü hoşsun hala Buralarda harcanma İyi kötü hoşsun hala Buralarda paslanma
Hiç bana bakma olmaz oğlan Sen kendine ısmarlan Hiç bana bakma olmaz oğlan Başkasına yuvarlan
E hadi canım hadi ama dışarı Hayat işte cızz yapıyor adamı İyi kötü hoşsun hala Buralarda harcanma
E hadi canım hadi ama dışarı Hayat işte cıss yapıyor adamı İyi kötü hoşsun hala Buralarda paslanma
Sen beni sevdiğine inandırma Sen önce kendini inandır Ben sevilmeyen biri değilim ki Anlatıyorsun yıllardır
Hiç bana bakma olmaz oğlan Sen kendine ısmarlan Hiç bana bakma olmaz oğlan Başkasına yuvarlan
yalan
hani bensiz bir hiçtin nefes bile almak zor derdin ben senin herseyindim yalan yalan
gözüm görmez baskasini sen ve ben elmanin iki yarisi bir ömür boyu beraber yalan yalan
simdi gördüm gerçek yüzünü
güne açan çiçekler gibiyiz yalan yalan öyle saf ki sevgimiz yalan... ayiramaz bizi hiç kimse yalan... yalan ölene dek beraberiz yalan
nedenini sorma Nedenini sorma buna hakkın yok yıllar sonra Gelip bana sorma Bu kadar kolay mı girmek hayatıma Her şey bitti deyip çekip gittin Hangi yüzle karşımdasın Yıllar geçti unuttum artık seni Ne istiyorsun?
Nedenini sorma Bana sorma
olta
Herşey çok çabuk oluyor Dur kalk dur kalk hep çabuk oluyor İnsanlar kal...kala kala Balık balık bak takıldın oltaya Ahh canın acıyor.
Ohh her şey çok çabuk oluyor Dur kalk dur kalk hep çabuk oluyor İnsanlar kal...kala kala Balık balık bak takıldın oltaya Ahh canın acıyor.
Yetti yahu ölmek daha mı zor İki yaka düşman birleşmiyor Samanını buldum seyran nerde Davulun sesi tam dibimde.
Yetti yahuuu ölmek daha mı zor İki yaka düşman birleşmiyor Samanını buldum seyran nerde Davulun sesi tam dibimde.
Ohh herşey çok çabuk oluyor Dur kalk dur kalk hep çabuk oluyor İnsanlar kal...kala kala Balık balık bak takıldın oltaya Aaaa aaa Ahh canın acıyor.
Suç gibi kala kaldık sonunda Dünya hali bu kimin umrunda Sabırla kuru olmuyor helva Derdim böyle,kime niye söyle.
Suç gibi kala kaldık sonunda Dünya hali bu kimin umrunda Sabırla kuru olmuyor helva Kime niye söye,derdim böyle
Ohh her şey çok çabuk oluyor Dur kalk dur kalk hep çabuk oluyor İnsanlar kal...kala kala Balık balık bak takıldın oltaya Aaaa aaa Ahh canın acıyor.
Ahh canın acıyor Canın acıyor Ahh canın acıyor Canın acıyor.
dur dur Dur dur yavaş ol biraz Çekil geri dur biraz Evet seçtiğim sensin Hedefe kilitlendim, belki harika olur Elin tenimi bulur Yok yok o kadar değil Sınırı zorlama
Dur dur daha değil dur dur Sana olan aşkım herkesi kudurtur Önce beni anla olacak zamanla Bu sözüme sevinip,şımarıp,fazla yayma
Şimdi sokulda anlat Biraz kendini parlat Yok yok o kadar değil Sınırı zorlama Gördün mü hiçte zor değil Olur yaklaş ve eğil Yok yok o kadar değil Sınırı zorlama
Dur dur daha değil dur dur Sana olan aşkım herkesi kudurtur Önce beni anla olacak zamanla Bu sözüme sevinip,şımarıp,fazla yayma
Sana dur demem gerek Beni durdurmam gerek Şimdi söyle sence böyle olur mu Çok da takmamak gerek Geriye bakmamak gerek Şimdi sence oldu mu
üç kalp
Karar ver artık kimi daha çok sevdiğine Kararsız olma sen üzme herkesi Kalbinde kim var o mu yoksa ben miyim Bilmek isterim yolumu çizeyim
Sen de üzgünsün bu hayattan hem de nasıl Bir kalpte iki kalp nasıl yaşanır İki kişi seven iki defa ölürmüş Bir kalp yalnız bir kalbi düşünürmüş
Ah sen üzgün ah ben üzgün O da üzgün yapma herkes de üzgün Ah sen üzgün ah ben üzgün O da üzgün yapma herkes çok üzgün
Gözler beni arar kalbin onu düşünür Tercih yap sonra üç kalp birden ölür Görülmemiştir böyle aşk inan dünyada Ne biçim sevgi üç kalp bir arada
Sen de üzgünsün bu hayattan hem de nasıl Bir kalpte iki kalp nasıl yaşanır İki kişi seven iki defa ölürmüş Bir kalp yalnız bir kalbi düşünürmüş
Ah sen üzgün ah ben üzgün O da üzgün yapma herkes de üzgün Ah sen üzgün ah ben üzgün O da üzgün yapma herkes çok üzgün
özgür değilim
Ben özgür degilim hic olmadim
Ben özgür degilim degilim nasil olsaydim kredi kartimin borcu vardi. yani özgürlük bu.
Özgürlükmü? kimmis özgür? Az bileni gezdirir, cok duyani bezdirir. Her manada ucmaktirki gel gör kuslarin biri yok.
Özgürlükmü? kimmis özgür? Az bileni inandirirda, cok duyani güldürür pek. Her manada yalnizliktir Gel gör reklam bu ucmuyor.
Papaganlar hep konusur, sahibinin yalancisi. E her kanatla uculmazki, bazisiyla hep düsersin.
Ben özgür degilim, hic olmadim. Ben özgür degilim, cok agladim. Ben özgür degilim, nasil olsaydim kredi kartimin borcunu ödedim özgürlük bu.
herşeye rağmen
Herşey küçük bir yalanla başladı önce masum oyunlar zararsız bakışlar
aşk alışkanlık olunca ihanet kanımda alevlendi
Gümlettin herşeyi yıktın aradaki köprüleri tek bir an uğruna yaktın tüm gemileri..
(NAKARAT)Yine beni sevebilrimisin herşeye rağmen yine benim olabilrimsiin herşeye rağmen (tekrar)
Herşey küçkü bir yalanla başladı önce.Masum oyunalr zararsız bakışlar aşk alışkanlık olunca ihanet kanımda alevlendi
Gümlettin herşeyi yıktın aradaki köprüleri tek biran uğruna yaktın tüm gemileri
(Nakarat2)
herşeye rağmen...
herşeye rağmen...
(Nakarat3)
Hiç sanmam herşey bitti...
gitme
İlk giden sen değilsin korkma Alıştım yalnızlığa
Sende git terket beni Ölmem ya bu acıyla İhanet kaderim sanki Alıştım yalnızlığa
Gitme diye yalvarsam Boşuna senin gözün dışarda Bitti biliyorum aslında Kalbim başkasıyla
Gitme diye yalvarsam Boşuna senin gözün dışarda İlk giden sen değilsin korkma Alıştım yalnızlığa
Korkuyorum gelen günden Her gün daha fazla Elimde değil nefretim Büyüyor insanlara
gecelerce
Yokluğunda öğrendim her insan tek başına Yalnızlık kaderimiz Sensizlik öğretti her insan bir başına Yalnızlik kaderimiz Seni benim kadar seven bir başkasını bulamazsın Elinde değil unutamazsın,
Gecelerce bekledim gelirsin diyee Gözlerim yollarda gelmedin bile bile Gecelerce bekledim ararsın diyee Telefonum hiç çalmadı aramadın bir kez bilee
arkadaşlar olmaz oğlanın remix inin şarkı sözünü bulmadık ,o yüzden dün tatına geçiyoruz
dün tattın
Duyduğum doğruysa eğer Benden doğruyu duymaktan başka Bir şeycik istemeyen biri var bu odada Tam karşımda
Duyduğum doğruysa eğer Benden doğruyu duymaktan başka Bir şeycik istemeyen biri var bu odada Senden başka
ahh Emin misin Gerçeğe demir misin Yalanı eğersinde Doğruya değermisin
Doğruyu isteme boş ver tatlım Doğrunun eğriye faydası yok Nereden çıktı bu doğru merakın ama tabii sen daha dün tattın Dün tattın daha dün tattın
Laylaylaylaylay Laylaylaylaylay
çok güzelsin
çok güzelsin güzelsin çok şirinsin aslında yok demek haksızlık sana ama...
belki aradığın ben değilimdir benziyorum ama hiç değilimdir
sırf bu yüzden, bu yüzden birşey söyleyemem bu gece
çok güzelsin güzelsin çok özelsin aslında yok demek haksızlık sana ama...
belki aradığın ben değilimdir benziyorum ama hiç değilimdir
sırf bu yüzden, bu yüzden birşey söyleyemem bu gece | |
|
| |
c£nK_ş£yDa_c£mR£ c.Moderatör
| Konu: Geri: Hepsi-Bir Şarkı Sözleri Çarş. Mart 07, 2007 5:51 am | |
| saol cnm uğraşmışsın bayaa | |
|
| |
SYM[CK] ILIkLAşAN üYEMİs :)
Mesaj Sayısı : 216 Yaş : 29 + Rep : - Rep : Kayıt tarihi : 18/04/07
| Konu: Geri: Hepsi-Bir Şarkı Sözleri C.tesi Nis. 28, 2007 7:11 am | |
| ewt dogru saol cnm ee ama biz ne koyacagiz ama | |
|
| |
eren-esen €η €r€ηC! MoD €$€η
| Konu: Geri: Hepsi-Bir Şarkı Sözleri C.tesi Nis. 28, 2007 9:40 am | |
| bende bari bad pennyyi yaziim: Hepsi Bad Penny şarkı sözü
Bad penny always turns up
My ex-hot shot has showed up
Obviously once bitten twice shy
Been there done that and come back
Here's my greedy kitten
Yearning for more affection
Can't spoil you forever
Now get your act together
Or I'll find someone hotter
I can always do better
You've still got what it takes
And you play so many games
You've still got what it takes
For as long as that body shakes
Nakarat:
Easy come easy go my boy
Go find yourself some other toy
Stop beating around the bush boy
Knock on someone else's door
Baştan tekrar..
I've always waited for this moment
Finally to give you your last payment
You still got what it takes
For as long as that body shakes
You got your own ways I got my own
Mine is to move on yours is .....
Love was good, love was sweet
Love was bitter love was sour
And it was good while it lasted
Easy come easy go.. | |
|
| |
merve-yasemin ILIkLAşAN üYEMİs :)
| Konu: Geri: Hepsi-Bir Şarkı Sözleri Çarş. Mayıs 16, 2007 7:53 am | |
| | |
|
| |
SoSyoPaTıM_GüLçiN Özel üye
Mesaj Sayısı : 1589 Yaş : 30 + Rep : - Rep : Kayıt tarihi : 02/02/07
| Konu: Geri: Hepsi-Bir Şarkı Sözleri Çarş. Mayıs 16, 2007 8:04 am | |
| | |
|
| |
cemre.gizem ILIkLAşAN üYEMİs :)
Mesaj Sayısı : 161 Yaş : 30 + Rep : - Rep : Kayıt tarihi : 14/05/07
| Konu: Geri: Hepsi-Bir Şarkı Sözleri Çarş. Mayıs 23, 2007 2:42 am | |
| TEMPO diyolar ki bize eninde sonunda hayat herkesi kuzulaştırırmış döve döve yola getirirmiş sonunda mutlaka uzlaştırırmış onların hiç aklı yokmuymuş? ha tekmeli toptan YASAK KELİME mıymış? baş kaldırmak sadece hayatı büsbütün zorlaştırırmış bizide dövsün hayat bizide yorsun varsın geciktirirler ancak durduramazlar geleceğe akar zaman korkan yerinde saysın bütün boşluklara sızar yeninin gücü azar azar bıkmadan usanmadan yaş alırken yaşlanmadan pas tutmadan yas tutmadan eğilmeden bükülmeden ezmeden ezilmeden kin tutmadan kül yutmadan tempo...tempo...tempo...tempo... tempo ha tempo ha tempo ha tempo ha forte ha forte ha forte ha forte hahaha! yaşamak istiyoruz yaşıycaz hemde yasaksız bahçelerde tıpkı tören gibi tıpkı şölen gibi dolu dolu doya doya tamam mı? çekirdeksiz üzüm zeytindalı çiçekbalı kan portakalı tadında umut dolu hayat dolu peki ya siz devam mı durur mu dünya döner kiminin yangını söner kimi anlam çoğaltır kimi anlam gömer su akar denizine kavuşur deniz okyanus suyuyla buluşur değişir herşey değişir daha oynanmadı son el bıkmadan usanmadan yaş alırken yaşlanmadan pas tutmadan yas tutmadan eğilmeden bükülmeden ezmeden ezilmeden kin tutmadan kül yutmadan tempo...tempo...tempo...tempo... tempo ha tempo ha tempo ha tempo ha forte ha forte ha forte ha forte hahaha | |
|
| |
yasemincixxx ILIkLAşAN üYEMİs :)
| Konu: Geri: Hepsi-Bir Şarkı Sözleri Cuma Haz. 29, 2007 3:49 am | |
| | |
|
| |
hepsi-mania eRenKolİk mOd €$&!
| Konu: Geri: Hepsi-Bir Şarkı Sözleri Paz Tem. 08, 2007 2:26 am | |
| ne diyon kızım ya biz şarkı sözü diyoruz sen neyden bahsediyosun lütfen modlar görün yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa | |
|
| |
bengisu2_yasemin y.Moderatör
Mesaj Sayısı : 548 Yaş : 29 Localisation : bengİpek Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : göPçe Durumum? : Kayıt tarihi : 30/06/07
| Konu: Geri: Hepsi-Bir Şarkı Sözleri C.tesi Tem. 21, 2007 6:27 am | |
| | |
|
| |
!buse! Uzman
Mesaj Sayısı : 702 Localisation : ¢ємяєм + Rep : - Rep : Kayıt tarihi : 22/06/07
| Konu: Geri: Hepsi-Bir Şarkı Sözleri Perş. Ağus. 02, 2007 11:11 am | |
| | |
|
| |
cemre_askısı_lillpar (1.Uyarı)
| Konu: Geri: Hepsi-Bir Şarkı Sözleri Salı Eyl. 04, 2007 2:39 am | |
| | |
|
| |
Beyza-Cemre-Gs ForuM ResimCimis..!
Mesaj Sayısı : 890 Yaş : 29 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : -pery- Kayıt tarihi : 21/04/08
| Konu: Geri: Hepsi-Bir Şarkı Sözleri Çarş. Nis. 30, 2008 1:15 am | |
| | |
|
| |
..::erenchi_selosh::.. ILIkLAşAN üYEMİs :)
Mesaj Sayısı : 132 Yaş : 29 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : arDln<3 Kayıt tarihi : 06/02/08
| Konu: Geri: Hepsi-Bir Şarkı Sözleri C.tesi Mayıs 10, 2008 1:03 pm | |
| | |
|
| |
Dyg_Cmr Alışkın Üyemis :)
Mesaj Sayısı : 250 Yaş : 29 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : Kayıt tarihi : 22/08/08
| Konu: Geri: Hepsi-Bir Şarkı Sözleri Ptsi Eyl. 01, 2008 7:22 am | |
| | |
|
| |
| Hepsi-Bir Şarkı Sözleri | |
|