| Hepsi-2 Şarkı Sözleri | |
|
+20cemre_askısı_lillpar cemoş_dnz eda_dila Asi_RockéR 'zeynep' !buse! bengisu2_yasemin 008hilal yasemincixxx aşkım_erenim hepsici-girll arDln<3 büşra_cemre_eren merve-yasemin SYM[CK] eren_mania_selin c£nK_ş£yDa_c£mR£ GüLçİn_MaNyAğI -pery- mimik 24 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
mimik Yeni üye
| Konu: Hepsi-2 Şarkı Sözleri Paz Şub. 11, 2007 3:57 am | |
| olmaz böyle şey
Şey Olmaz böyle şey Olmaz böyle şey Olmaz böyle
O tepenin yamacında, o deniz kenarında O ağacın altında, o korunun yollarında Dolaşıyorsun sen şimdi yine Beraber gezdiğimiz aynı yerlerde Gözyaşı dökmek artık neye yarar Şimdi benim yerimde bir başkası var
Olmaz böyle şey yoksa rüya mı Tam \"mutlu oldum\" derken yıktın bütün dünyamı Ben bu dertten ölürsem, söyle küçük bey Hiç mi kalbin sızlamaz, olmaz böyle şey
Kendi derdim yeterken bir de sen dert oldun başıma Bu aşk artık en son derken nerden çıktın karşıma Aşkın adını almayacaktım Söz vermiştim bir daha kanmayacaktım Ne sözler kaldı ne de yeminler Gönül bir kez sevince ferman mı dinler Olmaz böyle şey yoksa rüya mı Tam \"mutlu oldum\" derken yıktın bütün dünyamı Ben bu dertten ölürsem, söyle küçük bey Hiç mi kalbin sızlamaz, olmaz böyle şey
Dilerim ki en sonunda sen de pişman olursun Ettiğin bunca ezayı başkasında bulursun Az mı çektirdin yıllarca bana Bir gün gelir başkası çektirir sana Sen de ağlarsın sen de inlersin Sen de aynı şarkıyı ona söylersin
Olmaz böyle şey yoksa rüya mı Tam \"mutlu oldum\" derken yıktın bütün dünyamı Ben bu dertten ölürsem, söyle küçük bey Hiç mi kalbin sızlamaz, olmaz böyle şey
mum
Her zamanki gibi,sözünü tutmadın Aramanı bekledim Hani sana güvenebilirdim,ama ben Yanılmanı istedim
Yalancının mumu sönmeli Bu defa şansın hiç gülmedi Yüzündeki süslü maskeyi çıkardım Seni gördüm buna çok üzüldüm
Kafamdaki resme benzemiyor artık Kalbimde eriyip bittin Yüzündeki süslü maskeyi çıkardım Seni gördüm buna çok üzüldüm
Kafamdaki resme benzemiyor artık Kalbimde sönüp gittin Söylesene aklın nerede Hiç mi düşünmedin sonunu
Soracağım olsun yine de Şimdi pişman oldun mu? Pişman oldun mu,pişman oldun mu?
kalpsizsin
senin iyi bir kalbin olduğuna inandım bekledim sabırla ama kabul yanıldım sen yalandın ne kadar uğraştıysam olmadı aşk sana bir türlü yakışmadı kimsin,kimsin kalpsizsin,kalpsizsin
sözüne hiç güvenilmez sana aşktan bahsedilmez kalpsizsin kimseyi görmezsin yüzüne gülmezsin kendine hayransın bencilsin sevemezsin aynalara bir bak senden güzel mi var?
sevmeyi bilmezsin susar dinlemezsin kendine hayransın bencilsin sevemezsin aynalara bir bak senden güzel mi var?
kalbin taş mı oldu yoksa senin için sevmekte zorsa yalnız kal akıllan artık bak dünya dönüyor...
tik tak
Tiktak tiktak tiktak tiktak Tiktak tiktak tiktak tiktak tiktak Geçiyor zaman beklemiyor Aşk birkez kaçınca geri gelmiyor Koş zamani yakala Sakın ha yorulma Geçmişe bakınca yarın gelmiyor Sorularımı,acılarımı Beni kuşatan anılarımı Topladım birer birer Sattım ah bir eskiciye Ne kazandı üzülenler Gözyaşı dökenler Geriye bakıp da düşünenler Kazanamaz asla bu koşuyu Koş sakın ha ayağına bakma Koş sakın ha yarıda bırakma Nefesini tut,durma Aramaktan korkma Zaman zaman durma İçimizden geç... Zaman zaman durma Korkmuyoruz senden...
hanimiş
wah wah hanimiş benim koca bebeğim uyusunda büyüsün adam olsun görelim istediğin herşey ayağına gelmez ağlamayan bebeğe kimse mama wermez anneye hiç benziyomu dön yüzüme iyice bak bugece mızmızlanma seni kimse pışpışlamaz
oda bigün büyüyecek tıpıştıpış yürüyecek oda bigün büyüyecek sewmesini öğrenecek ah bi anlayabilsem senden ne istediğimi sana güwenebilsem,ah bir inanabilsem
wah wah hanimiş benim koca bebeğim uyusunda büyüsün adam olsun görelim istediğin herşey ayağına gelmez ağlamayan bebeğe kimse mama wermez anneye hiç benziyomu dön yüzüme iyice bak bugece mızmızlanma seni kimse pışpışlamaz
kolay mı sevmek?
Hop hop dur bakalım Öyle hemen havalara girme Aceleye gelmez Aşk dediğin ruhların işi Kalbime girmek böyle kolay olmaz
Kolay mı sevmek,söyle Bi kalbe girmek,gizlice Kolay mı gözlerine,bakınca erimek
Hoşlandım senden belki birazcık Ama bana zaman ver Seni hemen sevemem (Zor aşkına inanmak) Hop hop hop hop hop
Zora gelmez kolay olmaz İkisinin arası kalbimin havası Seviyorsan beklersin Üzerime hiç gelmezsin Seviyorsan küsmezsin Beni anlar dinlersin iki kelime
Söylemem,gizlerim kalbimde iki kelime Kim bilir kimleri yandırır bu iki kelime Sormayın söylemem aşkı bulmak çok zor Harcamam boş yere değmiyor hiç kimse Aşktan sarhoş olsamda söylemem Saklarım da her sorana söylemem Aşktan sarhoş olsamda söylemem Saklarım her sorana söylemem O da seviyor bu da seviyor Seni seviyor herkes seviyor O da seviyor bu da seviyor Seni seviyor herkes seviyor Bana bunu sorma aov aov Yine duyamazsın söyleyemem Bana bunu sorma aov aov Söyleyememm Söylemem gizlerim kalbimde kalsın İstemem sormayın gözlerim anlatsın NAKARAT
bakalım
Bunu yapma Bunu bana yapma Bakalim seni kim kim Sevecekmis böyle Zor bulursun biraz Yerime seni kim kim Çekecekmis söyle Aranirsin biraz Bardak doldu,sabrim tasti Sansin bitti,bekleme Vaktin doldu askim bitti Senden geçti bekleme Bardak doldu,sabrim tasti Sansin bitti,bekleme Vaktin doldu askim bitti bekleme Bunu yapma Bunu bana yapma Bakalim seni kim kim Dinleyecek böyle Konusursun daha Bakalim yüzüne kimkim Gülecek böyle Dolanirsin daha Bardak doldu,sabrim tasti Sansin bitti,bekleme Vaktin doldu askim bitti Senden geçti bekleme Bardak doldu,sabrim tasti Sansin bitti,bekleme Vaktin doldu askim bitti bekleme Senden geçti bekleme
aşk sakızı Seni sildim telefon defterinden Adının üstünü hep karaladım Yüzünü görmekten çok sıkıldım Nereye gitsem peşindesin sen
Üff üff sıktın artık Sabrımı taşırdın artık Sakız gibi yapıştın da Tadını kaçırdın artık
Üff yeter üff yeter Yoksa sen aşk sakızı mısın Ayrıldık sana anlatamadım Kaçtım kaçtım kurtulamadım
Bir türlü silemedin aklından Bıktırdın düşemedin yakamdan Aşk sakızı mısın
kafanı takma
Kafanı takma dur Yüreğini dinle Kafana takma hiç Yüreğini dinle.. Kafana takma dur Yüreğini dinle Sustur herşeyi Yüreğini dinle Sustun niye,anlat gitsin Aksın kinin,derdin bitsin Değmez kimseye üzülüp durma Sat derdini.. Seni terketti belkide iyi etti Değmez,Aşkına layıkmıydı bak Sana değer veriyorsa bırak.. Yeter düşündüğün ama sevdim Yeter üzlüdüğün çok sevdim Yeter kırıldığın (unutulmaz) Hayat beklemez
saklambaç
Cee e çık ortaya birden Cee e kaybol hadi yeniden Nerelere saklandın sen Sobelerim affetmem (ki) görmezsem
Ne haber sözüme mi geldin Gidiyordun, ayağıma geldin Düştün aşkın tuzağına Aklın başınamı geldi Kaçmak kolayına geldi Aşk sana zor mu geldi Saklambaç bu aşk oyunu Kavuşursak hiç aşk olurmu Söyle....
dinlemem
Kim inanır aşkına Yüzüme bi baksana Artık sana kanmam Aşkınıda al git Bırak hadi zorlama Yeter oyun oynama Bir öyle bir böyle Bana sorma Kanmam, varsa yoksa hep yalan Kim sana aldanan Hangi birini ah anlatsan oo oo dinlemem Ne söylersen duymak istemem oo oo huuu anlatma hiç Senden duymak istemem uzat elini
Uzat elini aşka uzan Yüreğini sarsın duygular Uzat elini aşka uzan Dayanamaz aşka korkular
Yüzüne bakınca gözlerin herşeyi anlatıyor Yanında olunca herşey nasılda güzel oluyor Ne olur kalbim durma aşkla yan Geceleri uykular yalan Her yeni güne aşkla uyan sende Sevmeye engel mi var
-Nakarat-
Onunlayken zaman dursun Herşeyi unutursun Mutlusun düşünmeden O an yeter | |
|
| |
-pery- En harbi ArdaCı AdmiN!
Mesaj Sayısı : 646 Yaş : 31 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : -pery- Kayıt tarihi : 30/01/07
| Konu: Geri: Hepsi-2 Şarkı Sözleri Ptsi Şub. 12, 2007 8:25 am | |
| herkes km yascak bunları die bakıordu biri yasdı sonunda | |
|
| |
GüLçİn_MaNyAğI Uzman
Mesaj Sayısı : 656 Yaş : 29 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : Kayıt tarihi : 04/02/07
| Konu: Geri: Hepsi-2 Şarkı Sözleri Ptsi Şub. 19, 2007 12:48 pm | |
| | |
|
| |
c£nK_ş£yDa_c£mR£ c.Moderatör
| Konu: Geri: Hepsi-2 Şarkı Sözleri Çarş. Mart 07, 2007 5:52 am | |
| | |
|
| |
eren_mania_selin ILIkLAşAN üYEMİs :)
| Konu: Geri: Hepsi-2 Şarkı Sözleri Çarş. Mart 28, 2007 10:15 am | |
| çok güzel olmuş cnm ellerine sağlık | |
|
| |
SYM[CK] ILIkLAşAN üYEMİs :)
Mesaj Sayısı : 216 Yaş : 29 + Rep : - Rep : Kayıt tarihi : 18/04/07
| Konu: Geri: Hepsi-2 Şarkı Sözleri C.tesi Nis. 28, 2007 7:10 am | |
| | |
|
| |
merve-yasemin ILIkLAşAN üYEMİs :)
| Konu: Geri: Hepsi-2 Şarkı Sözleri Çarş. Mayıs 16, 2007 7:57 am | |
| saol cnmm yaa çok uğraşmıssın... | |
|
| |
büşra_cemre_eren
| Konu: Geri: Hepsi-2 Şarkı Sözleri Ptsi Haz. 18, 2007 8:54 am | |
| | |
|
| |
arDln<3 Sitenin En cemreci Co-AdminNi
Mesaj Sayısı : 1627 Yaş : 31 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : Cemre-Gülçin-Ji[Nrsh] Kayıt tarihi : 29/03/07
| Konu: Geri: Hepsi-2 Şarkı Sözleri Ptsi Haz. 18, 2007 9:03 am | |
| | |
|
| |
hepsici-girll Yeni üye
Mesaj Sayısı : 20 Yaş : 30 + Rep : - Rep : Kayıt tarihi : 20/06/07
| |
| |
aşkım_erenim Yeni üye
| Konu: Geri: Hepsi-2 Şarkı Sözleri Cuma Haz. 22, 2007 11:24 am | |
| hepsi birbirinden güzel ama ben ern ve cmryi seviyodum şimdi ayrım yapmıorum hatta ayrım yapmak imkansız | |
|
| |
yasemincixxx ILIkLAşAN üYEMİs :)
| Konu: Geri: Hepsi-2 Şarkı Sözleri Cuma Haz. 29, 2007 3:44 am | |
| | |
|
| |
008hilal Yeni üye
| Konu: Geri: Hepsi-2 Şarkı Sözleri Salı Tem. 10, 2007 1:24 am | |
| | |
|
| |
bengisu2_yasemin y.Moderatör
Mesaj Sayısı : 548 Yaş : 29 Localisation : bengİpek Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : göPçe Durumum? : Kayıt tarihi : 30/06/07
| Konu: Geri: Hepsi-2 Şarkı Sözleri C.tesi Tem. 21, 2007 5:54 am | |
| arayan bulur oda aramış bulmuş ve bize göstermiş brvo cnm | |
|
| |
!buse! Uzman
Mesaj Sayısı : 702 Localisation : ¢ємяєм + Rep : - Rep : Kayıt tarihi : 22/06/07
| Konu: Geri: Hepsi-2 Şarkı Sözleri Perş. Ağus. 02, 2007 11:11 am | |
| | |
|
| |
'zeynep' ILIkLAşAN üYEMİs :)
| Konu: Geri: Hepsi-2 Şarkı Sözleri Perş. Ağus. 09, 2007 6:52 am | |
| | |
|
| |
Asi_RockéR éN haRßi RockéR
Mesaj Sayısı : 1364 Yaş : 29 Localisation : Gothic Rock ! Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : arDln<3 Durumum? : Kayıt tarihi : 03/06/07
| Konu: Geri: Hepsi-2 Şarkı Sözleri Perş. Ağus. 16, 2007 7:31 am | |
| | |
|
| |
eda_dila Yeni üye
| Konu: Geri: Hepsi-2 Şarkı Sözleri Ptsi Ağus. 27, 2007 2:34 am | |
| saoll bende biri yazmamışsa belki yazarım die bakmıştım kaçırmışım tüh bee | |
|
| |
cemoş_dnz c.Moderatör
Mesaj Sayısı : 554 Yaş : 30 + Rep : - Rep : Kayıt tarihi : 15/04/07
| Konu: Geri: Hepsi-2 Şarkı Sözleri Ptsi Ağus. 27, 2007 9:22 am | |
| saoll cnmss eline sağlıkkkk vallaa:pardon anlamad | |
|
| |
cemre_askısı_lillpar (1.Uyarı)
| Konu: Geri: Hepsi-2 Şarkı Sözleri Salı Eyl. 04, 2007 2:35 am | |
| | |
|
| |
008hilal Yeni üye
| Konu: Geri: Hepsi-2 Şarkı Sözleri Çarş. Eyl. 05, 2007 2:20 am | |
| çok güzel olmuş elinize sağlık | |
|
| |
yoshyci_cemreci
| Konu: Geri: Hepsi-2 Şarkı Sözleri C.tesi Eyl. 15, 2007 1:33 pm | |
| | |
|
| |
Beyza-Cemre-Gs ForuM ResimCimis..!
Mesaj Sayısı : 890 Yaş : 29 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : -pery- Kayıt tarihi : 21/04/08
| Konu: Geri: Hepsi-2 Şarkı Sözleri Çarş. Nis. 30, 2008 1:15 am | |
| | |
|
| |
Dyg_Cmr Alışkın Üyemis :)
Mesaj Sayısı : 250 Yaş : 29 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : Kayıt tarihi : 22/08/08
| Konu: Geri: Hepsi-2 Şarkı Sözleri Ptsi Eyl. 01, 2008 7:25 am | |
| - c£nK_ş£yDa_c£mR£ demiş ki:
- hehe evt saol cnm
| |
|
| |
caLLie* ILIkLAşAN üYEMİs :)
Mesaj Sayısı : 205 Yaş : 30 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : arDln<3 Durumum? : Kayıt tarihi : 22/06/10
| Konu: Geri: Hepsi-2 Şarkı Sözleri Perş. Haz. 24, 2010 12:43 am | |
| | |
|
| |
| Hepsi-2 Şarkı Sözleri | |
|