Cemre-Gülçin-Ji[Nrsh] PsiKoPat AdmiNn..-NurShm-.!!
Mesaj Sayısı : 616 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : Cemre-Gülçin-Ji[Nrsh] Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: grup hepsi geri dönüşüm albümü şarkı sözleri C.tesi Mart 20, 2010 5:00 am | |
| 1 - Yeter 2 - Uğraşma 3 - Nükleer 4 - Taktik ver 5 - Canıma Değsin 6 - İkilem 7 - YASAK KELİME Kafam 8 - Çirkin Adam 9 - Sır 10 - Unutma
Yeter Herkes hayrandı o gülüşüne, Bende bir başka. Kuşlar uçardı sıcak iklimlere, Vurdum tek taşla. Bu güzel masallarla kimleri kandırdın sen? Beni çocuk mu sandın ? Yeter seni çok sevdim. Yeter çok çalıştım. Yeter artık kazanıp kaybetmekten of sıkıldım. Yeter sana inandım, Yeter çok yanıldım, Yeter artık utanıp yıkıl karşımdan sıkıldım. Yeter seni çok sevdim, Yeter çok çalıştım, Yeter artık kazanıp kaybetmekten of sıkıldım. Yeter sana inandım, Yeter çok yanıldım, Yeter artık utanıp yıkıl karşımdan sıkıldım senden. Attın doksanda bana golünü, Vazgeçtim sanma. Dört dörtlük yaptın bana rolünü, Farkettim ama. Bu güzel masallarla kimleri kandırdın sen? Beni çocuk mu sandın ? Yeter seni çok sevdim, Yeter çok çalıştım, Yeter artık kazanıp kaybetmekten of sıkıldım. Yeter sana inandım, Yeter çok yanıldım, Yeter artık utanıp yıkıl karşımdan sıkıldım senden. Yeter seni çok sevdim, Yeter çok çalıştım, Yeter artık kazanıp kaybetmekten of sıkıldım. Yeter sana inandım, Yeter çok yanıldım, Yeter artık utanıp yıkıl karşımdan sıkıldım senden. Söz & Müzik: Burak Ekinil Uğraşma Aldım verdim ben seni yendim demiyorum Sana ait olan hiç birşeyi istemiyorum Ne oldu ne bitti unutalım artık,unutalım artık,unutalım artık Kime diyorum ? Aldım verdim ben seni yendim demiyorum Sana ait olan hiç birşeyi istemiyorum Ne oldu ne bitti unutalım artık,unutalım artık,unutalım artık Kime diyorum ? Arayacağım en son kişi bu dünyada Sensin ihtiyacım olsa yardıma Durup durup düşünemem Dönüp dönüp bakamam ardıma Arayacağım en son kişi bu dünyada Sensin ihtiyacım olsa yardıma Durup durup düşünemem Dönüp dönüp bakamam ardıma Şu yüzümü göremezsin ben göstermezsem Yaklaşma,yakınıma gelemezsin ben izin vermezsem Sırnaşma,kaç kere denedin ya beni göremedin ya Unut artık hadi vazgeç beni yere seremezsin kendim düşmezsem Uğraşma. Şu yüzümü göremezsin ben göstermezsem Yaklaşma,yakınıma gelemezsin ben izin vermezsem Sırnaşma,kaç kere denedin ya beni göremedin ya Unut artık hadi vazgeç beni yere seremezsin kendim düşmezsem Uğraşma. Aldım verdim ben seni yendim demiyorum Sana ait olan hiç birşeyi istemiyorum Ne oldu ne bitti unutalım artık,unutalım artık,unutalım artık Kime diyorum ? Arayacağım en son kişi bu dünyada Sensin ihtiyacım olsa yardıma Durup durup düşünemem Dönüp dönüp bakamam ardıma. Şu yüzümü göremezsin ben göstermezsem Yaklaşma,yakınıma gelemezsin ben izin vermezsem Sırnaşma,kaç kere denedin ya beni göremedin ya Unut artık hadi vazgeç beni yere seremezsin kendim düşmezsem Uğraşma. Şu yüzümü göremezsin ben göstermezsem Yaklaşma,yakınıma gelemezsin ben izin vermezsem Sırnaşma,kaç kere denedin ya beni göremedin ya Unut artık hadi vazgeç beni yere seremezsin kendim düşmezsem Uğraşma. Söz & Müzik: Soner Sarıkabadayı Nükleer 4-3-2-1 Sendeki sorun bence kibir Kime baksam eriyormuş Gülüşünle ölüyormuş Hayret bana bir şey olmadı Zoruna da gitmiş olmalı Karşı konulamıyormuş sana Sen onu külahıma anlatsana Gez göz arpacık Bu aşk biraz yapmacık Bana böyle şeyler demesen Top tüfek nükleer Daha neler var neler Atışa devam et istersen Olmaz işim olmaz Ne savaşınla ne sevişinle Yok yok hiç işim olmaz Ne bakışınla, ne gülüşünle Yorma beni de, kendini de 4-3-2-1 Sendeki sorun bence kibir Kime baksam eriyormuş Gülüşünle ölüyormuş Hayret bana bir şey olmadı Zoruna da gitmiş olmalı Karşı konulamıyormuş sana Sen onu külahıma anlatsana Gez göz arpacık Bu aşk biraz yapmacık Bana böyle şeyler demesen Top tüfek nükleer Daha neler var neler Atışa devam et istersen Olmaz işim olmaz Ne savaşınla ne sevişinle Yok yok hiç işim olmaz Ne bakışınla, ne gülüşünle Yorma beni de, kendini de Söz & Müzik: Erkin Arslan Taktik Ver Bir dinle,bir yol göster Üşenme cepte taktikler Malzeme çok ama hiç ruh yok Al sana ev yapımı robot Taktik,taktik,taktik ver bana Taktik,taktik,taktik ver bana Sen ne dersen de Takmış bir kere Hızlı düşünme Son sözü söyle Takma akıllar, dengeyi bozar Kaş yapalım derken,gözü oyalarlar Sevdim der,deliyim der Hiç korkmazda ölürüm der Artist çok ama iyi rol yok Al sana ev yapımı robot Taktik,taktik,taktik ver bana Taktik,taktik,taktik ver bana Sen ne dersen de Takmış bir kere Hızlı düşünme Son sözü söyle Takma akıllar, dengeyi bozar Kaş yapalım derken,gözü oyalarlar Taktik,taktik,taktik,taktik Taktik,taktik,taktik,taktik Taktik,taktik,taktik,taktik Taktik,taktik,taktik,taktik Sırrını ver,kalbini ver Çekinme aç içini göster Dalavere yok ama sevgi çok Al sana ev yapımı robot Taktik,taktik,taktik ver bana Taktik,taktik,taktik ver bana Sen ne dersen de Takmış bir kere Hızlı düşünme Son sözü söyle Takma akıllar, dengeyi bozar Kaş yapalım derken,gözü oyalarlar Sen ne dersen de Takmış bir kere Hızlı düşünme Son sözü söyle Takma akıllar, dengeyi bozar Kaş yapalım derken,gözü oyalarlar Söz: Şebnem Özberk Müzik: Chase, Warner, Warner Canıma Değsin Yaptın ettin bir dur dedin Güldün geçtin dinle dedin Sorgu sual fazla oldu Bir kenarda izle dedin İyi günde kötü günde Masalmış bu öğren dedin Kadir kıymet bilmek neymiş Onlar eski sözler dedin Oooh, canıma değsin Yapacak hiç bir şeyin yok Oooh, canıma değsin Ağla ağla, yakıştı sana Oooh, canıma değsin Keyfin bilir, ben bilirim Oooh, canıma değsin Tencereyle kapak oldu Söz & Müzik: Cemre Kemer İkilem Anlat,hadi durma anlat Nerde başladı yanlış ? Anlat çekinme anlat Gözlerim nerde kapandı? Asla zarar vermez asla İtiraflarım ne şiirsel Korkma,güldüğüme bakma Benimki sadece sinirsel Gördüm,başkasını gördüm Gözlerinin içinde Duydum iç sesini duydum Aklının en derininde Şimdi anlamamı bekle Biraz hazmetmemi Biliyorum,istiyorsun aslında Seni terk etmemi Ne kadar haklıymış oysa Sakın kanma,aldanma diyenler İnat etmeseydim başta Ağlayan olmazdım sonunda İstemeden terk etsem mi ? Bırakmayıp delirtsem mi? Daha çok acı versem mi? Benim olacak yalnızca desem mi? Seni onlara kaptırsam mı ? Yenilgiye katlansam mı ? Sağa sola anlatsam mı ? Kötü yönünü dünyaya yaysam mı ? Anlat,hadi durma anlat Nerde başladı yanlış ? Anlat çekinme anlat Gözlerim nerde kapandı? Asla zarar vermez asla İtiraflarım ne şiirsel Korkma,güldüğüme bakma Benimki sadece sinirsel Gördüm,başkasını gördüm Gözlerinin içinde Duydum iç sesini duydum Aklının en derininde Şimdi anlamamı bekle Biraz hazmetmemi Biliyorum,istiyorsun aslında Seni terk etmemi Ne kadar haklıymış oysa Sakın kanma,aldanma diyenler İnat etmeseydim başta Ağlayan olmazdım sonunda İstemeden terk etsem mi ? Bırakmayıp delirtsem mi? Daha çok acı versem mi? Benim olacak yalnızca desem mi? Seni onlara kaptırsam mı ? Yenilgiye katlansam mı ? Sağa sola anlatsam mı ? Kötü yönünü dünyaya yaysam mı ? Söz & Müzik: Gaye Biçer YASAK KELİME Kafam Meğer herkes nasıl da boşuna Haykırıyormuş seni Kırk yıllık hokkabaz Halt etmiş sanki Temiz bir bakış var sanarken Boşluktanmış meğer Küçük akıl küçük oyunlar Ben de aptaldım zaten Kendimi özel sayarken Bu bir başlangıç derken Olabilecek, Ancak buymuş Duyucağımı duydum, Göreceğimi görmez olaydım Seveceğimi sevdim Bari nefret etmez olaydım Sen artık benim kahramanım olamazsın. YASAK KELİME, YASAK KELİME, YASAK KELİME kafam.. YASAK KELİME, YASAK KELİME, YASAK KELİME kafam.. YASAK KELİME, YASAK KELİME, YASAK KELİME kafam.. YASAK KELİME, YASAK KELİME, YASAK KELİME kafam.. Gözümde çok büyüttüğüm Bir hikaye oldun sen Tam sayfaydın yani hep Manşetten Geçmişti, oysa ki on sekizi neydi? Hala bu heyecan.. Telefondan gelen tek bir mesajla Saçma! Derlerdi hayran olduğuna Tanıyınca biter özlem Sana göre değil hayranlık Çok yüce bir yerlerde Duyucağımı duydum, Göreceğimi görmez olaydım Seveceğimi sevdim Bari nefret etmez olaydım Yok, sen artık benim kahramanım olamazsın. YASAK KELİME, YASAK KELİME, YASAK KELİME kafam.. YASAK KELİME, YASAK KELİME, YASAK KELİME kafam.. YASAK KELİME, YASAK KELİME, YASAK KELİME kafam.. YASAK KELİME, YASAK KELİME, YASAK KELİME kafam.. Söz & Müzik: Cemre Kemer Çirkin Adam Çok yalnızdım inandım Pembe düşlere daldım Şimdi herkes yoluna Seni rügzârlara saldım Hadi yeter anlatma Hadi böyle büyük atma Kaderin bir suçu yok Halâ yalan bırakma Ava giden avlanır Sahtekâr yolda kalır Olmayacak rüyaların Sonu çıkmaz sokaktır Çirkin adam beni unut Yalanlarla kendini avut Lazım değil kaşın gözün Tuzaksa bana her sözün Çirkin adam beni unut Yalanlarla kendini avut Lazım değil kaşın gözün Tuzaksa bana her sözün Çok yalnızdım inandım Pembe düşlere daldım Şimdi herkes yoluna Seni rügzârlara saldım Hadi yeter anlatma Hadi böyle büyük atma Kaderin bir suçu yok Halâ yalan bırakma Ava giden avlanır Sahtekâr yolda kalır Olmayacak rüyaların Sonu çıkmaz sokaktır Çirkin adam beni unut Yalanlarla kendini avut Lazım değil kaşın gözün Tuzaksa bana her sözün Çirkin adam beni unut Yalanlarla kendini avut Lazım değil kaşın gözün Tuzaksa bana her sözün Söz: Balca Tözün, Kadriye Bahşi Müzik: Balca Tözün Sır Kaç defa sordun cevap verdim Sana karşı hiçbirşey yok içimde Merak ettim kusursuz musun? Seni sevmeye mecbur muyum? Peki öyleyse baktığında bana niye titriyorum Başka bir kızla gördüğüm anda niye kıskanıyorum Sana bir sır vereyim ? ~ Şaşırma! Aslında seviyorum bende seni Ama hep korkularım vardı Bitmez sorularım vardı Söylüyorum bende şimdi bende şimdi ~ Sana bir sır vereyim mi? Şaşırma! Aslında seviyorum bende seni Ama hep korkularım vardı Bitmez sorularım vardı Söylüyorum bende şimdi Seviyorum seni Söz: Pınar Andı Müzik: Mehmet Andiçen Unutma Birkez bak bana ve asla unutma Her adımda yaklaşırım ve sizlerle kucaklaşırım Neden yanan bu ateş, İçimde bir telaş, Bir deli rüzgâr yüreği, Cesurum,deliyim unutma beni Hey! Göklere yaz adımı, Kalbinde sakla beni Hey! Sonsuza dek seninleyim, Bırakma tut elimi Hey! Al senin olsun deseler, Dünyaları verseler Hey! Ben yine sahne isterim, Alkışları beklerim… Unutma, unutma, unutma, unutma… Herşey çok parlak, Ve dünya yuvarlak, Evet..Belki aldanırım, Işıklarla yanılırım, Affet, bağışla beni, Anla bu halimi, Sahneler,alkış ve şöhret, Şaşkınım, deliyim, unutma beni… Söz: Şebnem Özberk Müzik: Gore, Pitchfordchase, Warner, Warner | |
|