| [Şekilli falAn:..FARKLI İŞTE] | |
|
+14Beyza-Cemre-Gs -pery- ..::erenchi_selosh::.. Merve_Yasemin_Hastası CemreKemer1994 RuzgarGulu -ßiLL_0zgosh_ToM [S]£R£N_&_S£MA[E] yoshy_pnr hepsim sweet_yoshy_elif cemre-delisi_pınar erenim weltew_07 18 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Merve_Yasemin_Hastası Yeni üye
| |
| |
sweet_yoshy_elif Yeni üye
Mesaj Sayısı : 52 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : Kayıt tarihi : 07/10/07
| Konu: Geri: [Şekilli falAn:..FARKLI İŞTE] Perş. Mart 13, 2008 11:45 am | |
| - weltew_07 demiş ki:
- bu da elif sana:
teşekkür ederim | |
|
| |
..::erenchi_selosh::.. ILIkLAşAN üYEMİs :)
Mesaj Sayısı : 132 Yaş : 29 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : arDln<3 Kayıt tarihi : 06/02/08
| Konu: Geri: [Şekilli falAn:..FARKLI İŞTE] C.tesi Mayıs 03, 2008 1:42 pm | |
| cnm banada yaparmısın erenli ve cemreli ayrı ayrı yaparmısın? güzel bişeler yaz aklıma bişi qelmedi
En son ..::erenchi_selosh::.. tarafından C.tesi Mayıs 17, 2008 6:42 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
-pery- En harbi ArdaCı AdmiN!
Mesaj Sayısı : 646 Yaş : 31 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : -pery- Kayıt tarihi : 30/01/07
| |
| |
Beyza-Cemre-Gs ForuM ResimCimis..!
Mesaj Sayısı : 890 Yaş : 29 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : -pery- Kayıt tarihi : 21/04/08
| Konu: Geri: [Şekilli falAn:..FARKLI İŞTE] Çarş. Mayıs 07, 2008 12:06 am | |
| cnm bende cemreli istiyorum üstünde Beyza'nın biricik aşkı yazsın şimdiden sağol | |
|
| |
ern_srny Yeni üye
Mesaj Sayısı : 16 Yaş : 29 Localisation : HePsİyİ SeViYoRuM AmA En ÇoK ErEnİ Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : Cemre-Gülçin-Ji[Nrsh] Kayıt tarihi : 12/08/08
| Konu: Geri: [Şekilli falAn:..FARKLI İŞTE] Salı Ağus. 12, 2008 4:00 pm | |
| weltew banada yaparmısın cnm aynısı ama gülçinlerin yerine eren olsun yazısız yaparsın bana şimdiden teşekkürler bende sana yapardım ama yapmasını bilmiyorum | |
|
| |
göPçe Harrbi ARdacı Admin GökÇe
Mesaj Sayısı : 623 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : Cemre-Gülçin-Ji[Nrsh] Kayıt tarihi : 30/01/07
| Konu: Geri: [Şekilli falAn:..FARKLI İŞTE] Cuma Ağus. 15, 2008 12:07 pm | |
| saol cnm güzeller ben almiim genede | |
|
| |
weltew_07 y.Moderatör
Mesaj Sayısı : 375 Localisation : ARDA,SaGGo,OğuzhN ....!!! Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : -pery- Kayıt tarihi : 05/08/07
| Konu: Geri: [Şekilli falAn:..FARKLI İŞTE] C.tesi Ağus. 16, 2008 4:21 am | |
| çook özür diliyorum hepinizden netim olmadığı için yapamamıştım şimdi steklerinnizin karşılığı: rüzgargülü al bakalım: selin(cemreli): selin(erenli): merve(üzgünüm koyduğun resimlerden yapamadım): cansucum al cnm(pek gsl olmadı yinede): beyza'ya: seren'e: umarım beğenirsiniz:( | |
|
| |
kedi_cemre c.Moderatör
Mesaj Sayısı : 578 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : Kayıt tarihi : 17/08/07
| Konu: Geri: [Şekilli falAn:..FARKLI İŞTE] Paz Ağus. 17, 2008 8:58 am | |
| cnm banada yaparmısın erenli ve cemreli olsun üstünde ßuse -JuJu yazarsan süperr olur !! okito | |
|
| |
Dyg_Cmr Alışkın Üyemis :)
Mesaj Sayısı : 250 Yaş : 29 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : Kayıt tarihi : 22/08/08
| Konu: Geri: [Şekilli falAn:..FARKLI İŞTE] Salı Eyl. 02, 2008 1:22 am | |
| cnm banada yapar mısın cemreli olsn ltfnn üdtünde Dyg&Cmr seni seviyorum... yaassın | |
|
| |
ern_srny Yeni üye
Mesaj Sayısı : 16 Yaş : 29 Localisation : HePsİyİ SeViYoRuM AmA En ÇoK ErEnİ Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : Cemre-Gülçin-Ji[Nrsh] Kayıt tarihi : 12/08/08
| Konu: Geri: [Şekilli falAn:..FARKLI İŞTE] Salı Kas. 11, 2008 5:57 am | |
| cnm banada ilk yaptığı resim varya tablolu olan aynısından glçin yerine eren olsun şimdiden saol | |
|
| |
ern_srny Yeni üye
| Konu: Geri: [Şekilli falAn:..FARKLI İŞTE] Salı Kas. 11, 2008 6:00 am | |
| cnm o erenli resmi banamı yaptın çoqqqqqqqqqqqqqqq güzel olmuş ama adım seren değil serenay olsun yinede çoq güzel bak senden resim istediğimi unutmuşum cnm kusura bakma yinede çççççççççççççççooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkk güzel olmuş | |
|
| |
kedi_cemre c.Moderatör
Mesaj Sayısı : 578 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : Kayıt tarihi : 17/08/07
| Konu: Geri: [Şekilli falAn:..FARKLI İŞTE] C.tesi Kas. 15, 2008 12:50 am | |
| JNm Yapmıyosan Kilitliyorum !! | |
|
| |
hepsim ILIkLAşAN üYEMİs :)
| Konu: Geri: [Şekilli falAn:..FARKLI İŞTE] Salı Şub. 03, 2009 1:26 pm | |
| Umarm gsL olmusstrr ama qösüükmüüoree | |
|
| |
Beyza-Cemre-Gs ForuM ResimCimis..!
Mesaj Sayısı : 890 Yaş : 29 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : -pery- Kayıt tarihi : 21/04/08
| Konu: Geri: [Şekilli falAn:..FARKLI İŞTE] Paz Mart 15, 2009 1:44 am | |
| | |
|
| |
| [Şekilli falAn:..FARKLI İŞTE] | |
|