| HEDİYE EDELİM | |
|
+30-pery- Beyza-Cemre-Gs danqerqirl Gamze & Cemre [c=4]ZuZu[c=4] Cemre, Eren, Gülcin Yoshy CemreKemer1994 gülçinci_büşra ereninaşkısı RuzgarGulu cemre_hastası94 glcn_elif [S]£R£N_&_S£MA[E] yoshy_!rem göPçe dunya_guzeli_hepsi bengisu2_yasemin weltew_07 candy_yasemin Asi_RockéR sweet_yoshy_elif EmoSH cemoş_dnz erenim cemre_askısı_lillpar cemre-delisi_pınar AnGEL_GiRL hepsici_eren Cemre-Gülçin-Ji[Nrsh] kedi_cemre 34 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
weltew_07 y.Moderatör
Mesaj Sayısı : 375 Localisation : ARDA,SaGGo,OğuzhN ....!!! Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : -pery- Kayıt tarihi : 05/08/07
| Konu: Geri: HEDİYE EDELİM Salı Haz. 10, 2008 11:12 pm | |
| canlarım bana yapan herkese özllikle de meleke çook teşekkür ederim,uzun zamandan beri netim yok..gelince hepinize yapıcam | |
|
| |
glcn_elif Alışkın Üyemis :)
Mesaj Sayısı : 283 Localisation : g.HePsİyİ sEwİyOrUm AmA eN çOq GüLçİnİ :)... Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : Cemre-Gülçin-Ji[Nrsh] Kayıt tarihi : 11/11/07
| |
| |
hepsici_eren EN Erenci Süper Mod.
Mesaj Sayısı : 829 Yaş : 30 Localisation : EreN:Nurbanu seNi çk sefiorm ve bna MeLeimm dediini UNUTAMAM!! + Rep : - Rep : Kayıt tarihi : 06/02/07
| Konu: Geri: HEDİYE EDELİM C.tesi Haz. 14, 2008 6:47 am | |
| | |
|
| |
yaseminkopat
| Konu: Geri: HEDİYE EDELİM Salı Tem. 01, 2008 8:07 am | |
| | |
|
| |
kedi_cemre c.Moderatör
Mesaj Sayısı : 578 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : Kayıt tarihi : 17/08/07
| Konu: Geri: HEDİYE EDELİM Çarş. Tem. 02, 2008 1:09 am | |
| - cemre_askısı_lillpar demiş ki:
- Cnm Sn Modsun BöLe Saçma ŞeYLer Yazmasana HediYe Etmek İsteYen Ederdi Bnce Msjını SiL
jnm ben hediye etmeleri için yazmadım ki ! sen beni yanlış anlamışsın .. ben kısaca şunu demek istedim bana yapan yok ama birbirinize yaptıkların benim çhok hoşuma gitti vede birbirinize karşı gösterterdiniz saygı gerçekten çhok hoş .. ben bunu belirtmek istedim jnm .. yanibaşka bişey demek istemedim .. ben bbunda saçma bişey göremiyorum .. sonuçta benim mod olabilmem hiç bişeyi değiştirmez .. sadece daha ağır görevler yükleniriz.. şaçma olan şeyler eğer bunlarsa jnm ozaman takdir etmekte saçmalıktır.. | |
|
| |
betül_hepsifanı e.Moderatör
Mesaj Sayısı : 794 Localisation : yeşil fıstığım eren & kömür güzeli cemrem Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : arDln<3 Kayıt tarihi : 02/08/07
| |
| |
göPçe Harrbi ARdacı Admin GökÇe
Mesaj Sayısı : 623 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : Cemre-Gülçin-Ji[Nrsh] Kayıt tarihi : 30/01/07
| Konu: Geri: HEDİYE EDELİM Paz Tem. 20, 2008 6:59 am | |
| | |
|
| |
kedi_cemre c.Moderatör
Mesaj Sayısı : 578 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : Kayıt tarihi : 17/08/07
| Konu: Geri: HEDİYE EDELİM Perş. Tem. 24, 2008 11:07 am | |
| [size=24]CANLARIM ARTIK BURAYA KOMIYIN YENİ KONU AÇIYORUM ONA HEDİYELERİNİZİ KOYUN ÇÜNKÜ BURADA YORUMLAR FALAN ÇHOK BİRİKMİŞ .. YENİ AÇILAN KONUDA YORUM KÖŞESİDE OLUCAK .. LÜTFEN ARTIK BURAYA YAZMIYIN .. BİRİ KİLİTLERSE SEVİNİRİM .. BEN KİLİTLEYEMİYORUM NEDENSE. ![/size] | |
|
| |
weltew_07 y.Moderatör
Mesaj Sayısı : 375 Localisation : ARDA,SaGGo,OğuzhN ....!!! Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : -pery- Kayıt tarihi : 05/08/07
| |
| |
weltew_07 y.Moderatör
| Konu: Geri: HEDİYE EDELİM C.tesi Ağus. 09, 2008 5:50 am | |
| melek bu da sna fllod için özür(yaptıklarının hepsi çok güsel cnm) elif yha ö.m da atmışsın(grmedim k.bkma çok tatlı olmuş) al cnm: | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 623 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : Cemre-Gülçin-Ji[Nrsh] Kayıt tarihi : 30/01/07
| Konu: Geri: HEDİYE EDELİM Cuma Ağus. 15, 2008 12:10 pm | |
| | |
|
| |
kedi_cemre c.Moderatör
| Konu: Geri: HEDİYE EDELİM Paz Ağus. 17, 2008 8:52 am | |
| - kedi_cemre demiş ki:
- [size=24]CANLARIM ARTIK BURAYA KOMIYIN YENİ KONU AÇIYORUM ONA HEDİYELERİNİZİ KOYUN ÇÜNKÜ BURADA YORUMLAR FALAN ÇHOK BİRİKMİŞ .. YENİ AÇILAN KONUDA YORUM KÖŞESİDE OLUCAK .. LÜTFEN ARTIK BURAYA YAZMIYIN .. BİRİ KİLİTLERSE SEVİNİRİM .. BEN KİLİTLEYEMİYORUM NEDENSE. ![/size]
ya ben bunu yazdım ama kimse neden tınmıyo beni .. | |
|
| |
| Konu: Geri: HEDİYE EDELİM Salı Ağus. 19, 2008 8:49 am | |
| yeni konu yok burası paylaşım yeri tabi yorumda olucak bu konu kalsın! | |
|
| |
kedi_cemre c.Moderatör
| Konu: Geri: HEDİYE EDELİM Cuma Ağus. 22, 2008 12:04 am | |
| ADminim ama Bu konuda teşeküürler yorumlar falan resimler hepsi karıştı tabi benimki sadece bi fikir ama genede siz bilirsiniz .. | |
|
| |
Dyg_Cmr Alışkın Üyemis :)
Mesaj Sayısı : 250 Yaş : 29 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : Kayıt tarihi : 22/08/08
| Konu: Geri: HEDİYE EDELİM Salı Eyl. 02, 2008 12:58 am | |
| beyzama: umarım beenirsn bitoşumm =) | |
|
| |
erenim e.Moderatör
Mesaj Sayısı : 1343 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : -pery- Kayıt tarihi : 08/04/07
| Konu: Geri: HEDİYE EDELİM Salı Eyl. 02, 2008 9:54 am | |
| ay aşkm bnm ya en yakın zamanda bende sana spr yapıjam | |
|
| |
glcn_elif Alışkın Üyemis :)
Mesaj Sayısı : 283 Localisation : g.HePsİyİ sEwİyOrUm AmA eN çOq GüLçİnİ :)... Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : Cemre-Gülçin-Ji[Nrsh] Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: HEDİYE EDELİM Salı Eyl. 02, 2008 12:44 pm | |
| meltemcim cnm ya kusura bakma ellerine sağlık çok güzel olmuş spr anca girebildim siteye yeni gördüm mütiş teşekkür ederim | |
|
| |
Dyg_Cmr Alışkın Üyemis :)
Mesaj Sayısı : 250 Yaş : 29 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : Kayıt tarihi : 22/08/08
| Konu: Geri: HEDİYE EDELİM Çarş. Eyl. 03, 2008 12:50 am | |
| - erenim demiş ki:
- ay aşkm bnm ya en yakın zamanda bende sana spr yapıjam
ne demek aşkımm | |
|
| |
bengisu2_yasemin y.Moderatör
Mesaj Sayısı : 548 Yaş : 29 Localisation : bengİpek Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : göPçe Durumum? : Kayıt tarihi : 30/06/07
| Konu: Geri: HEDİYE EDELİM Salı Eyl. 08, 2009 9:23 am | |
| | |
|
| |
| HEDİYE EDELİM | |
|