| Site hakkında bütünn duyurular.. | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
-pery- En harbi ArdaCı AdmiN!
Mesaj Sayısı : 646 Yaş : 31 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : -pery- Kayıt tarihi : 30/01/07
| Konu: Site hakkında bütünn duyurular.. Perş. Şub. 01, 2007 8:58 am | |
| Site hakkındaki duyuruları buraya yasıcass.. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 646 Yaş : 31 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : -pery- Kayıt tarihi : 30/01/07
| Konu: Geri: Site hakkında bütünn duyurular.. Çarş. Şub. 07, 2007 1:48 am | |
| Arkadaslar Galerimiz tamamlanmıstır.. Galerimizi her ay yenileyeceğis.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Site hakkında bütünn duyurular.. Çarş. Şub. 07, 2007 2:04 am | |
| efet arkadaslar smile 1 i nazlovegülçin, smile 2 ide 2 saat uğraşarak ben yaptm | |
|
| |
| Konu: Geri: Site hakkında bütünn duyurular.. Ptsi Şub. 12, 2007 5:00 am | |
| ARDASLAR GÜLÇİN, DİLA VE YASEMİN ÜYEYDİ AMA ÜYELİKLERİ SİLİNDİ NEDENİ : ŞİMDİ DİLAYLA KONUSUORM DİLA BU SİTEYİ BİLMİORMUS BİLE.. VE O BN DİLAYM FALAN DİENLERE........................ Bİ SÖZÜM YOK | |
|
| |
| Konu: Geri: Site hakkında bütünn duyurular.. Salı Şub. 13, 2007 8:40 am | |
| Ve buraya lüzumsuz bişi yazan yine uyarı alır.. Ya da ya da bn burayı kilitliim, Duyuru olunca admnlerimiz çözer kilidi yazar yeniden kilitler.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Site hakkında bütünn duyurular.. Çarş. Şub. 14, 2007 6:46 am | |
| Lüzumsuz mesajlar silinmistir!!!!!!!!!! DOLAYISIYLA BAZILARIMIZIN MESAJ SAYILARI DÜŞMÜSTR.. HELE RESM BÖLÜMÜNDE ARTIK RESMLERİN ARASINDA YORUMLAR YOK VE ÇOĞUNUZUN RESMLERİ AYRI AYRI ONLARI BİRLEŞTİRDİM VE ŞUANDA BİTTİM, UYKUM GELDE PC YE BAKA BAKA.. HATTA UYUDUM | |
|
| |
| Konu: Geri: Site hakkında bütünn duyurular.. Ptsi Nis. 09, 2007 7:45 am | |
| Arkadaslar yeni konu ve cevap ver yerleri falan siteye göre düzenlenmiştir (benim sayemde ) | |
|
| |
| Konu: Geri: Site hakkında bütünn duyurular.. Salı Ağus. 28, 2007 10:05 am | |
| coğu başlık temizlenmiş çoğu mod görevinden atılmıstır... | |
|
| |
Cemre-Gülçin-Ji[Nrsh] PsiKoPat AdmiNn..-NurShm-.!!
Mesaj Sayısı : 616 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : Cemre-Gülçin-Ji[Nrsh] Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: Site hakkında bütünn duyurular.. Perş. Kas. 01, 2007 9:53 am | |
| ÖZEL MESAJLAŞMA AÇILDI ARKADAŞLAR REKLAM YOK BU ARAD BUNU FIRSAT BULUP REKLAM YAPMAYIN!!! | |
|
| |
göPçe Harrbi ARdacı Admin GökÇe
Mesaj Sayısı : 623 Ruh Halin? : + Rep : - Rep : Sanal Hayvan? : En Sevdigin Admin? : Cemre-Gülçin-Ji[Nrsh] Kayıt tarihi : 30/01/07
| Konu: Geri: Site hakkında bütünn duyurular.. Cuma Ara. 07, 2007 12:31 pm | |
| evt reklam yaptıkları için ben bir aydn fzla kapattım bidaha olursa hiç açmıycam | |
|
| |
| Site hakkında bütünn duyurular.. | |
|